Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może się ogarniesz ? True w 100% wykonał swoją robotę czyli zakupił im dedyka a zawaliła reszta administracji NIE OCZERNIAĆ TRUE BO ON NA VICTORI I TU WYKONAŁ SWOJĄ ROBOTĘ BARDZO DOBRZE

Dalej ślepo wierzysz ze true to taki aniołek , na victorii tez kazdego na dreik*n namawiał , pupilku znaj swojego idolka , graczy na serwer nie przyciągną True tylko dobra reklama serwera , true tutaj od  początku nie pasował 

On kase wyładował?

Kurwa wy jesteście ślepi czy jaki chuj nie rozumiecie że to od początku był sabotaż ?

Dlaczego kurwa przeciągał kupno forum do dziś wieczorem? BO DZIŚ WIECZOREM MIAŁ PAŚĆ SERWER

Kase wyjebał ta? Szkoda że maszyna na której stał aurion stało również forum dreikona, ciekawe nie?

Nie wspominając o tym że jego znajomi dostawali za darmo sm'y co potwierdza wyciąg z logów :

Dziwiliście sie czemu CH wypierdalało i exp sie bugował prawda?

Athleta(smok) ustawił w tabelce exp z danego mooba "53" wszystko zapisał a 10 minut później nagle było 563, co kurwa samo się zmieniło?

Następna sprawa, True zawołał swoich wielkich techników od serwera tak? Ciekawostka :

Od dawna ludzie nas ostrzegali przed sabotażem ale to olewaliśmy, teraz mamy tego skutki.

Można tu pisać do rana ale co to da, serwera to już nie przywróci .

Dziękuje za grę i pozdrawiam środkowym palcem tą bandę dzieci. 

Wierzcie w co chcecie, grajcie gdzie chcecie ale zapewniam was kurwa że wina nie leży tylko i wyłącznie po Stronie Athlety 

Pozdro 500

GLELTm4.jpg

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od samego początku mi tu coś śmierdziało jak zobaczyłem True jako sponsora...

Ale czytam komentarze i myślę 'dam szansę'...

Proszę bardzo!

2662114216934981012447.png

Opublikowano

On kase wyładował?

Kurwa wy jesteście ślepi czy jaki chuj nie rozumiecie że to od początku był sabotaż ?

Dlaczego kurwa przeciągał kupno forum do dziś wieczorem? BO DZIŚ WIECZOREM MIAŁ PAŚĆ SERWER

Kase wyjebał ta? Szkoda że maszyna na której stał aurion stało również forum dreikona, ciekawe nie?

Nie wspominając o tym że jego znajomi dostawali za darmo sm'y co potwierdza wyciąg z logów :

Dziwiliście sie czemu CH wypierdalało i exp sie bugował prawda?

Athleta(smok) ustawił w tabelce exp z danego mooba "53" wszystko zapisał a 10 minut później nagle było 563, co kurwa samo się zmieniło?

Następna sprawa, True zawołał swoich wielkich techników od serwera tak? Ciekawostka :

Od dawna ludzie nas ostrzegali przed sabotażem ale to olewaliśmy, teraz mamy tego skutki.

Można tu pisać do rana ale co to da, serwera to już nie przywróci .

Dziękuje za grę i pozdrawiam środkowym palcem tą bandę dzieci. 

Wierzcie w co chcecie, grajcie gdzie chcecie ale zapewniam was kurwa że wina nie leży tylko i wyłącznie po Stronie Athlety 

Pozdro 500

Te ss to sa przelewy na moje konto za nagrywki ^.-

55156122978248970490.png

Opublikowano

Ciśnie mi się na słowa "A nie mówiłem...", oczywiscie jezeli chodzi o True :) Od razu Wam pisałem, że nie warto to smok mnie wyśmiał, no patrz... i co teraz? Czekam na przeprosiny. :D  Ta osoba jest niekompetentna i pokazala to już kolejny raz, macie next dowód, że nie warto z takimi ludzmi zawierać interesy.

Opublikowano

Ciśnie mi się na słowa "A nie mówiłem...", oczywiscie jezeli chodzi o True :) Od razu Wam pisałem, że nie warto to smok mnie wyśmiał, no patrz... i co teraz? Czekam na przeprosiny. :D  Ta osoba jest niekompetentna i pokazala to już kolejny raz, macie next dowód, że nie warto z takimi ludzmi zawierać interesy.

Ja Cie przerpaszam w jego imieniu bo wiem ze dzis na pewno Smok tu sie nie pojawi.

Co poradzić, taka prawda że ludzie to kurwy i trzeba patrzeć na rączki KAŻDEMU komu sie ufa, chuj z tym że ci co dostawali dostęp do serwera czyścili nam pliki..

Dobra znikam stad, dzieki jeszcze raz. 3majcie sie

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...