Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No game, no life

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W okolicach jakich godzin odcinek drugi ukaże się w języku polskim?

nocnych.Między godziną 0:00-8:00.Najszybciej odcinka należy spodziewać się na animeon (drugi odcinek już o 1-2 w nocy był) i na wbijam.pl (pierwszy odcinek był o 2-3 w nocy,a z drugim coś wolno się ruszają).

Co do odcinka to uważam,że był bardzo dobry,a w momencie ustalania warunków i układów gry papier kamien nozyce to Sora przypominal mi Lighta Yagamiego z Death Note.Zgadzam się z selweronem zacznie się dopiero od 3'epa,bo narazie to komedyjka i wprowadzenie do fabuły (co wyszło im dobrze)

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Główny bohater to kolejny geniusz, nieźle.

Anime mi się podoba, no ale jak gokan wspomniał - na razie to komedyjka. Właściwie nic mi to nie przeszkadza, bo poważny klimat kiedyś się nudzi, ale mam nadzieję, że akcja będzie większa wraz z przyszłymi odcinkami.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Główny bohater to kolejny geniusz, nieźle.

Anime mi się podoba, no ale jak gokan wspomniał - na razie to komedyjka. Właściwie nic mi to nie przeszkadza, bo poważny klimat kiedyś się nudzi, ale mam nadzieję, że akcja będzie większa wraz z przyszłymi odcinkami.

na szczęście to jest (chyba) anime, w którym tam gdzie trzeba robi się poważnie, a tam gdzie nie trzeba - leci sobie 'śmiesznymi' gagami bez ustanku.

Opublikowano

Wzbraniałem się przed obejrzeniem, ale przeczytałem wasze komentarze i o dziwo.. Całkiem dobre anime.

W końcu dali jakąś może nie super ciekawą fabułę, ale przynajmniej główny bohater nie jest piczką jak to w ostatnich anime bywa.

Też wielki plus daję za relacje rodzinne z siostrą icon_biggrin.gif

417711489342956987022.png

Opublikowano

Zwykly odcinek, nie macie sie czym podniecac. Zobaczymy co bedzie dopiero za 10. 

Opublikowano

Zwykly odcinek, nie macie sie czym podniecac. Zobaczymy co bedzie dopiero za 10. 

xKmULjC.png

BhB4V1F.png

EWnWssT.png

No jak Ty wolisz chłopców to Twoja sprawa xdd

A tak na serio to seria trzyma poziom, a oceniać nam będzie dopiero po paru odcinkach, ale może nie 10, tylko 6.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

xKmULjC.png

BhB4V1F.png

EWnWssT.png

No jak Ty wolisz chłopców to Twoja sprawa xdd

A tak na serio to seria trzyma poziom, a oceniać nam będzie dopiero po paru odcinkach, ale może nie 10, tylko 6.

tak. Wole chłopcow. Te anime glownie spada na ocenie przez ecchi i komedie. Troche tez przez kreske

Opublikowano

tak. Wole chłopcow. Te anime glownie spada na ocenie przez ecchi i komedie. Troche tez przez kreske

No bo ma je w kategorii,co nie?Jak dla mnie ta scena,którą pokazał Klaun i scena z cyckami na cały ekran (w łazni) były najlepsze w tym odcinku :D

Opublikowano

Dziwne jest to, że 11 masz juz mysli seksualne jesio ze swoim bratem.

I tak dopiero poznalismy 3 bohaterow, a jest ich okolo 7.

Opublikowano

No bo ma je w kategorii,co nie?Jak dla mnie ta scena,którą pokazał Klaun i scena z cyckami na cały ekran (w łazni) były najlepsze w tym odcinku :D

bo jesteś zboczonym gimbusem, któego jarają animowane kreski.

E tam, lepsze takie ecchi niż hentai z ośmiornicami.

Co z tego, że lepsze? Lepiej wypić siki niż kupe, to znaczy, że mam je wypić? 

Opublikowano

Tak jestem zboczonym gimbusem,którego jarają animowane kreski cuś jeszcze?Jak Ci nie podoba ecchi i komedia to zawieś oglądanie,gdyż na pewno pojawi się jeszcze nie raz.

Opublikowano

Tak jestem zboczonym gimbusem,którego jarają animowane kreski cuś jeszcze?Jak Ci nie podoba ecchi i komedia to zawieś oglądanie,gdyż na pewno pojawi się jeszcze nie raz.

nie zawiesze oglądania, bo te anime ma dopiero 2 odcinki. Zobaczymy co z niego będzie

Opublikowano

I mówi to typowy gimb xDD (tak to gimnazjalista) z cyklu "nie mam pojęcia ale się wypowiem" i te błyskotliwe porównania z ekskrementami w tle, brawa. Vasto przyznaje ci honorową nagrodę za IQ 2/10

A o fetyszach ludzkich to można by godzinami pisać, ecchi i hentai należą do tych normalnych, w porównaniu do takich hitów jakimi to się royal ekscytuje typu 2 girls 1 cup lub 1 man 1 jar xDD

Co do anime to takie sobie, za dużo po 2 epach to powiedzieć nie można, zobaczymy jak to się rozwinie.

NJxbd4x.png

Opublikowano

I mówi to typowy gimb xDD (tak to gimnazjalista) z cyklu "nie mam pojęcia ale się wypowiem" i te błyskotliwe porównania z ekskrementami w tle, brawa. Vasto przyznaje ci honorową nagrodę za IQ 2/10

A o fetyszach ludzkich to można by godzinami pisać, ecchi i hentai należą do tych normalnych, w porównaniu do takich hitów jakimi to się royal ekscytuje typu 2 girls 1 cup lub 1 man 1 jar xDD

Co do anime to takie sobie, za dużo po 2 epach to powiedzieć nie można, zobaczymy jak to się rozwinie.

XDDD czekalem na to. UWIELBIAM CIE

Opublikowano

Jaram się strasznie tym że można nogą sterować myszkę, muszę tą technikę opanować xD Co do Cukierkowatośći kreski taka jak w ajfonie można się przyzwyczaić. Czekam na nowe epki z niecierpliwością, dziś 3 zobaczy się czy coś z głównym wątkiem się ruszy.

NE8h1XT.png

Opublikowano

Ruszy, ale utną i się w 4 epie skończy ;( nieeeee cały tydzień czekania..

póki co fajnie leci;) tylko czekać na zdobywanie terytoriów

Opublikowano

Dobra, klawiatura mi już działa. Dzisiejszy odcinek na tle poprzednich był najlepszy. oceniłbym go tak na 8.5/10. Jednakże nadal da się poznać, że to jest shounen co osobiście dla mnie jest wadą. No i ta kreska.. nie moge wytrzymać. Zbyt cukierkowa

Opublikowano

hehe ep 3 - ciekawa gra w szachy :D

Anime coraz bardziej mi się podoba ale ta kreska hmm zmniejsza moją ocenę o 0,5 czyli na razie daję 8,5

rmoiyq.png

Opublikowano

Myślałem, że po prostu wygrają przez ten sposób ze zwiększeniem odwagi żołnierzy, a tu proszę.

Odcinek na plus, podobał mi się, oby tak dalej.

QtiV6xY.gif

Bywalec
Opublikowano

Kolejne anime, które pokochałem! more, more, more, more, plox...

Uwielbiam cukierkowatość !

Opublikowano

Co odcinek akcja się coraz bardziej rozwija.. Zajebiście! :)

Wątpię, żeby w tym sezonie było coś lepszego.

Przez długi czas nie było nic wciskającego w fotel przynajmniej z mojego punktu widzenia, a teraz? "DAJCIE MI NASTĘPNY ODCINEK!!"

Wie ktoś ile to będzie miało odcinków/sezonów? Dobrze by było mieć rozrywkę zapewnioną na chociaż pół roku..

417711489342956987022.png

Opublikowano

12 epów :D ale zgaduję że będzie więcej sezonów:) w końcu materiału w novelce ho ho

dokładnie, czekałem kilka h raw i później 1-2h na eng suby xD 360p power

ale o tym że oni będą walczyć o posadkę boga to nie wiedziałem :D

No, hitem pierwszy sezon może nie będzie bo za dużo to nie pokażą, ale.. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...