Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Travica.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

#Tony

Ankieta Travica.pl  

404 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pobraleś już klienta?

• Pewnie
      169
    • Jeszcze pobieram
      235
  2. 2. Pobrałeś nowy Akutalizator dostepny na stronie? + Zaktualizowales Klienta gry?

• Tak
      167
    • Nie
      237
  3. 3. Będziesz używać ulepszonej grafiki?

• Tak
      243
    • Komp mi chyba nie uciągnie
      73
    • Małż
      88

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile jeszcze zrobicie? tavia v8?

A co, nie można? Ich serwery są stabilne i stoją b. długo wiec czemu nie? 

Nie wykrzaczaja sie na starcie jak juz nawet nie powiem co ;)

zhda.png

Opublikowano

to serwer nie easy/medium tylko medium/hard nawet bardziej pod hard exp do 40 lvl taki jak na pl:)

gdzie mozna dropnac kd +4

jest magiczny metal?

a co do ulepszania pozdro masakra!!

Opublikowano

to serwer nie easy/medium tylko medium/hard nawet bardziej pod hard exp do 40 lvl taki jak na pl:)

gdzie mozna dropnac kd +4

jest magiczny metal?

a co do ulepszania pozdro masakra!!

Nawet nie wiem co tu z harda exp z easy, kamyki jak na e sy z mobów na mapie 75 lecą, perły lekka rudność i ulepszanie. Widać, ze na hardach nie grałeś nigdy lub miałeś max 50lvl.

Serwer polecam gra się przyjemnie tylko nadal nie w all usuneliście ulepy bo reszta eq z łez ma ulepy tak jak niektóre hełmy np. żelak.

Opublikowano

Nawet nie wiem co tu z harda exp z easy, kamyki jak na e sy z mobów na mapie 75 lecą, perły lekka rudność i ulepszanie. Widać, ze na hardach nie grałeś nigdy lub miałeś max 50lvl.

Serwer polecam gra się przyjemnie tylko nadal nie w all usuneliście ulepy bo reszta eq z łez ma ulepy tak jak niektóre hełmy np. żelak.

haha na fenixie od 1 dnia gralem konczylem w CELTACH pozdro dla calej ekipy, jak konczylem gre pare lat temu bylem top 80 na serwie wiec mi tu nie mow, exp easy haha( do 40 ile 30-40 minut trzeba), na prawdziwym easy 2 wiec o czym Ty tu mowisz??

jak z metalami sa czy nie bo znowu odp nie dostalem

Opublikowano

Do harda mu daleko ale cena zmianek bonów mogła by sie troche zmniejszyć 

patrz pan.. mor.. serwy easy/ medium na pare miesiecy(lat) ale exp do 100-120 pikus( metale sa),z ulepszaniem nie ma problemu

ostatnio serwy easy/medium byly, padly ale lvl 200-250 wbijalo sie w 3-4 dni max tydzien, a  tu jaki czas i jaki lvl wiec nie mowcie ze to easy( wogole to tu w sklepach i w dropie brakuje 90% z tego co na serwach easy/medium jak nie wiecej)

Opublikowano

jest tu metal!!! juz 3 raz pytam!!!

jaknnie tonie hard tylko gorzej !!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Jest meta do dropniecia od 65lvl w loteri u malpy.

ps.

TONY ZRÓB COŚ Z TYM PETEM BAMBI! ZNIKNĄ MI Z EQ TZN. WIEM ZE TAM JEST BO ZNIKAŁ SYSTEMATYCZNIE NA KAŻDYM CH NAJ PRAWDOPODOBNIEJ ZBUGOWA SIE ,  Login. paiter1992

Edit!!!

I znowu jest chodz nie wiem na jak długo. pozdro

Opublikowano

Ulepki nawet na fenki na +5 HAHAHAHA EASY!

Pereł nikt nie ma, ludzie mają eq +6 EASY

Kamieni duchowych nie ma u npc EASY

Metale ciezko dostepne EASY

Bony drogie EASY

Man zmien typ z easy na hard to nikt sie nie bedzie czepial ze ciezko ;D

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Bony drogie EASY

ale tu kazdy klepie ze easy haha:d. jak to nawet ledwo o medium mozna mowic!!!!!!!!!!!!!1

Opublikowano

Bambi juz nie bedzie znikac po update.

Dalej.

@ Wypakowales wgl klienta gry? @ @~ Luka ~ to chyba byłeś na innym serwie. perły są w tobole

Każdemu komu zniknął bambi = ppw do mnie

sygna.png

Opublikowano

Bambi juz nie bedzie znikac po update.

Dalej.

@techl4nd Wypakowales wgl klienta gry? @cinkusss @~ Luka ~ to chyba byłeś na innym serwie. perły są w tobole

Każdemu komu zniknął bambi = ppw do mnie

Chłopie w pierwszy dzień wszystko działało, na 2 dzień klikam na uruchom, daję tak kręci się kółeczko (win764b) i nic się nie robi.

Może to wina antywira? Zmieniałem z avasta na eseta, ale z wyłączonym esetem tez nie działa.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Bony drogie EASY

1. ulepki na low + to fakt

2. perełki sprzedają nawet w sklepach można je zdobyć z małży co dropią z losowania małpy lub u rybaka ryby można wymieniać za perły (Lub metiny 95 lvl)

3.Kamienie duchowe to żaden problem, idziesz na mapke 75 i ja z rekawicą złodzieja mam 2 kamyki ze spota :)

4.Metale hmmm idziesz na Wielką Stope dropisz po 5/8 bananów z 1 rundy i losujesz u małpy na metale/małże itp

5.Ja na 92 lvl mam 1kkk w eq i 12 bryłek, fakt nie są tanie ale nie są bardzo drogie.

to nie jest easy tylko medium/easy nie myl tego

Myśle że to by było na tyle :)

Opublikowano

Gdzie jest ta "Wielka Stopa"?

Mapa 75lvl to ta u strażnika statku?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

1. ulepki na low + to fakt

2. perełki sprzedają nawet w sklepach można je zdobyć z małży co dropią z losowania małpy lub u rybaka ryby można wymieniać za perły (Lub metiny 95 lvl)

3.Kamienie duchowe to żaden problem, idziesz na mapke 75 i ja z rekawicą złodzieja mam 2 kamyki ze spota :)

4.Metale hmmm idziesz na Wielką Stope dropisz po 5/8 bananów z 1 rundy i losujesz u małpy na metale/małże itp

5.Ja na 92 lvl mam 1kkk w eq i 12 bryłek, fakt nie są tanie ale nie są bardzo drogie.

to nie jest easy tylko medium/easy nie myl tego

Myśle że to by było na tyle :)

to po co ludzi w chuj.... robia i jest napisane easy/medium jak tu nic nie ma w sklepie, na kazdym medium szybciej 250 wbije i full eq zrobie niz tu i ten 150 lvl na easy:D

Opublikowano

Gdzie jest ta "Wielka Stopa"?

Mapa 75lvl to ta u strażnika statku?

Wielka stopa u wikingów jest za wyjściem od strony Uriela za mostem. A mapa 75 to tak to ta u strażnika statku.

Opublikowano

Proszę o pomoc !
Otóż mam taki problem zainstalowałam klienta i pobrałam do niego 2 łatki i wkleiłam wszystko i podmieniłam a teraz jak odpalam patchera to wyskakuje jakiś błąd klikam okej i potem od razu wyskakuje błąd połączenia z serwerem kto może mi pomóc bd wdzięczna nie wiem o co chodzi a chciałabym zagrać :)

1374492926-U975782.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...