Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Aurion.pl

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale server jako server ma mało do plików itp. Aurion jako server easy był genialny a pliki i jego żenująca stabilność to już inna sprawa

Pliki może ta, ale administracja to kompletni idioci, tyle w temacie.

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cała prawda:

1.Serwer od startu był skazany na zamknięcie. Każdy serwer ma początkowo trudności, bugi itp. ale nie aż tyle.

2.Administracja-gdybym miał ją ocenić w skali od 1 do 10 dałbym 5-6. Niby starali się naprawić ale nie wychodziło im to prawie wgl.

3.Kasa wydana przez was na IS? Jesteście frajerami skoro wydaliście pieniądze na serwer pobugowany, startujący, z bardzo różnymi opiniami, niestabilny. Jeśli dużo straciliście to powiem wam szczerze i chamsko, że jestem z tego zadowolony. Może teraz nauczycie się szanować pieniądze, nie będziecie wywalać ich w błoto tylko rozsądnie je wykorzystywać przynajmniej w takich grach jak metin.

4.Serwer dał wiele pomysłów więc albo szybko powstanie nowy taki sam lub podobny z tym, że pewnie bardziej "rozsądny".

Opublikowano

Mówiłem wam przed startem, że serwer i tak padnie. Nikt nie chciał mi wierzyc. No trudno. True nie inwestuj w każdy pierwszy serwer. /arknes

Opublikowano

Zgodnie z prawem polskim, tj. ustawa z dnia 4 lutego 1994 t. - tekst jednolity z 2006 r. temat go narusza.

Pliki są objęte prawem autorskim

Przytoczę Wam teraz artykuł pierwszy:

Przedmiotem prawa autorskiego jest każdy przejaw działalności twórczej o indywidualnym charakterze, ustalony w jakiejkolwiek postaci, niezależnie od wartości, przeznaczenia i sposobu wyrażenia (utwór).

artykuł drugi:

Opracowanie cudzego utworu, w szczególności tłumaczenie, przeróbka, adaptacja, jest przedmiotem prawa autorskiego bez uszczerbku dla prawa do utworu pierwotnego.

Posty True naruszają prawo polskie.

Opublikowano

Zgodnie z prawem polskim, tj. ustawa z dnia 4 lutego 1994 t. - tekst jednolity z 2006 r. temat go narusza.

Przedmiotem prawa autorskiego jest każdy przejaw działalności twórczej o indywidualnym charakterze, ustalony w jakiejkolwiek postaci, niezależnie od wartości, przeznaczenia i sposobu wyrażenia (utwór).

artykuł drugi:

Opracowanie cudzego utworu, w szczególności tłumaczenie, przeróbka, adaptacja, jest przedmiotem prawa autorskiego bez uszczerbku dla prawa do utworu pierwotnego.

Ta ?

Chuj mnie to szczerze obchodzi

Podasz go do sądu że pisze posty na MPC ?

HAHAHAHAHAHAHAH o chuj nie .

55156122978248970490.png

Opublikowano

artykuł drugi:

Dam Ci radę :) Wypierdalaj w podskokach łatać swoje GEJM. Pis. Jo

10601459886231627707_thumb.jpg

Opublikowano

artykuł drugi:

Szczerze ? wypierdalaj łatać game .... zjebałeś taki fajny projekt pis jo...

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

smok590 ale ty jesteś .. :/ nieumiem opisać tego kim jesteś dla mnie jak i dla pozostałych ludzi :)  , w grze na nic nie odpowiadałeś, wgl się nie udzielałeś, a teraz? piszesz ze te pliki są twoje .. to jest załosne ..  i jeszcze napisałeś ze "SERWER UPADŁ" zadne Przepraszam czy coś w tym stylu :) 
więc reasumująć cmoknij mnie w dupe i reszte graczy. -.- 
  ;)) .PS. Noobów się tępi  <3

Opublikowano

smok590 ale ty jesteś .. :/ nieumiem opisać tego kim jesteś dla mnie jak i dla pozostałych ludzi :)  , w grze na nic nie odpowiadałeś, wgl się nie udzielałeś, a teraz? piszesz ze te pliki są twoje .. to jest załosne ..  i jeszcze napisałeś ze "SERWER UPADŁ" zadne Przepraszam czy coś w tym stylu :) 

więc reasumująć cmoknij mnie w dupe i reszte graczy. -.- 

;)) .PS. Noobów się tępi  <3

Ja wykonalen pliki i nalozylem na nie prawa autorskie wiec z niecierpliwoscia czekam na reaktywacje
Opublikowano

Ja wykonalen pliki i nalozylem na nie prawa autorskie wiec z niecierpliwoscia czekam na reaktywacje

Chłopie i ty się podpisujesz pod reaktywacją ? Pozdro 600

10601459886231627707_thumb.jpg

Opublikowano

A nie jest tak  ze skoro True to finansowal i bral udzial w projekcie to ma prawo do tych plikow?! mi sie wydaje ze byl czescia zespolu czyli ma takie same prawa do plikow jak i smok... zrobil kilka poprawek w gotowcach i oooo prawa autrorskie... wielkie halo ... 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hahah , ty? chcesz reaktywować ten serwer? buhaahahahahahahahah, Kocham Cię ! 

Chłopie i ty się podpisujesz pod reaktywacją ? Pozdro 600

tak on .  <3 

Opublikowano

Hahha. Poprosił trute o sponsora się lubili a teraz ? Hhaha nawet plikow mu nie pozwala wziąć hahahahhaha !!!

d2dp.png

Opublikowano

artykuł drugi:

Smoczku mój drogi,w takim razie czekam na pismo sądowe,zobaczymy kto się wykaże większą znajomością Prawa Polskiego.

Przytoczymy sytuacje Arguska aka ktosia :D

Ale przypomne CI ze jak przegrasz to nie ja ponoszę koszty sprawy sądowej :D

Aż musialem wejsc na mpc i CI odpisać bo cholera wyszedlem z domu..

Czemu nie zadzwonisz wyjaśnić?Bo od mnie cos telefonu nie odbierałeś..

Nic ja tu nie jestem od bawienia sie w piaskownicy.

Info dot.Aurion.pl podam wieczorem...

Opublikowano

hahah , ty? chcesz reaktywować ten serwer? buhaahahahahahahahah, Kocham Cię !

tak on . <3

Nie ma mnie w tej reaktywacja tak to jest jak wasze iq nie przekracza cyfrowej liczny.

Pisalem to z ironia pobiewaz juz chce zobaczyc true na zywo. Zaczynajac wspolprace z true akceptowal on prawa autorskie.

Gdybys zadzwonil

Opublikowano

Nie ma mnie w tej reaktywacja tak to jest jak wasze iq nie przekracza cyfrowej liczny.

Pisalem to z ironia pobiewaz juz chce zobaczyc true na zywo. Zaczynajac wspolprace z true akceptowal on prawa autorskie.

Gdybys zadzwonil

Po chuj ci te pliki skoro serwerem nie potrafisz sie zając? 

@True ty nadal sponsorujesz dreikona?

Opublikowano

Smoczku mój drogi,w takim razie czekam na pismo sądowe,zobaczymy kto się wykaże większą znajomością Prawa Polskiego.

Przytoczymy sytuacje Arguska aka ktosia :D

Ale przypomne CI ze jak przegrasz to nie ja ponoszę koszty sprawy sądowej :D

Aż musialem wejsc na mpc i CI odpisać bo cholera wyszedlem z domu..

Czemu nie zadzwonisz wyjaśnić?Bo od mnie cos telefonu nie odbierałeś..

Nic ja tu nie jestem od bawienia sie w piaskownicy.

Info dot.Aurion.pl podam wieczorem...

True reaktywuj te cudo !! Weź swoich do teamu i masz 1k osob lekko ! Błagam taki projekt to jest mega serv

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

artykuł drugi:

Prawa do plików ma tylko ymir nie Ty, więc wypierdalaj.

Opublikowano

@smok560  Wyjaśnisz mi jedno dlaczego zamknąłeś serwer byłą to wina twoja ? (a nie chce mi się już w to bawić) , czy może ktoś ci ''zje*ał'' serwer .  Dlaczego nie chciałeś pomocy Azooma , przy pomocy zrobieniu tych chaneli  ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...