Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AVERNUS

Peblo9000

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oto jak administracja sie wyraża w stosunku do graczy:

2-2png_exxrwsw.png

2-1png_exxrwaa.png

Jak naśmiewa się z graczy:

pbraza-co_exxrwsa.png

Kolejna sprawa launchera, jest około 14 modów ja mam przydzielone do mc 8gb z 12 ramu a mimo tego mam po 40 FPS na normalnej grafice gdzie na innych serwerach mam po 300-400 na najlepszej grafice.

Następne to crashe, czasem co 2 minuty wywala całego klienta, nie tylko mi.

. Poncjusz dobie wtedy żartował. Normalnie tak nie pisze. Po prostu nie znasz się na żartach. 2 sprawą jest to, że z mod packiem niczego złego nie ma. Jak masz taki problem to napisz na naszym forum i po sprawie. :)
Opublikowano

Ja mam starego grata z 4gb, grafikę na Max, ulepszony resorcepack i mi chodzi płynnie. Liukanerze, co chciałeś osiągnąć swoim wpisem?

Opublikowano

Ja mam starego grata z 4gb, grafikę na Max, ulepszony resorcepack i mi chodzi płynnie. Liukanerze, co chciałeś osiągnąć swoim wpisem?

Myślałem że to coś z launcherem że mam takie ściny i crashe

Opublikowano

Myślałem że to coś z launcherem że mam takie ściny i crashe

Czasami są takie crashe na tym launcherze. Jak masz premium, to odpal przez oryginlany i nie będzie problemu. ;)

Opublikowano

iyex6s.png

Miasto Cesarskie od strony budowanego właśnie zamku

2a5m9m0.png

Stragan z papieskimi muFFinkami :)

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE 

bfqrkz.png

Opublikowano

iyex6s.png

Miasto Cesarskie od strony budowanego właśnie zamku

2a5m9m0.png

Stragan z papieskimi muFFinkami :)

Gdzie jest to miasto cesarskie? ;3

Opublikowano

Miasto Cesarskie jest w trakcie budowy i nie mozna jeszcze w nim mieszkac.

bfqrkz.png

Opublikowano

Właściwie nie tyle remont co rozbudowa. Obecnie Bertif pełni rolę miasta startowego na potrzeby Bety :)

bfqrkz.png

Opublikowano

A co powiecie na konkurencje dla Miasta Cesarskiego? Na dalekim Poludniu, nieopodal zarosnietej lasami dzungli powstaje nowe miasto. Unikalne, jedyne w swoim rodzaju. Miasto, skladajace sie tak naprawde z trzech oddzielnych miast, tworzace jedna spojna calosc. Ostroznie i rozmyslnie zaplanowane. Na zdjeciu ponizej widok na rynek (zajmujacy bagatela 12 claimow). Tak - bedzie piekne. Tak - mamy sporo pracy!

a47xat.jpg

Opublikowano

Witam,przepraszam miałem problemy z interntem ,już będę regularnie odświeżał.

Ps.Poncjuszu proszę cie od 3 dni o odpisanie na pw na e-mailu bez skutku.

Opublikowano

Mianowicie ,nie mogę pisać na forum(wyglada to na ban) wyslalem e maila do administracji avernusa(myslalem ze do ciebie) ale nie odpisujesz ,wiec prosze albo o odpisanie tam ,albo wytlumaczenie powodu bana(1raz nie widze swojejwiny^^)

Przepraszam za spam.

Opublikowano

No to najprawdopodobniej masz bana za slownictwo albo spam

bfqrkz.png

Opublikowano

Nie straszne nam deszcze, niepogoda, gdy ambitny plan budowy, pracujemy w pozie czola dniem i nocami, aby wkrotce swiat ujrzał najpiekniejsze miasto poludnia.

2w7jmzo.jpg

Opublikowano

Wyglada na to że Beta przeszła najśmielsze oczekiwania. Sloty zaczynają być przepełnione.

bfqrkz.png

Opublikowano

Fungi masz literówkę. Dobrze, że Avernus zyskuje graczy. Wcześniej było przytoczenie opinii gracza, że RP nie ma sensu przy tak znikomej ilości graczy. W dwie osoby możecie już się bawić w RP, ale czy grać na Avernusie, czy innym serwerze RPG? Tutaj pojawiają się moje wątpliwości, gdyż czasem administracja zakłada coś co praktycznie nie może być zrealizowane przy takiej lub tamtej ilości graczy. Sam też za bardzo nie rozeznaje się w tym, jak funkcjonuje serwer, ale by grać w RPG porządne, z całym wachlarzem przyjemności to trzeba po prostu na początku rozeznać się w grze.

Naprawdę niektórzy niewiedzą czego szukają. 

Nova    tnXkN4Y.png    Regna

Opublikowano

Przejdzie to gdy dopiero gdy moi i tolda ludzie zaczną grać na oficjalu^^

Poncjuszu to nie możliwe ,przynajmniej na tym koncie byłem bardzo grzeczny^^Ja jednak prosiłbym cię o ub albo odpisanie na e-mailu bo mam pare pomysłów.

A tak wgl to ref!

Opublikowano

Przejdzie to gdy dopiero gdy moi i tolda ludzie zaczną grać na oficjalu^^

Poncjuszu to nie możliwe ,przynajmniej na tym koncie byłem bardzo grzeczny^^Ja jednak prosiłbym cię o ub albo odpisanie na e-mailu bo mam pare pomysłów.

A tak wgl to ref!

Szczerze, wolę żeby na serwerze było mniej osób, ale żebyś ty nie grał :*

Opublikowano

O co chodzi? xD

chodzi o to, że (chyba) jak wystartuje pełna wersja serwera Assasin grozi atakiem jego koleszków ;/

Opublikowano

Bezpodstawie ataki, łamanie regulaminu oraz zasad RP będą oczywiście karane i radzę, aby każdy o tym pamiętał. To nie jest serwer Factions.

bfqrkz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...