Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Aurion.pl

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widze ze pliki sie kazdemu podobaja mimo bugow nie zapomnijcie tyllko o tym zlym smoku, athlecie, ktory wykreowal najlepszy polski serwer easy 2014 . Ja odchodze wiecej sie nie pokaze zegnam wszystkich tych co stoja po mojej stronie i tych co stoja po stronie patryka.

Przykro mi tylko ze moja tak dluga praca trafila w rece true.

No nic zegnam was oczywiscie mam kopie plikow co z nimi zrobir to sie jeszcze okaze, kto wie moze ujrza swiatlo forum.

Jeszcze raz was zegnam, True przykro mi, ze tak sie to potoczylo, moglismy byc najlepsi.

Jeszcze raz wielkie pa z lzami w oczach.

NAJEBANY TO SPAĆ!! 

c8f7.png

Opublikowano

Widzę true Ci dużo nie powiedział. On nie stracił na tym serwerze nic, tylko zyskał, ponieważ przez miesiąc 100% isu miało iść do niego. Wracając do tego co pisałaś, że stracił... co miał stracić skoro maszyna, ts była sprzed 5 serwerów wcześniej, które odziwo też padły ttlko jeden dreikon stał. Nie pasuje mi jedno, że true mówił na ts, że Gumis gowno umie, i gowno zrobi przy jego serwerach. A tu jakoś wczoraj wywalil serwer, ja uważam że od początku to było ustawione, po tym jak true rozmawiał z gumisiem na ts'ie(1dzien serwera) o tym, że gumis Channeele wywala, wbił do mnie i smoka i powiedział "dobra gumis mi napisał ze nie bd wywalal channeli", mi sie nasuwa tu pytanie skad true ma gg gumisia skoro go wyzywa i nie lubi ? ;) Kto zna troszkę gumisia wie, ze jak zacznie niszczyć serwer robi to dokonca a nie nagle odpuszczq, a potem znów zaczyna. To tak jakby na początku true kazal mu odpuścić, a gdy zobaczył ze serwer zaczyna się stabilizowac kazal mu go wyjebac. Pozdrawiam.

Widze ze pliki sie kazdemu podobaja mimo bugow nie zapomnijcie tyllko o tym zlym smoku, athlecie, ktory wykreowal najlepszy polski serwer easy 2014 . Ja odchodze wiecej sie nie pokaze zegnam wszystkich tych co stoja po mojej stronie i tych co stoja po stronie patryka.

Przykro mi tylko ze moja tak dluga praca trafila w rece true.

No nic zegnam was oczywiscie mam kopie plikow co z nimi zrobir to sie jeszcze okaze, kto wie moze ujrza swiatlo forum.

Jeszcze raz was zegnam, True przykro mi, ze tak sie to potoczylo, moglismy byc najlepsi.

Jeszcze raz wielkie pa z lzami w oczach.

Nie chce tu spamować ,ale True jest sponosrem ,ale jako sponsor powinnien dopilnować takich rzeczy np jak dziurawy game , wywalanie przez komendy , dopięcie na ostatni guzik wszystkiego co jest na dedku ,bo chyba smoku nie ma  w tym doświadczenia jeżeli postawił serwer u True ,a nie samemu ,więc to nie jego jest wina cała jeżeli True tego nie ogarnia powinnien płacić komuś kto sprawdzi czy wszystko jest dobrze tak? Jeżeli chłopak sobie nie radził to odrazu True powinnien zareagować i zatrudnić kogoś kto to umie i to zrobi za jakąs tam odpłąte co tam mowił ,że za serwer dostał :)

Co do serwera fajny był szkoda ,że padł :)

Zanim zaczne info o reaktywacji odniose sie do 3 powyższych "cytatów" :)

"Widzę true Ci dużo nie powiedział. On nie stracił na tym serwerze nic, tylko zyskał, ponieważ przez miesiąc 100% isu miało iść do niego. "

Zgadza się,100% z PIERWSZEGO miesiąca miał iść do mnie.Tylko powiedz mi ile ja przez te 5dni zarobiłem?Nawet 1/3 maszyny się nie zwróciła,i szczerze?Ciągle rozważam jakąkolwiek rekompensate dla ludzi którzy wydali na ten serwer...Tak ten zły True co kradnie hajs mimo że jest stratny...

"co miał stracić skoro maszyna, ts była sprzed 5 serwerów wcześniej"

Dobrze wiedzieć,wymien mi nazwy tych 5 serwerów,przed wami stała na tym dedyku tylko i włącznie VICTORIAMT2,tego samego tyczy się TS3 :)

Peszek doliczyłem się jednego a nie 5...

" tu jakoś wczoraj wywalil serwer, ja uważam że od początku to było ustawione, po tym jak true rozmawiał z gumisiem na ts'ie(1dzien serwera) o tym, że gumis Channeele wywala, wbił do mnie i smoka i powiedział "dobra gumis mi napisał ze nie bd wywalal channeli", mi sie nasuwa tu pytanie skad true ma gg gumisia skoro go wyzywa i nie lubi ?  ;)"

Gumiś sam do mnie napisał na gg które jest podanie PUBLICZNIE kilkukrotnie nawet w tym temacie,po tym jak przy rozmowie na TS3 czemu i jak to robi,wywaliło mu internet i już nie wszedł na TS3 :)

"Przykro mi tylko ze moja tak dluga praca trafila w rece true.

Jeszcze raz was zegnam, True przykro mi, ze tak sie to potoczylo, moglismy byc najlepsi."

Wreście jakiś sensowny odzew z twojej strony,po naszej rozmowie 20minutowej przez telefon jak sam dziś ok.18 do mnie zadzwoniłeś bo wcześniej nie odbierałeś.

Zgodze się mogliśmy być najlepsi,gdyby palma Ci nie odbiła i tego od tak nie zamknął,i dawał dostępu na prawo i lewo...

A przyznam szkoda,pięknie sie zapowiadało...

Co do ostatniego cytatu,wszystko co oferuje znajduje sie w ofercie,pliki serwerowe w tym także game należy do roli TECHNIKA :)

Oferowałem mu pomoc Azooma jedynej osoby zaufanej jaką znam,niestety odmówił...

Powiedzmy szczerze,po zadnym serwerze ani Edorii czy Victorii nie zakładałem dyskusji po to by wyjaśnić calą sytuacje,jednakże tutaj ludzi wydali REALNE pieniądze na ten serwer i szczerze najwięcej z tych 2 powyżej projektów wymienionych,a nie chce by ludzi się czuli tzw."wyruchani"

Smok,do teraz rozkminiałem "po browarze" czemu to zrobiłeś,i jak do tego mogło dojść i do teraz niewiem o co tu chodziło.Że poradzić sobie nie mogłeś nie znaczy że trzeba zamykać serwer gdzie grało po 600 ludzi....

Czekam na dalsze pytania..

PS:Piszę to po tym "jednym browarze" dlatego jeśli gdzieś popełniłem błąd bardzo przepraszam...

Informacje dot.Auriona postaram się jeszcze dziś dodać...

Opublikowano

Zanim zaczne info o reaktywacji odniose sie do 3 powyższych "cytatów" :)

"Widzę true Ci dużo nie powiedział. On nie stracił na tym serwerze nic, tylko zyskał, ponieważ przez miesiąc 100% isu miało iść do niego. "[/size]

Zgadza się,100% z PIERWSZEGO miesiąca miał iść do mnie.Tylko powiedz mi ile ja przez te 5dni zarobiłem?Nawet 1/3 maszyny się nie zwróciła,i szczerze?Ciągle rozważam jakąkolwiek rekompensate dla ludzi którzy wydali na ten serwer...Tak ten zły True co kradnie hajs mimo że jest stratny...

"co miał stracić skoro maszyna, ts była sprzed 5 serwerów wcześniej"[/size]

Dobrze wiedzieć,wymien mi nazwy tych 5 serwerów,przed wami stała na tym dedyku tylko i włącznie VICTORIAMT2,tego samego tyczy się TS3 :)

Peszek doliczyłem się jednego a nie 5...

" tu jakoś wczoraj wywalil serwer, ja uważam że od początku to było ustawione, po tym jak true rozmawiał z gumisiem na ts'ie(1dzien serwera) o tym, że gumis Channeele wywala, wbił do mnie i smoka i powiedział "dobra gumis mi napisał ze nie bd wywalal channeli", mi sie nasuwa tu pytanie skad true ma gg gumisia skoro go wyzywa i nie lubi ? [/size] ;)"

Gumiś sam do mnie napisał na gg które jest podanie PUBLICZNIE kilkukrotnie nawet w tym temacie,po tym jak przy rozmowie na TS3 czemu i jak to robi,wywaliło mu internet i już nie wszedł na TS3 :)

"Przykro mi tylko ze moja tak dluga praca trafila w rece true.[/size]

No nic zegnam was oczywiscie mam kopie plikow co z nimi zrobir to sie jeszcze okaze, kto wie moze ujrza swiatlo forum.[/size]Jeszcze raz was zegnam, True przykro mi, ze tak sie to potoczylo, moglismy byc najlepsi."[/size]

Wreście jakiś sensowny odzew z twojej strony,po naszej rozmowie 20minutowej przez telefon jak sam dziś ok.18 do mnie zadzwoniłeś bo wcześniej nie odbierałeś.

Zgodze się mogliśmy być najlepsi,gdyby palma Ci nie odbiła i tego od tak nie zamknął,i dawał dostępu na prawo i lewo...

A przyznam szkoda,pięknie sie zapowiadało...

Co do ostatniego cytatu,wszystko co oferuje znajduje sie w ofercie,pliki serwerowe w tym także game należy do roli TECHNIKA :)

Oferowałem mu pomoc Azooma jedynej osoby zaufanej jaką znam,niestety odmówił...

Powiedzmy szczerze,po zadnym serwerze ani Edorii czy Victorii nie zakładałem dyskusji po to by wyjaśnić calą sytuacje,jednakże tutaj ludzi wydali REALNE pieniądze na ten serwer i szczerze najwięcej z tych 2 powyżej projektów wymienionych,a nie chce by ludzi się czuli tzw."wyruchani"

Smok,do teraz rozkminiałem "po browarze" czemu to zrobiłeś,i jak do tego mogło dojść i do teraz niewiem o co tu chodziło.Że poradzić sobie nie mogłeś nie znaczy że trzeba zamykać serwer gdzie grało po 600 ludzi....

Czekam na dalsze pytania..

PS:Piszę to po tym "jednym browarze" dlatego jeśli gdzieś popełniłem błąd bardzo przepraszam...

Informacje dot.Auriona postaram się jeszcze dziś dodać...

Serwer padl przed bania u cygana, nie browar tylko wybrowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...