Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No game, no life

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odcinek średni. Głupia kreska, zbyt cukierkowa, te kolorowe kontury.. Na muzyke nie zwrocilem wiekszej uwagi, nie zpamietalem, wiec dobra tez nie jest. Samo anime ma dopiero 1 ep, jednakze mam nadzieje, ze to będzie dramat, będzie bardzo mało ecchi oraz, że poleje się troche krwi. Jak na razie takie 7/10

Fajnie by też było jakby była jakaś tajemniczość, zagadki. 

Opublikowano

1szy ep to dopiero początek, jeślibym nie przeczytał mangi lub nie rzucił okiem na novelke to wygląda na mocno przeciętny..do czasu.

Mam nadzieje że do 6 epa już rozwalą elfa-szpiega w wyborach i zostaną królem dla tej dziefczynki :P

Opublikowano

1szy ep to dopiero początek, jeślibym nie przeczytał mangi lub nie rzucił okiem na novelke to wygląda na mocno przeciętny..do czasu.

Mam nadzieje że do 6 epa już rozwalą elfa-szpiega w wyborach i zostaną królem dla tej dziefczynki :P

nie no spoko, po prostu nie lubie takich shouneników.. 

Opublikowano

1 odcinek nawet spoko, ale dupy nie urywa... Zobaczymy co będzie się dalej działo ;)

graphic.png

Opublikowano

Tego nie można było zjebać, całkiem udane i dostałem to, czego się spodziewałem. Z jednej strony kreska świetna, ponieważ specyficzna, ale z drugiej strony znów mam wrażenie tworzenia postaci na jedno kopyto. Do tego wkurwiająca główna bohaterka, loli, ale rozumiem czym się kierowali. W każdym bądź razie, raczej tego nie zjebią, good tier.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Tego nie można było zjebać, całkiem udane i dostałem to, czego się spodziewałem. Z jednej strony kreska świetna, ponieważ specyficzna, ale z drugiej strony znów mam wrażenie tworzenia postaci na jedno kopyto. Do tego wkurwiająca główna bohaterka, loli, ale rozumiem czym się kierowali. W każdym bądź razie, raczej tego nie zjebią, good tier.

raczej tego nie zjebią? Jak to się na razie zapowiada na zwykłą ósemke, o czym ty gadasz?

Opublikowano

raczej tego nie zjebią? Jak to się na razie zapowiada na zwykłą ósemke, o czym ty gadasz?

O studiu, które to produkuje. xD

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

O studiu, które to produkuje. xD

a jakie inne anime te studio wyprodukowało?

Opublikowano

a jakie inne anime te studio wyprodukowało?

madhouse, tyle powinno ci wystarczyć....hunter x huner, hajime no ippo, dn, hellsing u, vampire hunter d, texhnolyze. wierz mi, można by wymieniać o wiele więcej

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

rozumiem że są oni najlepszymi graczami ale bez przesady żeby jedna osoba grała czterema postaciami w jednym momencie. xD to było głupie i to bardzo. siostrzyczka jak grała stopami też było głupie.

po pierwszym odcinku 6/10

miałem nadzieję na coś lepszego po takim hajpie na tę baję, ale jak na razie to zapowiada się na średniaka. :)

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

rozumiem że są oni najlepszymi graczami ale bez przesady żeby jedna osoba grała czterema postaciami w jednym momencie. xD to było głupie i to bardzo. siostrzyczka jak grała stopami też było głupie.

po pierwszym odcinku 6/10

miałem nadzieję na coś lepszego po takim hajpie na tę baję, ale jak na razie to zapowiada się na średniaka. :)

Tutaj się nie zgodzę, moim zdaniem było to przezabawne -jest to anime w tym wypadku takie rzeczy to normalka (są progamerami tak?) więc muszą się czymś wyróżniać. Moim zdaniem i tak z 1 odcinka anime rozwaliły mnie txt typu "Braciszkowi Przyjaciele" czy "Zawsze sądziłem,że życie to gra dla masocistów, której nie da się ukończyć" czy "Zycie nam się zbugowało" -Może dokładnie nie napisałem ale coś w ten deseń było na wbijam.pl .

Co do adniem po 1 odcinku 10/10 bo jednak na samym końcu były Cycki <3.

Opublikowano

A to mi się spodobało, przecież anime nie musi być realistyczne.

Na dodatek nerdy, które od 5 dni nie śpią i nie mają życia poza grą to chyba dobre wytłumaczenie? Po paru tygodniach grania zdobywasz już nawet dobrego skilla, a co dopiero po graniu bez przerw przez całe życie.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

A to mi się spodobało, przecież anime nie musi być realistyczne.

Na dodatek nerdy, które od 5 dni nie śpią i nie mają życia poza grą to chyba dobre wytłumaczenie? Po paru tygodniach grania zdobywasz już nawet dobrego skilla, a co dopiero po graniu bez przerw przez całe życie.

Właśnie anime musi być realistyczne jeśli chodzi o takie sprawy. Nie mówie, że nie ma być tematyk fantasy, no ale błagam. 1 osoba grająca na 4 klawiaturach i myszkach? Przesada

@top

a tak btw to w jaki dzien tygodnia wyjdzie odcinek pl?

Opublikowano

Właśnie anime musi być realistyczne jeśli chodzi o takie sprawy. Nie mówie, że nie ma być tematyk fantasy, no ale błagam. 1 osoba grająca na 4 klawiaturach i myszkach? Przesada

@top

a tak btw to w jaki dzien tygodnia wyjdzie odcinek pl?

Nerd, no life itp. xD Może sobie skilla w stopach zrobiła? xD

Wychodzi w środę po japońsku, potem po angielsku, a tłumacz z wbijam ostatnio przetłumaczył w ten sam dzień, także za dwa/trzy dni zobaczysz przetłumaczony.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Nerd, no life itp. xD Może sobie skilla w stopach zrobiła? xD

Wychodzi w środę po japońsku, potem po angielsku, a tłumacz z wbijam ostatnio przetłumaczył w ten sam dzień, także za dwa/trzy dni zobaczysz przetłumaczony.

a co powiesz o kresce w no game no life? Mnie się nie podobają kolorowe kontury i zbytnia "słodkość". Wiesz chyba o co chodzi

@edit

nie chodzi mi o to, że ciężko stopami na klawiaturze się posługiwac, ale bardziej o tą niemożliwą podzielność uwagi. Stary, on grał 4 postaciami jednocześnie i wygrywał z każdym. Chociaż pewnie miał cheaty, śmieć jeden

Opublikowano

Skoro w tym drugim świecie także "cheatował", to jest szansa, że w rzeczywistości także to robił.

Patrząc się na nich to nie są głupi. Poza tym byli przy sobie, więc wiedzieli kto co robi komunikując się.

No dobra, trochę za bardzo OP są, ale jakoś fabułę trzeba zrobić xdd

Kreska mi nie przeszkadza, patrząc się na FT sezon 1 i drugi to tęsknię za lekko przesadzonym kontrastem, także jest to miłe dla mojego oka.

Do słodkości przyzwyczaiłem się z gier NosTale i Elsword i właściwie nie potrafię rozróżnić "poważnej" od "słodkiej" kreski, bo akurat to jest najmniej istotne.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Skoro w tym drugim świecie także "cheatował", to jest szansa, że w rzeczywistości także to robił.

Patrząc się na nich to nie są głupi. Poza tym byli przy sobie, więc wiedzieli kto co robi komunikując się.

No dobra, trochę za bardzo OP są, ale jakoś fabułę trzeba zrobić xdd

Kreska mi nie przeszkadza, patrząc się na FT sezon 1 i drugi to tęsknię za lekko przesadzonym kontrastem, także jest to miłe dla mojego oka.

Do słodkości przyzwyczaiłem się z gier NosTale i Elsword i właściwie nie potrafię rozróżnić "poważnej" od "słodkiej" kreski, bo akurat to jest najmniej istotne.

kreska moim zdaniem nie jest najmniej istotna. Daje ona klimat i charakter anime. Gdyby była kreska nieco mroczniejsza, postacie wygladaly by bardziej realistyczniej, odpowiednio dobrany soundtrack by był, brak komedii i ecchi, dramat, elementy psychologiczne, bo w koncu w tym anime jest hazard  to te anime mogloby miec u mnie pewnie 9/10. Ale moze mam po prostu taki gust. Chociaz nie wyobrazam sobie, zeby ktos ocenil komedie-ecchi na 10/10. Moze to kwestia gustu? Na pewno jestem wymgajacy, to fakt. 

Opublikowano

Kreska ma tutaj małe znaczenie.To,że jest przesłodzona nie powinno przeszkadzać.Liczy się fabuła,akcja i wykonanie odcinka.Nie oceniajcie anime po 1 odcinku,gdyż to nie ma sensu.Początkowe odcinki (głównie pierwszy) ma za zadanie przedstawić widzowi fabułę i to jasno.Co to za anime,które na dzień dobry przez cały odcinek jest napierdalanka?Wstrzymajcie się z oceną do 6 odcinka (najlepiej do końca serii) i wtedy krytykujcie.Do kreski da się przyzwyczaić niestety do słabej akcji i fabuły już nie,więc wstrzymajcie się z oceną jak na razie ;)

Opublikowano

Kreska ma tutaj małe znaczenie.To,że jest przesłodzona nie powinno przeszkadzać.Liczy się fabuła,akcja i wykonanie odcinka.Nie oceniajcie anime po 1 odcinku,gdyż to nie ma sensu.Początkowe odcinki (głównie pierwszy) ma za zadanie przedstawić widzowi fabułę i to jasno.Co to za anime,które na dzień dobry przez cały odcinek jest napierdalanka?Wstrzymajcie się z oceną do 6 odcinka (najlepiej do końca serii) i wtedy krytykujcie.Do kreski da się przyzwyczaić niestety do słabej akcji i fabuły już nie,więc wstrzymajcie się z oceną jak na razie ;)

właśnie ja nie lubie jak jest ciągła napierdalanka. ALe masz racje. Poczekam, pozyje, obejrze. Moze te anime będzie miało u mnie 8/10. 

Opublikowano

W okolicach jakich godzin odcinek drugi ukaże się w języku polskim?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...