Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AVERNUS

Peblo9000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z mobami ciągle jeszcze trwają eksperymenty - szukamy właściwego moda na stworzenia dobrze pasujące do klimatu gry i stanowiące zbalansowane wyzwanie dla graczy.

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE 

bfqrkz.png

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiedziałem, że to beta testy :D Strasznie długo trwają. Troszku mnie odstrasza ta wszechobecna magia. Zarejestrowałem się kiedyś dawno dawno temu... nie wbiłem nawet xD Troszkę słabo, ze tak mało graczy jest, ale widzę, ze coraz więcej. 

Mimo tej całej kłótni między dwoma serwerami(nie biorę odpowiedzialności za swoich ludzi, oraz za dawną administrację) myślę, że Avernus dobrze się prezentuje, a jego najgorszą wadą najpewniej jest brak graczy. Niestety nie grałem i średnio mogę powiedzieć coś więcej.

Polecam chociaż wbić na serw. A wh nie jest straszna, trzeba poświęcić 2 minuty chyba na to, czy mniej. Z tym klientem mogliście uprościć sprawę ;p

A jeszcze wspomnę tu o stabilności serwera... Serwer nie upadnie, wpierw moda na sukces się skończy :D 

Nova    tnXkN4Y.png    Regna

Opublikowano

....myślę, że Avernus dobrze się prezentuje, a jego najgorszą wadą najpewniej jest brak graczy.

Lepszych 5 tygrysów jak 100 owiec :)

Tymbardziej, ze tygrysów jest coraz wiecej.

Opublikowano

Miasto startowe do otwartej Bety jest już prawie gotowe a w nim mnóstwo sklepów, w których można zakupić sporo użytecznych rzeczy a także sprzedać towary, aby się wzbogacić. Zaczynając grę pamiętajcie, aby przejrzeć poradniki na naszym forum - dzięki nim nie będziecie tracić czasu na dopytywanie się o wszystko tylko od razu będziecie mogli zacząć przygodę.

bfqrkz.png

Opublikowano

oup4r4.png

starożytne ruiny - w miejscach takich jak to znaleźć można przydetne artefakty, niedostępne w inny sposób

Kolejna aktualizacja modpacka (do wersji 0.3.6b). Tym razem dodano dynamiczne oświetlenie,, poprawiono fizykę ognia. Od teraz możesz chodzić po zmroku z latarnią, która będzie oświetlać Ci drogę.

bfqrkz.png

Opublikowano

Serwer ciagle sie rozwija, caly czas testujemy nowe mody i dodajemy ciekawe przedmioty. Mod na kwiaty jest bardzo ciekawy - mozna ladnie ubrac swoj dom, ponadto z zainstalowanym odpowiednim texturepackiem, Minecraft juz przestaje byc minecraftem. Jesli dolozyc do tego super ludzi i klimat panujacy na serwerze, to mozna powiedziec ze to jest to czego szukalem.

ejcxs8.jpg

Opublikowano

2dtamts.png

mapa świata

Aktualnie trwa nadawanie nazw poszczególnym krainom geograficznym, rzekom, górom itp.... 

bfqrkz.png

Opublikowano

2u9hc38.png

rozpoczęła się budowa nowego miasta u stóp gór

Jeśli interesuje Cię intensywna rozgrywka RP (z odgrywaniem postaci), pytam o miasto tokushima i niezwłocznie do niego dołącz gdy zaczniesz grę na serwerze!

bfqrkz.png

Opublikowano

2py6e00.png

Kolejny etap rozbudowy nowego miasta. Po lewej stronie widać również lodowego smoka.

bfqrkz.png

Opublikowano

A oto czym konczy sie nieumiejętne używanie magii. To jest tylko wyssana energia z drzewa, moze byc znacznie gorzej.....

5mbng6.jpg

Opublikowano

Niektóre nazwy ulegną jeszcze zmianie, zostanie też pewnie kilka dodanych, ale ogólnie Fungi odwalił kawał dobrej roboty. Świat nabrał teraz zupełnie innego kształtu.

bfqrkz.png

Opublikowano

co ile sprawdzacie zgłoszenia na White Listę

wysłałem i się nie mogę doczekać

69 odpowiedź przypadek ...

link do FBOX

mój prawdziwy nick fajeczek00

mca.png

Opublikowano

Zostanie ona sprawdzona ,gdy tylko nasz administrator ,Poncjusz znajdzie chwilkę.Na forum oczywiście to podanie tak?

Odświeżam ,jak mówił Peblo do świata Avernusa zostały przypisane klimatyczne nazwy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...