Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Aurion.pl

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

On kase wyładował?

Kurwa wy jesteście ślepi czy jaki chuj nie rozumiecie że to od początku był sabotaż ?

Dlaczego kurwa przeciągał kupno forum do dziś wieczorem? BO DZIŚ WIECZOREM MIAŁ PAŚĆ SERWER

Kase wyjebał ta? Szkoda że maszyna na której stał aurion stało również forum dreikona, ciekawe nie?

Nie wspominając o tym że jego znajomi dostawali za darmo sm'y co potwierdza wyciąg z logów :

Dziwiliście sie czemu CH wypierdalało i exp sie bugował prawda?

Athleta(smok) ustawił w tabelce exp z danego mooba "53" wszystko zapisał a 10 minut później nagle było 563, co kurwa samo się zmieniło?

Następna sprawa, True zawołał swoich wielkich techników od serwera tak? Ciekawostka :

Od dawna ludzie nas ostrzegali przed sabotażem ale to olewaliśmy, teraz mamy tego skutki.

Można tu pisać do rana ale co to da, serwera to już nie przywróci .

Dziękuje za grę i pozdrawiam środkowym palcem tą bandę dzieci. 

Wierzcie w co chcecie, grajcie gdzie chcecie ale zapewniam was kurwa że wina nie leży tylko i wyłącznie po Stronie Athlety 

Pozdro 500

"Dlaczego kurwa przeciągał kupno forum do dziś wieczorem? BO DZIŚ WIECZOREM MIAŁ PAŚĆ SERWER"

Widząc jak serwer stał stabilnie bałem się inwestować dość duże pieniądze w tą licencje :) Z resztą na Dreikonie kupiłem po 2miechach IPB gdy stał i stał,więc :)

Kase wyjebał ta? Szkoda że maszyna na której stał aurion stało również forum dreikona, ciekawe nie?

HAHAHAHA

Od kiedy na tej maszynie stoi coś innego niż Aurion? o.O

Sry pozostałości po Victorii zostały bo nie miałem czasu usunąć :)

Forum stoi kompletnie na innej maszynie,więc peszek kłamstwo Ci się nie udało...

Ten ss:

http://scr.hu/1tkb/z4ew2

NA PEWNO MÓWILI BY COŚ PRZECIWKO Aurionowi przy samym teamie,beczka,a Azoom biega wręcz żeby coś mojego rozpieprzyć :)

Nie wspominając o tym że jego znajomi dostawali za darmo sm'y co potwierdza wyciąg z logów :

BANG!

Jestem na tyle głupi żeby dawać komuś coś żeby było widać w logach! :*

Mogę dodać kod,a ktoś sobie to doładuje i nic nie ma,gdybym rzecz jasna chciał robić machlojki :)

Lecimy:

320SM-Osobie tej PD na 1h x2 zbugował się po kupnie z IS,po w grze pojawił się na minute,więc oddałem Sm-y za 2 pdki

150SM-Eurelia,za grafike na stronie "Aurion.pl"

275SM-JTS za zrobienie TS3 Aurionowi

200SM-Chap osoba będąca w Team TS3 Auriona,i organizująca ostatnio codziennie freestyle :)

BANG! Ahh te przekręty,bo chciałem je zatuszować! :)

Dalej ślepo wierzysz ze true to taki aniołek , na victorii tez kazdego na dreik*n namawiał , pupilku znaj swojego idolka , graczy na serwer nie przyciągną True tylko dobra reklama serwera , true tutaj od  początku nie pasował 

Namawiał?

Po tym jak technik napisał "pierdziele to,wez se pliki i rob sam" po czym spieprzył z gg :) Więc prosta piłka,zacząłem reklamować dreikona bo i tak serwer upadł jak technik pisał :)

PLIKI USUNIĘTE:

b39uor.jpg

SS sprzed sekundy,pliki są,smok sie najebał? :)

Oto wszystkie cytaty które napisane są pod prezka Auriona w moją strone,ale nie zdążyłem odpisać bo temat został zamknięty...

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak tak... Wina techników tak ? A gdzie tu przepraszam jest wina technikow ?

To jest nasza wina, że Athleta zachował sie co najmniej niekompetentnie ?

~La Cocaine.

Opublikowano

Hmmm,ja bym proponowal zeby aurion powstal na nogi ale zeby True znalazl nowyego sponsora bo ten athleta jakis.... no nie da sie go wyrazic w slowach.Jak bys znalazal jakiegos sponsora to bys mogl jakos go nowo wystartowac.

Opublikowano

Hmmm,ja bym proponowal zeby aurion powstal na nogi ale zeby True znalazl nowyego sponsora bo ten athleta jakis.... no nie da sie go wyrazic w slowach.Jak bys znalazal jakiegos sponsora to bys mogl jakos go nowo wystartowac.

True - Sponsor

Athleta-  Technik

takie info

55156122978248970490.png

Opublikowano

To True jest sponsorem ...

Opublikowano

Skoro pliki sa Athlety/Smoka to nie masz prawa robic serwera bez niego.

Wiedzialem ze tak bedzie hah ;)

Powodzenia

Pomocnik
Opublikowano

Zrobcie poprostu serwer tak jak zostal, czyli bez resetu, bo ludziom nie bedzie sie chcialo expic,dropic od nowa.

Gwarantuje Ci, ze ludzie bede grali..

Opublikowano

Zrobcie poprostu serwer tak jak zostal, czyli bez resetu, bo ludziom nie bedzie sie chcialo expic,dropic od nowa.

Niedługo powstanie inny serwer na tych samych plikach.

Opublikowano

Skoro pliki sa Athlety/Smoka to nie masz prawa robic serwera bez niego.

Wiedzialem ze tak bedzie hah ;)

Powodzenia

Jak mi odda całkowite koszta za maszyne i całą reszte,niema problemu,pliki są jego ale cytując go "Plików nie ma na maszynie" :)

Jestem stratny przez jego osobę i sam "zamknął" oficialnie ten serwer więc mam jak najbardziej do nich tzw.prawo ;)

Opublikowano

Nie można Athleta rozj*bał pliki dziury game nie da sie nic zrobic czyli ze swoja postacia mozesz sie pozegnać

Rekrut
Opublikowano

Tak tak, kazdy już kur*a wiedziął przed startem że tak będzie. To po jakiego ch*ja zaczynaliście grę ? 

Prawda jest taka że gówno wiedzieliście, i graliście na nim cały czas aż nie mieliście czasu wyjść do kibla.

Bo swoją drogą serwer fajny, pod względem nowości ale pod względem technika któremu nic się nie chciało robić i  dziurach w plikach był GUNWEM !

Do true nic nie mam, on wyłozył hajs, taka jego robota, a co się z serwerem dzieje to już tak naprawdę nie jego sprawa zrozumcie to.

Oby serwer nie był reaktywowany, a przynajmniej nie przez tego "technika" i resztę GM'ów. 

joł, true może nowe serwer :)_ ? 

Pomocnik
Opublikowano

Moze reaktywacja serwera EMPERIUS ? gralo tam 5 stowek lajtowo, serwer megasny, tylko trzeba byloby dodac kilka nowosci typu, pety,mounty, system ulepszen.

Opublikowano

I kurwa jebać Athlete 15latka.Kasę ma i chuj polazl , jebać takich ludzi.

Tylko True jest mi szkoda bo kurwa siedział godzinami na TS i,postawił maszynę a mały skurwiel uciekl..

Tyle ode mnie.

Zapraszamy na Dreikon.pl naj serwer PvP ;)

Opublikowano

TRUE moim zdaniem jak sie robi jakis poważny projekt to powinniscie sie spotkać pogadac i wgl a tak to zamknie sobie i wy*jebane . Jakbyś wiedzial gdzie mieszka to bys u na*ebał i tyle . Znajomosc przez kabel pozdro 600

athleta -SMOk   ma 16 lat haha pozdro

Opublikowano

Przypominam ze na plikach ciaza prawa autorskie

Jaka ciąża chłopie?

Masz jakiś test ciążowy czy coś?

A tak na serio, to ch*ja a nie prawa autorskie, jeśli byłyby w 100% Twoje lub wykupione od ymira czy tam gf to okej, są Twoje i masz do nich papiery, ale że Cie nie stać na takie wydatki jak prawa autorskie do plików metin2 to lipa.

Opublikowano

Przypominam ze na plikach ciaza prawa autorskie

Hmm a czego nigdy nie siedziales na ts ? 

Dopiero wszyscy sie dowiedzieli ze masz 16lat wiec watpie ze ktos bedzie chcial na cb polegac zebys pomogl zrobic serwa..

2 sprawa ty mowisz ze pliki usuneli ? to ty ku*a chyba jarasz jakies z....e ziolo :D  chodz na tsa to posluchamy twojej prawdy kotku <3

Pozdrawiam szanownego athlete srodkowym palcem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...