Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No game, no life

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekam na 2 sezon, ale nie uważam tego anime za jakieś super. Od początku wiadomo było, że to oni wygrają kolejną i kolejną walkę, bo "puści nie mogą przegrać". Nie oglądałem nic tak przewidywalnego.

Mimo wszystko fabuła starczy na dużo odcinków + ładna kreska.

League of Legends Borson I Mocny

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Borson, Bezimienni przegrają jedną walkę w sezonie 2 i dalej już nie spoileruje ;x

Co niby przegrają? :O

jeśli chodzi Ci o seireny, to przecież zrobili [save] and [quit], poszli szukać info i teraz jak widzisz pokonali te całe 100 the Flugel by sobie biblioteczkę poczytać, w 4tym chapterze albo w następnym już 6 tomie tam wrócą i myślę dość szybko skończą. nic nie przegrali, przegrać mogą co najwyżej z Tetem :D

Opublikowano

Skoro mowicie, ze w drugim sezonie oni tez nie przegrają i będzie podobny do 1. to nie bede ogladal. Ngnl to taki o sredniak na jeden dzien

XrgAYyk.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Dlaczego to anime jest takie wstrętne wizualnie? Co prawda nie oglądałem, ale trochę przejrzałem pod względem graficznym.

Początkowo chciałem je obejrzeć, ale jak zobaczyłem coś tak obrzydliwego (te okropne kolory i kreska) to mi się odechciało.

30u8nt4.jpg

15efzis.jpg

206239e.jpg

Opublikowano

Kreska może jest trochę dziwna, ale podczas oglądania można się do niej przyzwyczaić. Cóż kolory mogłyby być lepsze, miejmy nadzieję, że jeśli będzie drugi sezon to coś zmienią.

Po dwóch odcinkach przyzwyczaiłem się do kreski i już mi nie przeszkadzała.

Opublikowano

Mi trochę przeszkadzała kreska na początku ale szybko się przyzwyczaiłem (jedyna w swoim rodzaju. Przynajmniej jest jakaś różnorodność i jest w czym wybierać. Każdy ogląda to co mu pasuje. Według mnie to naprawdę fajne anime :) Czekam na drugi sezon. 

Opublikowano

Mnie takie brzydkie wizualnie anime strasznie zniechęcają, a jak do tego są głupkowate to już totalnie mnie odpychają.

Chociażby kolory mogłyby być normalne, ale są po prostu obrzydliwe.

Opublikowano

Mnie takie brzydkie wizualnie anime strasznie zniechęcają, a jak do tego są głupkowate to już totalnie mnie odpychają.

Chociażby kolory mogłyby być normalne, ale są po prostu obrzydliwe.

Imo kreska i kolory nadają temu anime oryginalności. Mi początkowo przeszkadzało, ale po dwóch odcinkach się przyzwyczaiłem, nie jest taka zła.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Imo kreska i kolory nadają temu anime oryginalności. Mi początkowo przeszkadzało, ale po dwóch odcinkach się przyzwyczaiłem, nie jest taka zła.

Ja jednak wolę, żeby oryginalność polegała na czymś innym niż psuciu wizualnym anime. :)

Opublikowano

Obejrzałem w luj anime, to anime strasznie rozluźnia człowieka. Nie bawię się w krytyka jak inni "znawcy" do góry co obejrzeli max 80 anime...

Anime to nie tylko grafika pamiętajcie o tym.

PS. Obejrzyjcie Sayonara Zetsubou Sensei niektóre odcinki są tak głupie.... że aż nikt nie wpada na to( za pierwszym razem) że to ma głębszy sens. Można też trochę porozmyślać o własnym życiu.  

784091427630431250239.png
:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...