Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AVERNUS

Peblo9000

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chłopie ja nie mam zamiaru prowadzić z tobą jakiejkolwiek polemiki ,jesteś dla mnie na to za ,,smaraty".Nie chce cię w żaden sposób urazić ,ale uwierz mi widziałem i twoje posty i twoje zachowania.Jakbys geniuszu nie zauważył gram na serwerze ,a co ty masz do mojej ekipy i mojeg dobrego kolegi toldknighta?nawet nie wiesz kto wchodzi w jej sklad,wiec prosze cie odczep sie odemnie.

Opublikowano

Chodzi o to, by nie atakować kogoś złośliwie dla czystej przyjemności zabicia gracza. Musi to być umotywowane wojną, wendettą albo innym istotnym powodem. Poza tym odgrywanie postaci jest jak najbardziej wskazane, ale nie trzeba z tym przesadzać.

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE 

bfqrkz.png

Opublikowano

Ha! Kamraci! Zaliż będziem przesadzać z RP w naszych miastach. Lands of Kelevala to Państwo w którym ludzie tworzą klimat i grają tak, zeby było miło. Wendetta? Nie chcecie poznać siły naszej wendetty. Lepiej nam nie nadeptywac na piete .

Opublikowano

Licze ze w najblizszym czasie powstanie wiecej panstw - dzieki temu rozkwitnie polityka oraz bedzie mozna prowadzic regulaminowe wojny.

bfqrkz.png

Opublikowano

Oby powstaly. Do wszystkiego trzeba sie przygotowac. Podstawa jest wybudowanie solidnego miasta.

Uwierzycie ze kiedys byla tu dzungla i lataly oceloty po drzewach ?

29vc502.jpg

Opublikowano

Fungi co to za jasny snop światłą? To od tekstur? Bo te latarnie z minecrafta sa przeciez zablokowane.

bfqrkz.png

Opublikowano

Ściągasz moda (tak to jest MOD) i wygrywasz do katalogu mods w minecrafcie. Tyle. Potem odpalasz w samym MC (bodaj klawiszem m) i cieszysz cię mapa :)

Opublikowano

Z minimapą nie powinno byc problemow, ale z tego co wiem czasem zdarzaja sie problemy przy dodawaniu optiffine do naszego modpacka.

bfqrkz.png

Opublikowano

Polecialem dzis po budulec do sasiednich miast, mialem szybko przyleciec do swojego, bo mamy duzo pracy, a skonczylo sie jak zwykle:

14mzwon.jpg

Opublikowano

możecie podać linka do waszego Mod'packa  ?? bo ten  z waszej strony jest uszkodzony. Pobieranie zatrzymuje się przy 19,5 MB a chyba Mod'pack ma 55 MB :(

beznazwyhd.jpg
Opublikowano

możecie podać linka do waszego Mod'packa  ?? bo ten  z waszej strony jest uszkodzony. Pobieranie zatrzymuje się przy 19,5 MB a chyba Mod'pack ma 55 MB :(

Spróbuj 2 razy pobrać. To często pomaga.

Opublikowano

próbowałem już kilkanaście razy i nic :( będę próbował dalej 

Ps. Jest szansa, że jeszcze dziś aktywują mi konto ? 

pisz na oficjalnym forum avernusa

Opublikowano

Jest jakiś poradnik na start czy coś w tym stylu? 

Wszedłem na serwer, przeczytałem te 3 książki, połowiłem ryby i coś mi się tak odechciało w to grać ._.

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Jest jakiś poradnik na start czy coś w tym stylu? 

Wszedłem na serwer, przeczytałem te 3 książki, połowiłem ryby i coś mi się tak odechciało w to grać ._.

Na forum jest poradnik.

Opublikowano

Najwyraźniej ten serwer nie jest dla Ciebie. Polecam jakąś kwadratową masakrę albo freebuild lub survival z frakcjami.

A dokladny poradnik jest na naszym forum.

bfqrkz.png

Opublikowano

Staramy się zawsze na wszystkie możliwe sposoby uprzedzać potencjalnych graczy, czego mogą spodziewać się na serwerze. Dla wielu osób początkowym szokiem jest brak typowych komend (warp, spawn itd), a potem odkrywają straszną prawdę, że mechanizmy z redstona i diamentowe przedmioty zostały zablokowane.

A przy okazji...

Z pozdrowieniami od Poncjusza, dla administracji i graczy serwerów, które próbowały z nami konkurować i już nie istnieją.

bfqrkz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...