Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Travica.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

#Tony

Ankieta Travica.pl  

404 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pobraleś już klienta?

• Pewnie
      169
    • Jeszcze pobieram
      235
  2. 2. Pobrałeś nowy Akutalizator dostepny na stronie? + Zaktualizowales Klienta gry?

• Tak
      167
    • Nie
      237
  3. 3. Będziesz używać ulepszonej grafiki?

• Tak
      243
    • Komp mi chyba nie uciągnie
      73
    • Małż
      88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego aktualnie mam błąd łączenia z serwerem? ;/ wszystko powgrywane etc.

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli ktoś grał na Tavi lub Gringo to wie o czym mówię.

Więc tak, Mateusz dalej masz swoje gówniane forum jedyne na całej planecie?

Grałem na Tavi od samego początku, serwer był dobry... online było 300-400 nawet.

W ciągu 2 miesięcy serwer upadł do 1 gracza, zaczęły się kolejne serwery typu SYF:

- CHUJMORKA

- GRINGO

- TAVIA S1

- TAVIA S2.

Ładnie to tak robić serwery,które mają na celu wyśmiewanie Balmorke?

Chujmorka miała może 6h i ją zddosowali bo nie potrafisz nic zrobić.

Nie polecam gry na serwerze, padnie w ciągu 2 miesięcy max. !

Ps. Dlaczego teraz Tony, a nie Mateusz?

Pliki z Tavi i innych twoich syfów są 99.99% wgrane tu, cały czas odgrzewasz starego kotleta myśląc że reaktywujesz serwer.

Heniek.

Opublikowano

Jeżeli ktoś grał na Tavi lub Gringo to wie o czym mówię.

Więc tak, Mateusz dalej masz swoje gówniane forum jedyne na całej planecie?

Grałem na Tavi od samego początku, serwer był dobry... online było 300-400 nawet.

W ciągu 2 miesięcy serwer upadł do 1 gracza, zaczęły się kolejne serwery typu SYF:

- CHUJMORKA

- GRINGO

- TAVIA S1

- TAVIA S2.

Ładnie to tak robić serwery,które mają na celu wyśmiewanie Balmorke?

Chujmorka miała może 6h i ją zddosowali bo nie potrafisz nic zrobić.

Nie polecam gry na serwerze, padnie w ciągu 2 miesięcy max. !

Ps. Dlaczego teraz Tony, a nie Mateusz?

Pliki z Tavi i innych twoich syfów są 99.99% wgrane tu, cały czas odgrzewasz starego kotleta myśląc że reaktywujesz serwer.

Posłuchaj, już w 2 zdaniu widze, że nie wchodziłeś na forum, bo jest nowe od jakiegoś czasu, wiec wypowiadaj sie po tym jak wejdziesz, a nie ze rok nie wchodziles i nagle piszesz co bylo rok temu ...

Może i serwer upadł i powstały inne serwery, ale to po to by serwer ciagle udoskonalać, a po za tym człowiek uczy sie na bledach ! NW tylko o co ci chodzi z wysmiewaniem Balmory, ale to już nie moja sprawa, ale powiem, że każdy ma prawo (nawet jesli tutaj tak nie jest) wyśmiewać inne serwery, bo to w końcu rywalizacja. Skąd możesz wiedzieć, że serwer padnie w 2 miechy max ? Albo inaczej zapytam, czy wiesz co znaczy upadnie ? Bo według mnie nie, jesli myślisz, ze jak na serwerze zostaje około 50 osob online to serwer już upadł. Dlaczego teraz Tony, a nie Mateusz ? A za przeproszeniem chuj cie to obchodzi ? Człowiek już nie prawa do zmiany nicku w grze ? Weź się ogarnij jak nawet nie pozwalasz nikomu zmieniać nicku .... Tyle z mojej strony.

Pozdrawiam Jarexs

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano
NW tylko o co ci chodzi z wysmiewaniem Balmory

Skoro nie wiesz to się nie wypowiadaj, bo nie znasz historii serwera i nie wpierdzielaj się w rozmowę.

Mateuszek stworzył serwer o nazwie Chujmorka, która miała na celu ośmieszyć (fubu?) który padł po 5h.

Do tego Tavia, która szybko upadła jak szybko powstała.

Teraz na kolejnych serwerach jest wgrane 99% plików z poprzednich serwerów

Heniek.

Opublikowano

Mam pytanie Tony. Co dalej z travica ?? Bo widzę ze na stonce reklamujecie swój nowy serw co jak dla mnie i wielu innych jest głupotą i gwoździem dla travica ?? jest nadziej na jakie kolwiek zainteresowanie travicą czy to kolejny spalony serw?? Troche tam czasu włożyłem nie mówię o PLN , patrzac z perspektywy czasu to nie był dobry pomys cokolwiek inwestować , ale co zrobić jak ju po fakcie , dlatego pytam czy cokolwiek zamierzacie czy walicie tavie i travice ?? 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...