Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Aurion.pl

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przypominam ze na plikach ciaza prawa autorskie

ty nie masz zadnych praw po tym jak wyebałes ludzi :) wiec twoje prawa autorskie pierw mogłes zastrzec i opatentowac a potem straszyc prawami autorskimi gimbusie :))

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Rekrut
Opublikowano

Może mieć 10 co wam do tego ? pawemol z xenoxa postawił go w wieku 13lat. I serwer stoi do dziś.

Nie piszcie tutaj o reaktywacjach serwerów bo na reaktywacji gra 70% mniej graczy i to po prostu się nie opłaca. Jeżeli true ma plan jakiś dot. serwera nowego to ja bym celował w 100% mediuma. Nie ma takiego jeszcze. Są same easy i hardy. Albo takie łamane easy/medium, hard/medium a zagrałbym na takim 100% medium jak kiedyś GuerraMT2 ([*]). 

150lvl max, nowe mapy, bronie autorskie dungeony i wgl.

Wiem że ten temat jest w 95% zrobiony po to żeby się wytłumaczyć z tych kłamstw napisanych w prezentacji, tez bym tak zrobił ale podrzucenie pomysłu nt. nowego serwera chyba nie jest zle :) 

Opublikowano

True mozesz mi cos wyjasnic ?

<23:31:09> You are banned temporarily. Reason: "spam"
Try again in 00:00:21
<23:31:35> Trying to connect to server on 178.217.188.60
<23:31:35> You are banned temporarily. Reason: "yo"
Try again in 00:44:56

dostalem bana za spam to rozumiem a ten drugi to za co?
Opublikowano

Smok mam nadzieje ze wszystko wyjasnisz. Nie kazdy jest przeciwko Tobie, ja mialem do konca nadzieje ze serwer 'stanie' i bedzie stabilny. Szkoda ze sie mylilem. Milo sie gralo chociaz te kilka h :-)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zgodnie z regulaminem temat jest niezgodny - raport

Wytlumacz sie dlaczego napisales ze pliki zajeb*li?

Opublikowano

Zgodnie z regulaminem temat jest niezgodny - raport

Up. Tvn

Hahaahahhahahahahahaha :D dobre xDDD chyba sie zatkales i nie wiedziales co napisales :)

Opublikowano

28. Dyskusje tworzymy, gdy minie co najmniej 14 dni od startu serwera.

Serwer off to po co ta dyskusja? Co mnie to obchodzi czyja wina, skoro nie działa? Co mi to da? 

@AWW

Czemu off? Ktoś się zjebał w baze?

; )

Opublikowano

Ojejq, tak to już jest za dużo ludzi dzisiaj leci na hajs i niestety tak się dzieje że "True" musi sponsorować serwery bo mało hasju ;)

Polecam pierw zabrać się za 1 serwer i razem z technikiem go ładnie ogarnąć potem brać się za 2 serwer z doświadczonymi osobami.

Pozdrawiam.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

True mozesz mi cos wyjasnic ?

<23:31:09> You are banned temporarily. Reason: "spam"
Try again in 00:00:21
<23:31:35> Trying to connect to server on 178.217.188.60
<23:31:35> You are banned temporarily. Reason: "yo"
Try again in 00:44:56

dostalem bana za spam to rozumiem a ten drugi to za co?

Pisałem, że jeżeli ktoś napisze coś więcej niż 2 razy to będę banował więc w czym problem ?

Opublikowano

kurw... i tak za kilka dni/tyg będzie zapowiedź kolejnego serwera gdzie True bedzie sponsorem i też upadnie po 1 dniu ; d

Jeśli znów trafie na takich "móndrych" 

dexf4l.jpg

Opublikowano

Pisałem, że jeżeli ktoś napisze coś więcej niż 2 razy to będę banował więc w czym problem ?

dobrze ale jak dostalem bana na 15 minut to jak sie skonczyl nie wbilem a mialem nastepnego na 45 minut widac jak ogarniasz misiaczku ;*

@top co z serwerem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...