Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AVERNUS

Peblo9000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie denerwuje mnie to, że Avernus istnieje 3 lata, ani to, że Poncjusz reklamował się na innych serwerach/tematach lub też po prostu obrażał bez uzasadnienia kilka serwerów, bo ich oferta kierowała się do graczy +15 lat. Nie irytuje mnie krytyczne słowo na temat wszystkiego (w tym na moich ludzi), ale zalewa mnie krew gdy czytam ogólnikowy komentarz co do moich towarzyszów! 

Wieczne Ciasto przedstawia swe argumenty, a niestety niektórzy z Was jak zaklęci od razu atakujecie. On jest gimbem, uznaj to za komplement, wyliż mi to bo jestem twym Panem, Ten serwer nie jest dla osób, którzy nie umieją zliczyć do 2.

Toksyczni gracze znajdą się wszędzie niestety :/ Więc jeśli możecie obie strony (ci z Maximus, Amylay i chyba Zygfryd oraz gracze i administracja Avernusa) zachowajcie poziom swych wypowiedzi.

Ass? Ty przypadkiem nie prosiłeś mnie, a raczej nie męczyłeś mej osoby dość długi czas bym Cię przyjął do siebie, jako wasala, czy nawet członka? :D

Co do graczy jeszcze niestety, ale wydaje mi się, że co niektórzy często gęsto zabijają klimat RPG. 

Poradnik proponuje zmienić, bo momentami wygląda to, jak reklama. Oraz wyprowadza gracza poza klimat RPG, a wprowadza czasem w błąd:  "Ponadto, próżno u nas szukać teleportów, warpów i innych „szybkich podróży” czy, równoległych wymiarów" A smoki?

Co poniektórzy z Was spadli na same dno, a poncjusz już zapada się w muł.

Administracja tego serwera nie ma krzty szacunku dla innych graczy oraz innych serwerów i swoim zachowaniem prezentują największe buractwo z jakim człowiek może się spotkać. Przede wszystkim przez to nie polecam tego serwera i jakiejkolwiek rozmowy.*

*Jeśli nie wierzysz w moje obiektywne zdanie, możesz cofnąć się w temacie i zobaczyć nawet pochwalające choć troszku surowe i bezlitosne zdanie na temat tego serwera.

Nova    tnXkN4Y.png    Regna

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...