Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Aurion.pl

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli True sie teraz zaopiekuje serwerem ze swoimi ziomkami mamy zajebisty serwer i gwarantowana stabilnosc ( I tak chwilowo padnie od DDOS jak kazdy serwer ktory swiezo startuje ;x)

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@smok560  Wyjaśnisz mi jedno dlaczego zamknąłeś serwer byłą to wina twoja ? (a nie chce mi się już w to bawić) , czy może ktoś ci ''zje*ał'' serwer .  Dlaczego nie chciałeś pomocy Azooma , przy pomocy zrobieniu tych chaneli  ?

Nie chciał bo sam je wyłączał a gadał ,że jakies ddosy ...

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

slepi jestescie

true specjalnie znsizczyl ten serwer z ta administracja zeby zrobic z nich nieudacznikow i zgarnac pliki

i teraz z swoimi niedorozwojami, ktorzy banuja za oddychanie z Dreika otworza auriona i sami beda zgarniac hajsy

zycze milej gry 

:)

teoria rodem z amerykanskiego kryminalu

mowcie mi Holmes, Sherlock Holmes

pozdro 600 z łazarskiego rejonu

zhda.png

Opublikowano

hahah , ty? chcesz reaktywować ten serwer? buhaahahahahahahahah, Kocham Cię ! 

tak on .  <3

On nie będzie rektywować tylko czeka aż ktoś go z reaktywuje i poda go że to jest niby jest i pliki są jego .

Opublikowano

slepi jestescie

true specjalnie znsizczyl ten serwer z ta administracja zeby zrobic z nich nieudacznikow i zgarnac pliki

i teraz z swoimi niedorozwojami, ktorzy banuja za oddychanie z Dreika otworza auriona i sami beda zgarniac hajsy

zycze milej gry 

Niech sobie zgarnia hajs jai tak nie wydaje na is, chce tylko pograc na fajnym priwku

battles,proportional,340,200,4aacb48576518419e9d6e448daa43645.jpg

Opublikowano

artykuł drugi:

Opracowanie cudzego utworu, w szczególności tłumaczenie, przeróbka, adaptacja, jest przedmiotem prawa autorskiego bez uszczerbku dla prawa do utworu pierwotnego.

Artykul drugi

Jest to tylko kawałek ustawy i nawet czytanie Ci nie wychodzi <3. Pełne prawa autorskie na pliki ma ymir i nie tracie on ich po twojej edycji.

Jak mówiłem kawałek ustawy więc czytamy dalej:

na rozporządzanie nim i korzystanie z niego potrzebna jest zgoda autora bądź podmiotu dysponującego prawami autorskimi

Wiec nie masz żadnych praw na korzystanie z tych plików i twoje marne łatanie game nic do tego nie da.

PS: jesteś gównem

Opublikowano

Smok Smok Smok już Cię zapomniałem z poprzedniego serwera jak dawałeś navi kolegom na co były ciekawe dowody i dziwne wtedy też Cie sponsor oszukał, pozatym nie możesz nakładać prawa autorskiego na pliki, które już są objęte prawami, więc zabłysłeś swoimi paragrafami z kodeksu karnego, na którym ty byś gorzej wyszedł niż true. Ile razy ci pisałem nie bierz się za serwer bo nie postoi dłużej niż tydzień do tej pory jakoś ja wygrywam z twoimi nie wypałami. Serwer był fajny, jednak technik niektórym znany (z złej strony) dziwne, że teraz nie zagrozisz jak mi kiedyś ddosami. Pozdrawiam środkowym palcem.

@True

Do cb nic nie mam bo jednak masz racja pliki były robione przez Athletę, więc to on je skazał na klęskę i dziurawe game jedyne co mogłeś to zwiać odrazu lub ekipę zachęcić do działania, wyszło jak wyszło serwer można przywrócić z new teamem jak dla mnie to dobry pomysł, a jeśli nie wiedzielibyście wszystkich bugów do większość wam mogę podać.

Opublikowano

Ja wykonalen pliki i nalozylem na nie prawa autorskie wiec z niecierpliwoscia czekam na reaktywacje

Powiadasz TY STWORZYŁEŚ PLIKI?

Od zera stworzyłeś całe pliki?

No nie sądzę, pliki są stworzone na plikach 2k10 więc nie są Twoje bo Ty sobie tak uroiłeś.

Pokaż mi wszystkie papiery że dane pliki są tylko i wyłącznie Twoją własnością.

Beke mam z Ciebie ile ty masz lat? 14? Uważasz że jak coś dodasz z poradników do plików i dasz parę questów to już to są twoje pliki?

No tak, wykradzione pliki która są przez Ciebie bezprawnie przechowywane i modyfikowane są jednak Twoje i masz do nich pełne prawa autorskie :D

PS.

Questy jeśli tam jakieś napisałeś to tak są Twoje autorskie, ale same pliki nie są Twoją własnością :)

Opublikowano

Słuchaj True, zrób swój serwer na tych plikach, połataj tyle ile się da, ogarnij ekipę z Dreikona - SWOJĄ, ZAUFANĄ ! Gwarantuje Ci, że tak jak na Dreikonie tak i na tym serwerze zawita 700 osób + ;)

Powodzenia !

Opublikowano

Ja wykonalen pliki i nalozylem na nie prawa autorskie wiec z niecierpliwoscia czekam na reaktywacje

Każdy serwer jest nielegalny więc gówno możesz zrobić, tyle Ci powiem, ymir nie udostępnił czystych plików od tak, więc chuj ci w dupe :*

Opublikowano

Słuchaj True, zrób swój serwer na tych plikach, połataj tyle ile się da, ogarnij ekipę z Dreikona - SWOJĄ, ZAUFANĄ ! Gwarantuje Ci, że tak jak na Dreikonie tak i na tym serwerze zawita 700 osób + ;)

Powodzenia !

Popieram true każdy będzie ci wdzięczny

Opublikowano

Zgodnie z prawem polskim, tj. ustawa z dnia 4 lutego 1994 t. - tekst jednolity z 2006 r. temat go narusza.

Pliki są objęte prawem autorskim

Przytoczę Wam teraz artykuł pierwszy:

Przedmiotem prawa autorskiego jest każdy przejaw działalności twórczej o indywidualnym charakterze, ustalony w jakiejkolwiek postaci, niezależnie od wartości, przeznaczenia i sposobu wyrażenia (utwór).

artykuł drugi:

Opracowanie cudzego utworu, w szczególności tłumaczenie, przeróbka, adaptacja, jest przedmiotem prawa autorskiego bez uszczerbku dla prawa do utworu pierwotnego.

Posty True naruszają prawo polskie.

No dokładnie, będziesz siedział za podjebanie plików Ymira.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Smok proponuje wyjście z tego tematu i wypicie kraty piwa jak to wczoraj robiłes.... twoje posty nic tutaj nie dadzą bo kazdy cie bedzie cisnal. Daj dostęp do plikow Truowi i niech on to reaktywuje bo Ty zalatwiles technika z wiekiem 15 lat ... no sorry DNO

Opublikowano

Napisze tak co do praw autorskich dajmy na to
, ja nagrałem piosenke tekst , muzyka tworzyłem od początku i są one moją własnością ...

i teraz przychodzi jakiś koleś bierze np samą muzyke (podkład) zmienia tekst i mówi , że roszcze sobię do tej piosenki jakieś prawa ?? :D

Jak już tu nie jeden pisał że prawa należą do wydawcy gry czyli Gf czy kogoś tam :D nie zakupiłeś ich więc nie chrzań głupot .... dając przykład wcześniejszy ty tylko edytowałeś te pliki , a właścicielami plików zostaje wydawca gry

Dziękuję Dobranoc

Opublikowano

Jak mi odda całkowite koszta za maszyne i całą reszte,niema problemu,pliki są jego ale cytując go "Plików nie ma na maszynie" :)

Jestem stratny przez jego osobę i sam "zamknął" oficialnie ten serwer więc mam jak najbardziej do nich tzw.prawo ;)

To jest twoja wersja wydarzeń. Nie ukrywam że ten cały smok to gówniak i mało umie. Jednak nikt nie wie jaka jest prawda,nikt nie wie kto rozje.. serwer. Mi się wydaję że ty True. Oni dostali wszystko na tacy stronę,dedyka to jaki mieli motyw żeby rozwalić swój serwer ? Ty za to sobie teraz zgarnąłeś pliki i zaraz z Azoomem i Layosem pozmieniacie je lekko i wystartujecie na tej samej maszynie nie stracisz ani grosza a tylko zarobisz.

Z drugiej strony trochę dziwne że wszystkie serwery które ostatnio sponsorujesz padły ?

Nie rób z siebie nie wiadomo jak bardzo poszkodowanego.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

slepi jestescie

zycze milej gry 

O nie, nie wierzę!

1. True specjalnie zniszczył serwer?

Największa głupota jaką w życiu przeczytałam. :P Pracuję na serwerze, który sponsoruje i zdążyłam go poznać. Więc według Ciebie, wyłożył na serwer pieniądze i zniszczył go? Niedorzeczne.

2. Robi z Administracji nieudaczników by zgarnąć ich pliki?

True nie jest typem człowieka, który chce kogoś pogrążyć. Gdyby tak było, to wcześniejsze upadłe projekty również by bojkotował [tzn. Administrację] a zauważ, że tak nie jest.

3. Nie ma banów za nic. :P

Liczyłam na ten serwer, chciałam nawet pograć, ale się przeliczyłam. Mam nadzieję, że panowie się dogadają i będą reaktywować (o ile to możliwe), ponieważ to był bardzo dobry projekt. 

POZDRAWIAM! :)

52012743147127769353.png

Opublikowano

dobrze ale jak dostalem bana na 15 minut to jak sie skonczyl nie wbilem a mialem nastepnego na 45 minut widac jak ogarniasz misiaczku ;*

@top co z serwerem?

Nie jestem jedynym Administratorem na TS3 więc nie spinaj się do mnie. Jeżeli dostałeś bana to na pewno był jakiś powód.

Rekrut
Opublikowano

Co wy macie do true ? 

Kurwa ludzie on NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z PLIKAMI/DZIURAMI ! On jest od reklamy i sponsorowania. A serwer padł przez dziury, których nie potrafił załatać athleta ... 

Czekam na serwer true ;] 

Opublikowano

Smok proponuje wyjście z tego tematu i wypicie kraty piwa jak to wczoraj robiłes.... twoje posty nic tutaj nie dadzą bo kazdy cie bedzie cisnal. Daj dostęp do plikow Truowi i niech on to reaktywuje bo Ty zalatwiles technika z wiekiem 15 lat ... no sorry DNO

Weź ty pomyśl, jak ma się dostęp to pliki można od tak wziąć, a skoro True ich nie wziął to ja propsuje (sarkazm)...

Ps, smok jest technikiem i on ma 15 lat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...