Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No game, no life

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w bleachu Yamamoto był za silny to postanowili go w jednej chwili uśmiercić.

No cóż, jak ktoś jest zbyt OP to zawsze mu trzeba utrzeć nosa.

dlaczego spoilerujesz? Tego nie bylo w anime..

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dlaczego spoilerujesz? Tego nie bylo w anime..

Prawie w każdym filmie dotyczącym bleach na youtube masz o tym wzmiankę, również o tym że Grimmjow i Harribel żyją, hollow w Ichigo to tak naprawdę zangetsu, a matka Ichigo była Quincy i synuś odziedziczył po niej tą moc. O czymś zapomniałem ?

Btw, nie czytałem mangi i nie zamierzam, te informacje to tak jak mówię spoilery z komentarzy na youtube.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Jak myślicie, oni naprawdę wygrają wszystkie pojedynki czy jednak wierzycie że w końcu przegrają lub co myślicie o sojuszu z inna rasą?

Na pewno wszystkiego nie wygrają, to by było zbyt proste jak dla mnie. Pewnie przegrają raz, by potem wygrać ostateczną walkę z tym bogiem, ale to moje zdanie xD Co do anime sezonu to bardziej podoba mi się Mahouka Koukou No Rettousei <3 

NE8h1XT.png

Opublikowano

Prawie w każdym filmie dotyczącym bleach na youtube masz o tym wzmiankę, również o tym że Grimmjow i Harribel żyją, hollow w Ichigo to tak naprawdę zangetsu, a matka Ichigo była Quincy i synuś odziedziczył po niej tą moc. O czymś zapomniałem ?

Btw, nie czytałem mangi i nie zamierzam, te informacje to tak jak mówię spoilery z komentarzy na youtube.

Nienawidze cie smi*ciu. Czerpiesz radość z spoilerowania? Kurwa. Zepsules mi zabawe. Jak będzie 2 sezon to kurwa będę wiedzial takie rzeczy.. Ja pierdole. Jak mogles. Nienawidze Cię. Powinieneś dostać warna za spoilerowanie. Dobrze chociaz, ze te anime to marne 7/10 i jak wyjdzie 2 sezon to nie bede mial czego zalować, bo bleach to taki sredniaczek. Ale nei zmienia to faktu, ze mi zaspoilerowales. Nienawidzę cię

Opublikowano

Pewnie wszystko wygrają, z trudnościami lub bez.

To jeśli mowa o sezonie pierwszym mającym mieć 12 epów. Do 'boga' nie dojdą w tym czasie (chyba) - z tego co 'wiem' a nie wiem, tom 6 jest poświęcony temu bogowi.

Dlaczego nie zdążą pojedynkować się z bogiem? Do tej pory wyszły 4 epy, które zawierały w sobie 4 chaptery tomu pierwszego. Od 5 epa zaczyna się tom 2, w którym zacznie się podbój pewnego terytorium. Idąc tokiem 1 chapter=1ep, pierwszy sezon skończy się w momencie w którym kończy się tom 3, czyli niejako w połowie.

Czyli trzeba będzie się pogodzić z oczekiwaniem na drugi sezon :D

Opublikowano

Obejrzałem dopiero dziś kolejny odcinek i powiem wam że jestem miło zaskoczony stawiałem na więcej ecchi a tu taka niespodzianka zobaczymy jak to będzie dalej.

Koncepcja na anime dobra ale mogli to zrobić troche w innym stylu (Nastawić się na więcej walk niż echhi którego i tak jest mniej niż się spodziewałem) c:

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jak na te 5 odcinków zapowiada się ciekawie. Dupy nie urywa ale ogląda się przyjemnie. Te 24 minuty co tydzień z chęcią poświęcę temu anime :)

Opublikowano

6 odcinek jak do tej pory wydaje mi się najlepszy..

cycki, wybuchy i gra

Brak sutków zmusza mnie do potępienia takiej wersji hentaia.

Odcinek swoją drogą zajebisty, w końcu nie ma to jak

całować się ze swoją siostrą xD

Bywalec
Opublikowano

Wtf, gdzie sutki? Anime jak najbardziej przypadlo mi do gustu. Zachęcam do oglądania.

Opublikowano

Wtf, gdzie sutki? Anime jak najbardziej przypadlo mi do gustu. Zachęcam do oglądania.

No powiedział: "Sutki" i zniknęły, po prostu chcieli cycki pokazać bez zwiększenia wymagań wiekowych xDD

QtiV6xY.gif

Opublikowano

No powiedział: "Sutki" i zniknęły, po prostu chcieli cycki pokazać bez zwiększenia wymagań wiekowych xDD

Zawsze mnie zastanawialo czemu sutki podnoszą wymagania wiekowe, tak mocno? We wlatcy much, taka bajka, higienistka latala z cyckami i cenzurowali tylko sutki, a to bylo od 16 lat, a nie od 18. Co sutki są takie hardkorowe na maxa? One nie opdniecaja tak jak same piersi

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Zawsze mnie zastanawialo czemu sutki podnoszą wymagania wiekowe, tak mocno? We wlatcy much, taka bajka, higienistka latala z cyckami i cenzurowali tylko sutki, a to bylo od 16 lat, a nie od 18. Co sutki są takie hardkorowe na maxa? One nie opdniecaja tak jak same piersi

Właściwie nikt nie jest pozbawiony wyobraźni i tylko dla idioty to jest cenzura, ale skoro dany kanał tego wymagał - nic nie mogli zrobić.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Mnie tam bardziej podnieca lizanie sutków niż napompowanej skóry, lol. Dziwny jesteś Royal.

Co do ostatniego odcinka jeszcze.. Czy tylko ja mam wrażenie, że ostatnio ta laska  co udaje psa zrobiła się jakaś irytująca?

Opublikowano

Mnie tam bardziej podnieca lizanie sutków niż napompowanej skóry, lol. Dziwny jesteś Royal.

Co do ostatniego odcinka jeszcze.. Czy tylko ja mam wrażenie, że ostatnio ta laska  co udaje psa zrobiła się jakaś irytująca?

mnie sutki bardziej obrzydzają, aniżeli podniecają. To znaczy, jakby ich nie bylo to tak dziwnie, ale specjalnie sie jakos nimi nie jaram. A jak są jakieś dziwne to obrzydzić mogą

Usuncie posta, bo pokazuje jaki żałosny jestem

1373637009-U477327.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak, to na pewno to! To skrytka z playboyami!

W pewnych momentach rozbawił mnie ten odcinek, ale sam koniec, gdy Sora w końcu do tego doszedł - niesamowite uczucie.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jeśli to było niesamowite uczucie dla Ciebie - nie pierdol czytaj novelke.

Novelka jest..epic. Gra z Eastern Union chyba najlepsza, ale najlepsza część była po tej grze gdy wszystko było wyjaśniane od samego początku - wszystko oczywiście

przewidzianie i ustawione przez Sore. Szczególnie spotkanie z 'Miko', królową trzymającą pionek Warebeastów było właśnie najzajebistsze jak dotąd..

W anime teraz czeka nas wątek z 'kluczem do zwycięstwa z Eastern Union', czyli 1-2 epy wątku z

zrobieniem podwójnych szpiegów z Kurokami i Fii

.

Anime a novelka to póki co jak ziemia i niebo.

Opublikowano

Ze swojej strony mogę polecić No game, no life jako anime - przyjemnie się ogląda. Nowelki jeszcze nie czytałem ale przymierzam się do kupna.

Opublikowano

To byś selweron zarzucił linkiem do novelki, a nie piszesz i mnie tutaj denerwujesz XDD

Anime i tak będę oglądał, no ale novelka zawsze spoko. Może za 15/20 lat moje dziecko będzie miało do napisania rozprawkę na dany temat z użyciem literatury, to wtedy mu podrzucę NGNL i może nawet zachęcę je do czytania.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Z początku byłam sceptycznie nastawiona - przez przyjaciółkę,która nagadała mi jakie to anime jest beznadziejne,ale postanowiłam sama obejrzeć i się przekonać no i spodobało mi się :3

76eff0d7b6a46.png

Opublikowano

Z początku byłam sceptycznie nastawiona - przez przyjaciółkę,która nagadała mi jakie to anime jest beznadziejne,ale postanowiłam sama obejrzeć i się przekonać no i spodobało mi się :3

Bo z jednej strony jest beznadziejne, a z drugiej dobrze wykonane. W końcu madhouse to producent, stworzyli solidną kreskę i można zauważyć eksperymentowanie z kolorami. Osobiście podoba mi się to, bo efekt jest całkiem przyzwoity. Powoli robi się z anime harem, na dodatek postacie loli i elementy ecchi. Można się domyślić czym sie kierował twórca, cóż, inaczej adaptacja nie miałaby takiej popularności. Potencjał jest olbrzymi i wykorzystują go niestety tylko częściowo, ale w każdym razie póki co wykonanie jest conajmniej dobre.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Bo z jednej strony jest beznadziejne, a z drugiej dobrze wykonane. W końcu madhouse to producent, stworzyli solidną kreskę i można zauważyć eksperymentowanie z kolorami. Osobiście podoba mi się to, bo efekt jest całkiem przyzwoity. Powoli robi się z anime harem, na dodatek postacie loli i elementy ecchi. Można się domyślić czym sie kierował twórca, cóż, inaczej adaptacja nie miałaby takiej popularności. Potencjał jest olbrzymi i wykorzystują go niestety tylko częściowo, ale w każdym razie póki co wykonanie jest conajmniej dobre.

No i w końcu ktoś poza mną zauważył element ecchi, chwała tobie!

To było w sumie jedyne co mnie odpychało, ale jak tylko Selweron przeczytał novelkę i zaspoilował po trochu..

64196_115517719d09.gif

Opublikowano

Wlasnie najgorsze w tym anime sa loli. Nienawidze japoncow za to ze wszedzie umieszczaja male dziewczynki. Tego sie ogladac przez to nie da. Np. W toaru majutsu nauczycielka byla niby dorosla osoba ktora wygladala jak 8 latek i miala glosik jak 8 latek. Kogos tu pojebalo..

Ecchi w tym anime tez jest zbedna, o kresce mowilem wieeele razy, wiec pewnie wiecie, ze mi sie nie podoba o jest zbyt kolorowa i slodka.

Osobiscie nie podoba mi sie tez w tym anime komedia. Moze dlatego ze nie lubie tego gatunku, nigdy sie nie smialem przy zadnej komedii.

Mogli zrobic serie 9/10 a na razie to jest takie 7/10

1373637009-U477327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...