Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No game, no life

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podoba mi się, fajną przemowę miał Sora, on to umie kontrolować emocje swojego ludu xD

Nie mogę się doczekać następnych odcinków, jedno z lepszych anime jakie oglądałem.

QtiV6xY.gif

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny odcinek, w którym główny bohater znowu był zbyt mocny. Te anime moglobyc na prawde dobre, ale zostanie zepsute przez komedie, ecchi i tą kreske. Ten oddcinek byl najslabszy nie licząc pierwszego. Najbardziej mi się spodobał 3

Opublikowano

@up

Niech zgadnę Aki-Sora ? Aki-Sora Yume no Naka ?

16304.jpg

Też uważam, że imię Sora to przegięcie, ale anime jest tak wciągające że nie ma czasu nawet zwracać uwagi na takie szczegóły.

Poza księcia nadrabia to haniebne imię, no i ta jego siostra ohh. Moderatorzy działu anime oraz kilka innych tutaj znanych osób zapewne spuszcza się na jej widok xD

um-iwekbftngpcyjefdxjay.jpg

W sumie.. nie dziwię im się Sex.gif

417711489342956987022.png

Opublikowano

@up

Niech zgadnę Aki-Sora ? Aki-Sora Yume no Naka ?

16304.jpg

Też uważam, że imię Sora to przegięcie, ale anime jest tak wciągające że nie ma czasu nawet zwracać uwagi na takie szczegóły.

Poza księcia nadrabia to haniebne imię, no i ta jego siostra ohh. Moderatorzy działu anime oraz kilka innych tutaj znanych osób zapewne spuszcza się na jej widok xD

um-iwekbftngpcyjefdxjay.jpg

W sumie.. nie dziwię im się Sex.gif

Madman ty jakiś psychopatyczny jesteś xD

Opublikowano

@up

Jakbym poszedł do lekarza to pewnie stwierdziłby niedojebanie mózgowe, dlatego też nie chodzę do lekarzy. Nigdy.

@top

Zapomniałem wspomnieć o tej całej królowej szachownicy

no-game-no-life-03-10.jpg

Ehh no po prostu "wet finale". Zdecydowanie topka sezonu.

A tutaj moje wypociny, uwzględnijcie proszę że nie pałam sympatią do painta xD

Opublikowano

Shiro, to słodziutka suczka jest :3

Ogólnie anime rewelacyjne, jak ogladalem Accel World-a, Log Horizon czy SAO to wciągneło mnie tak bardzo po 3/4 odcinkach.

Tu juz od 1 na prawde jestem zaskoczony, i czekam na więcej.

Opublikowano

Shiro, to słodziutka suczka jest :3

Ogólnie anime rewelacyjne, jak ogladalem Accel World-a, Log Horizon czy SAO to wciągneło mnie tak bardzo po 3/4 odcinkach.

Tu juz od 1 na prawde jestem zaskoczony, i czekam na więcej.

wiesz, jsteś poczatkujacym ogladaczem, wiec wszystko ci sie podoba :) obejrz sobie death note to zobaczysz co to perełka. 

@top

Odcinki wychodzą w czwartki po polsku, tak?  Nie uwazacie, ze to troche dziwne? Glowny bohater wkracza do nowego swiata, a juz w 4 odcinku staje sie krolem panstwa.. Jest zbyt mocny. 

Opublikowano

wiesz, jsteś poczatkujacym ogladaczem, wiec wszystko ci sie podoba :) obejrz sobie death note to zobaczysz co to perełka. 

@top

Odcinki wychodzą w czwartki po polsku, tak?  Nie uwazacie, ze to troche dziwne? Glowny bohater wkracza do nowego swiata, a juz w 4 odcinku staje sie krolem panstwa.. Jest zbyt mocny. 

Państwa? O ile się nie mylę to te "państwo" ma tylko jedno miasto.

Wiele, wiele przed nim. Zauważ, że inne nacje mają magię, a on ma tylko umysł.

Obecnie NGNL to najlepsze anime sezonu.

Btw. Death Note to nie perełka, owszem, dobre anime, ale "perełką" bym tego nie nazwał.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Btw. Death Note to nie perełka, owszem, dobre anime, ale "perełką" bym tego nie nazwał.

To podaj mi chociaz jedno anime, ktore jest lepsze od death note

Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie to to anime będzie najlepsze w tym sezonie o.O

graphic.png

Opublikowano

Gusta są różne, ale mnie osobiście bardziej się podobało Steins Gate i Code Geass (do dziś czekam na kolejne odcinki Akito The Exiled).

W death note jedyne co mi zapadło w pamięć to ten końcowy śmiech Kiry i fakt, że Shinigami lubią jabłka ._.

Chyba właśnie o to Royalowi chodziło, zbyt OP postać.

Oczywiście dla mnie to wychodzi na plus, a to że jemu się nie podoba.. no cóż, gusta są różne. Co nie zmienia faktu, że argumentacja do bani.

Opublikowano

Gusta są różne, ale mnie osobiście bardziej się podobało Steins Gate i Code Geass (do dziś czekam na kolejne odcinki Akito The Exiled).

W death note jedyne co mi zapadło w pamięć to ten końcowy śmiech Kiry i fakt, że Shinigami lubią jabłka ._.

Chyba właśnie o to Royalowi chodziło, zbyt OP postać.

Oczywiście dla mnie to wychodzi na plus, a to że jemu się nie podoba.. no cóż, gusta są różne. Co nie zmienia faktu, że argumentacja do bani.

Chodzi ci o argumentacje moja czy klausa?
Opublikowano

Oczywiście że jest to perełka, wręcz klasyk, chyba nie znajdziesz dziś tak dobrego anime z gatunku: "Detektywistyczne". Przynajmniej ja lepszego do tej pory nie widziałem :)

Co do No game No life to faktycznie zbyt dobry jest bohater, a wynika to z nieszablonowości fabuły co osobiście mi się podoba. Zazwyczaj główny bohater to jakiś lamus , który dąży do doskonałości w swoim fachu. Tutaj jest inaczej bohater jest niepokonany i musi to udowodnić :) Taka koncepcja mi bardziej pasuje, bo ta szablonowa mi się przejadła. Ale jak to TheMadMan mówił to kwestia gustu xD

NE8h1XT.png

Opublikowano

Oczywiście że jest to perełka, wręcz klasy, chyba nie znajdziesz dziś tak dobrego anime z gatunku: "Detektywistyczne". Przynajmniej ja lepszego do tej pory nie widziałem :)

Co do No game No life to faktycznie zbyt dobry jest bohater, a wynika to z nieszablonowości fabuły co osobiście mi się podoba. Zazwyczaj główny bohater to jakiś lamus , który dąży do doskonałości w swoim fachu. Tutaj jest inaczej bohater jest niepokonany i musi to udowodnić :) Taka koncepcja mi bardziej pasuje, bo ta szablonowa mi się przejadła. Ale jak to TheMadMan mówił to kwestia gustu xD

Klasyk to o nie jest, ale kto wie. Moze za 5 lat

Opublikowano

Chodzi ci o argumentacje moja czy klausa?

Argumentacja Klausa, czemu? Napisał dokładnie to przez co stwierdziłeś, że główny bohater jest zbyt OP.

@top

Teraz wszystko jasne ? :P

@Edit

Sam bym chciał być na tyle zajebisty żeby konkurować z magią i jeszcze w takim stylu wygrywać, ehh.

14082148664_c65289f76f_z.jpg

Opublikowano

Co do samego anime to nie jest jakoes zle. Ale jak kazdy sie czyms zachwyca to mi tym samym psuje anime, bo jestem zmuszony dostrzegac same wady. Po pierwsze kreska. Rozumiem, ze chcieli podkreslic to, ze to jest dobry swiat rpg, ale troche przesadzili.jedna dziewczyna miala z 5 roznych kolorow oczu w jednym odcinku.. do tego te ecchi. Nie pasuje do kreski. Bohater moim zdaniem jest zbyt mocny. Wole takich jak w toaru majutsu no index . Byl zwyklym 0 poziomowcem, ale sobie radzil dzieki wspolpracy. Jakos za bardzo tez nie luboe fantasy. Wolalbym, zeby te oszustwa polegaly na nie wiem.. zludzeniach optycznych, blefowaniu. Bo to bylby jakis powod wygranej. Jakas stuczka. A tak to co? Magia. Nawet nie wiemy na czym to polega, tak po prostu jest..

Dziwi mnie tez, ze kazdy podkresla? Ze jest to anime sezonu. To te sezony musza byc co raz slabsze, ngnl nie bedzie mial oceny wiekszej niz 8. To jak to jest, ze zwykla osemka jest animem sezonu, a w sezonie przeciez okolo 40 anime wychodzi.

Opublikowano

Co do samego anime to nie jest jakoes zle. Ale jak kazdy sie czyms zachwyca to mi tym samym psuje anime, bo jestem zmuszony dostrzegac same wady. Po pierwsze kreska. Rozumiem, ze chcieli podkreslic to, ze to jest dobry swiat rpg, ale troche przesadzili.jedna dziewczyna miala z 5 roznych kolorow oczu w jednym odcinku.. do tego te ecchi. Nie pasuje do kreski. Bohater moim zdaniem jest zbyt mocny. Wole takich jak w toaru majutsu no index . Byl zwyklym 0 poziomowcem, ale sobie radzil dzieki wspolpracy. Jakos za bardzo tez nie luboe fantasy. Wolalbym, zeby te oszustwa polegaly na nie wiem.. zludzeniach optycznych, blefowaniu. Bo to bylby jakis powod wygranej. Jakas stuczka. A tak to co? Magia. Nawet nie wiemy na czym to polega, tak po prostu jest..

Dziwi mnie tez, ze kazdy podkresla? Ze jest to anime sezonu. To te sezony musza byc co raz slabsze, ngnl nie bedzie mial oceny wiekszej niz 8. To jak to jest, ze zwykla osemka jest animem sezonu, a w sezonie przeciez okolo 40 anime wychodzi.

Gdybyś widział jakie anime w tym sezonie wychodzą to też byś pewnie powiedział, że ngnl jest najlepsze. Taki shit teraz wychodzi i nic na to nie poradzisz.

Mam nadzieję, że chociaż Code Geass Akito The Exiled nie spieprzą, bo zapowiadało się zajebiście, a po 2 odcinkach mam niesmak do następnych części.. No ale cóż, ze względu na sentyment do CG trzeba się zmusić. ( i czekać miesiącami)

Opublikowano

Gdybyś widział jakie anime w tym sezonie wychodzą to też byś pewnie powiedział, że ngnl jest najlepsze. Taki shit teraz wychodzi i nic na to nie poradzisz.

Mam nadzieję, że chociaż Code Geass Akito The Exiled nie spieprzą, bo zapowiadało się zajebiście, a po 2 odcinkach mam niesmak do następnych części.. No ale cóż, ze względu na sentyment do CG trzeba się zmusić. ( i czekać miesiącami)

Sugerujesz, że on nie wie, jakie animu wychodzą? ;>

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Sugerujesz, że on nie wie, jakie animu wychodzą? ;>

Może i wie, ale skoro dla niego ngnl nie jest top1 sezonu to widocznie za mało jeszcze widział.

Ja osobiście byłem mocno napalony na Black Bullet, a po kilku epach tak mnie ścisnęło, że zapchałem cały kibel.

Eh, masakra.

Opublikowano

Może i wie, ale skoro dla niego ngnl nie jest top1 sezonu to widocznie za mało jeszcze widział.

Ja osobiście byłem mocno napalony na Black Bullet, a po kilku epach tak mnie ścisnęło, że zapchałem cały kibel.

Eh, masakra.

Ja nei uwazam, ze ngnl nie jest top1 sezonu. Stwierdzilem, ze jezeli takie anime jest anime sezonu to na prawde gowna muszą wychodzić..  

Opublikowano

Jak myślicie, oni naprawdę wygrają wszystkie pojedynki czy jednak wierzycie że w końcu przegrają lub co myślicie o sojuszu z inna rasą?

Opublikowano

Jak myślicie, oni naprawdę wygrają wszystkie pojedynki czy jednak wierzycie że w końcu przegrają lub co myślicie o sojuszu z inna rasą?

raczej w koncu przegraja, jak ciagle beda wygrywac to to anime będzie słabe

Opublikowano

raczej w koncu przegraja, jak ciagle beda wygrywac to to anime będzie słabe

Tak jak w bleachu Yamamoto był za silny to postanowili go w jednej chwili uśmiercić.

No cóż, jak ktoś jest zbyt OP to zawsze mu trzeba utrzeć nosa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...