Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Travica.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

#Tony

Ankieta Travica.pl  

404 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pobraleś już klienta?

• Pewnie
      169
    • Jeszcze pobieram
      235
  2. 2. Pobrałeś nowy Akutalizator dostepny na stronie? + Zaktualizowales Klienta gry?

• Tak
      167
    • Nie
      237
  3. 3. Będziesz używać ulepszonej grafiki?

• Tak
      243
    • Komp mi chyba nie uciągnie
      73
    • Małż
      88

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na jakich plikACH stoi serww ?

Na plikach tavii ;) serwer bardziej pasuje pod MEDIUM nie MEDIUM/EASY

Liczba graczy zapewne szybko spadnie jak na wcześniejszych serwerach

Opublikowano

Na plikach tavii ;) serwer bardziej pasuje pod MEDIUM nie MEDIUM/EASY

Liczba graczy zapewne szybko spadnie jak na wcześniejszych serwerach

2012 czy 2011 ?

Triadica 80+

Opublikowano

Wczoraj normalnie klient się uruchamiał, dzisiaj gdy chcę go włączyć trochę się ładuje i nic.

Jakieś rozwiązanie?

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

To jest serio easy ?

Stoi 2 dni a dopiero 80 lvl : O ?

Pozdro600WH tak to jest Easy/Medium. Expienie jest Easy, a inne rzeczy w wiekszosci to Medium. Wiem, że dużo osób z was uważa, że to jest Medium/Hard, ale tak nie jest. Dlaczego ? W porównaniu z PL to jest Easy expienie, inne serwery na których graliście to pewnie był tak na prawde Easy 4Fun, ale ponieważ zostaja same takie dodane serwery to już większość zapomina dopisywać, że to jest 4fun tak samo jak gracie w metka to też z czasem np. zamiast Zwój Błogosławieństwa to mówicie Bodzio :) Wiec porównywajcie ten serwer to PL, nie do innych serwerów. Też na poczatku myślałem, że to ejst Medium/Hard, ale po rozmowie z jednym z Administratorem sobie też uświadomiłem, że to jest własnie Easy w expieniu, bo trzeba porównywać do PL, nie do innych privków :) Mam nadzieje, że wy też to zrozumiecie i będziecie zgodni, że to jest Easy :)

@ PS. UP - Mi się normalnie uruchamia, spróbuj może kilka razy właczyć od nowa clienta, a jak to nie pomoże to zrestartuj kompa, jeśli to też nie pomoże to polecam pograć od nowa clienta najlepiej z MultiUpload. A jeśli masz bład, że brakuje pliku d3dx9_26.dll, to rozwiązanie masz na tej stronie, 3 post od góry (post Ton'ego) tam podał linka :)

Pozdrawiam Jarexs

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

@Usuńcie te ulepszacze na +7/8/9 i zostawcie same perły bo wolno to wszystko i wgl są do ulepszania bodzie więc trzeba poświeci dużo czasu a to jest [EASY/Medium] , dodajcie to zapraszanie do gildii -_-......

Ale pewnie @1361622928-U485574.png#Tony bd miał wylane na propozycje .... skoro easy/medium to zostawcie same perły...

p.s skąd dropi biżu z łez i boje?

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

@Usuńcie te ulepszacze na +7/8/9 i zostawcie same perły bo wolno to wszystko i wgl są do ulepszania bodzie więc trzeba poświeci dużo czasu a to jest [EASY/Medium] , dodajcie to zapraszanie do gildii -_-......

Ale pewnie @1361622928-U485574.png#Tony bd miał wylane na propozycje .... skoro easy/medium to zostawcie same perły...

p.s skąd dropi biżu z łez i boje?

Eq z łez jak i Bojowy dropi raczej tak samo jak na PL czyli Bransoleta z Lez w DT, a reszta w v2. Ale równiez z metków na 85/90lvl w red lesie niektore dropia ;)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Pewne rzeczy mijają się z celem na tym serwerze ,jak na przykład ulepszacze na +5/6,małpa w m1 z ku (jak już dodano pierdyliard metków na mapach to powinno się dropić tak ku),gry u rybaka (chyba chcecie zachęcić do odpalania botów).Ostatnią rzeczą jest ilość graczy no nie powala.

Opublikowano

Ulepszacze na +5/6 nie sa juz potrzebne, zostało to usuniete  :) Ku nie dropi tylko z małpy, ale też z metków, małpka jest jako ułatwienie dostania KU :) A co do rybaka to wątpie by ktos się skusił na gry z rybami, jesli juz to z malzami, ale jak ktos sie juz skusi to watpie, żeby odrazu boty odpalał, nie wszyscy graja na cheatach :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Ulepszacze na +5/6 nie sa juz potrzebne, zostało to usuniete  :) Ku nie dropi tylko z małpy, ale też z metków, małpka jest jako ułatwienie dostania KU :) A co do rybaka to wątpie by ktos się skusił na gry z rybami, jesli juz to z malzami, ale jak ktos sie juz skusi to watpie, żeby odrazu boty odpalał, nie wszyscy graja na cheatach :)

mi chodzi o te ulepszacze typu klejnot demona itp co trzeba na podstawowe bronie ... zostawić jedynie perły do ulepszania ;]

bk0ZyMF.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...