Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Travica.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

#Tony

Ankieta Travica.pl  

404 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pobraleś już klienta?

• Pewnie
      169
    • Jeszcze pobieram
      235
  2. 2. Pobrałeś nowy Akutalizator dostepny na stronie? + Zaktualizowales Klienta gry?

• Tak
      167
    • Nie
      237
  3. 3. Będziesz używać ulepszonej grafiki?

• Tak
      243
    • Komp mi chyba nie uciągnie
      73
    • Małż
      88

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to po co ludzi w chuj.... robia i jest napisane easy/medium jak tu nic nie ma w sklepie, na kazdym medium szybciej 250 wbije i full eq zrobie niz tu i ten 150 lvl na easy:D

Jeżeli chcesz szybkiego dobrego easy to idz na inny serwer acha to powiedz czego ci brakuje w sklepach? roski są boga smoków są zielone poty są dodania zmianki są czego ci brakuje w sklepach?

Opublikowano

@ Łatki pobierasz ręcznie z travica.pl/pobierz  Patcher jest  wyłączony na kilka dni.

sygna.png

Nowicjusz
Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie, odwiedzę go w najbliższym czasie, mam nadzieję, iż nie pożałuje ;)

Opublikowano

Ogólnie niema tragedi co do poziomu trudności , fakt niej jest to typowy easy/medium ale ma swój urok jaki by nie był , jedyna uwaga to zmniejszenie cen zmianek u handlary i rosek na troszkę nisze :) Co do dropu aktualnie mam 94 kd ( Kamyków duchowych ) w zaledwie 3 dni umiarkowanej gry . Co do pereł , owszem ciężko zdobyć a zwłaszcza red ale to na początku później zaleją rynek. Co do expa jest całkiem przyjemny , jest dość sporo map i warto na każdej trochę poexpic zwiedzić bo jaki sens wbić na jedną mape i 1 dzień max lvl? Jak dla mnie to taki typowy Medium.

Opublikowano

#Tony 70,ale nie dlatego,że zacząłem dopiero grę tylko pierw chciałem jako takie EQ zrobić... Na mojego szpona poszło już koło 30 pereł i jest +6. Nawet 100 lv latają w eq +6

Opublikowano

#Tony 70,ale nie dlatego,że zacząłem dopiero grę tylko pierw chciałem jako takie EQ zrobić... Na mojego szpona poszło już koło 30 pereł i jest +6. Nawet 100 lv latają w eq +6

No jest to jakas bolączka nie powiem , mi udało sie na +7 zrobić trute i przyznam boje sie na +8  :ninja:  Poza Tym wpierw muszę zdobyć futro yeti+ co na moim lvl jest nie możliwe a w shopkach niema.... 

Opublikowano

#Tony Co do problemów na serwerze:

- To właśnie o wiele za mała szansa na ulepszenie (nieadekwatna do tego jak ciężko zdobyć perły).

- W v2 po padnięciu i relogu postać wyrzuca na początek

- Niedziałające stroje zwierząt dostępne w IS (nie można założyć broni)

Jeżeli coś mi się jeszcze przypomni to napisze. 

Opublikowano
@ Zwiększyliśmy % ulepszania, ale prawdopodobnia działa to tylko u Kowala.

Przetestujemy jeszcze raz (bodzie,zwoje, etc) i odpowiemy.

Co do kostiumów. Są to elementy ozdobne, ale gracze nalegają na to, by można było z nich bić/etc. Zrobimy to.

sygna.png

Opublikowano

Jeżeli chcesz szybkiego dobrego easy to idz na inny serwer acha to powiedz czego ci brakuje w sklepach? roski są boga smoków są zielone poty są dodania zmianki są czego ci brakuje w sklepach?

eq z lez, tarcz, kd max, brak skili, exp padaka itd..

wejdz na pierwszy lepszy easy/medium i zobaczysz roznice tu medium to chyba tylko dla jaj jest napisane a o easy juz nie mowie

Opublikowano

Takie szybkie pytanie , gdzie expić na 99 bo ta nowa mapka z pierścienia za 50 kk jest trochę przesadzona tzn. dmg mobów jest potężne nawet 4k z hita....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...