Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Travica.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

#Tony

Ankieta Travica.pl  

404 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pobraleś już klienta?

• Pewnie
      169
    • Jeszcze pobieram
      235
  2. 2. Pobrałeś nowy Akutalizator dostepny na stronie? + Zaktualizowales Klienta gry?

• Tak
      167
    • Nie
      237
  3. 3. Będziesz używać ulepszonej grafiki?

• Tak
      243
    • Komp mi chyba nie uciągnie
      73
    • Małż
      88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem jak uruchamiam klienta to pisze mi ze mam za slaba karte graficzna ze cos tam bla bla bla 3d ;/ ale na innych privach juz tak nie mam a jak pachtera odpalam to tez mam blad ;/ czemu ! ? 

uGorek usun z clienta pliki takie jak : d3d8.dll oraz d3d9.dll one sa w glownym cliencie i ci bedzie dzialac.

Sygnaturk_aaxnprw.png

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Ile ludzi Online w godzinach szczytu

2. serwer Easy/medium na po 2 dniach dopiero 96 lvl ??

3. Jakie ulepszacze sa potrzebne ?? Chodzi mi te podstawowe np. kawek klejnotu, pamiatka po demonie..

4. Postacie wyrownane w pvp ??

Opublikowano

1. Ile ludzi Online w godzinach szczytu. +600 luda

2. serwer Easy/medium na po 2 dniach dopiero 96 lvl ?? - Zwiększyliśmy expa poleci szybciej juz  na mapach +75

3. Jakie ulepszacze sa potrzebne ?? Chodzi mi te podstawowe np. kawek klejnotu, pamiatka po demonie.. do +6 bez ulepek

4. Postacie wyrownane w pvp ?? (Nikt nie narzeka)

sygna.png

Opublikowano

2. serwer Easy/medium na po 2 dniach dopiero 96 lvl ??

Pragne dodac, ze maksymalny level na serwerze jest 150 wiec 96 gdy 150 jest maxem w 2 dni.

Dla mnie dobry wynik :)

zhda.png

Opublikowano

mi chodzi o te ulepszacze typu klejnot demona itp co trzeba na podstawowe bronie ... zostawić jedynie perły do ulepszania ;]

Pierdolnij się w łeb... Bo co? BO nie chcę wam się dropić? Ulepki zostawić na +7/8/9 ! Bardzo dobrze, nie ma tak, że po jednym dniu gimbazja całe eq +9 i kładą tych, którzy w pocie czoła (Do teeraz) zbierają ulepki, robią dropki dropią. Wszystko zostawić jak jest, bo jest git (tyle co, to trochę podwyższyć szanse na perłe z małzy)

­graphic.png

Opublikowano

Niby usunęliście te ulepszacze ale w niektórych itemach jak upiorna maska eq z łez nadal trzeba ulepszacze do 6 skoro już napisaliście, ze wszystko to wszystko.

Serwer polecam,dobry medium tylko według mnie za dużo przesadzone z tymi metinami i coś słabo wchodzą średnie(5k zmian i max śr 38)

Opublikowano

Niby usunęliście te ulepszacze ale w niektórych itemach jak upiorna maska eq z łez nadal trzeba ulepszacze do 6 skoro już napisaliście, ze wszystko to wszystko.

Serwer polecam,dobry medium tylko według mnie za dużo przesadzone z tymi metinami i coś słabo wchodzą średnie(5k zmian i max śr 38)

W niektórych jeszcze jest do +5/6 ulepki, ponieważ nie zostało to jeszcze usuniete, ale za niedlugo powinno to byc zrobione. A co do srednich to one wchodza jak sie komu trafi :) Np. mi po 10 zmianiach 38sr :P

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

W jakim krolestwie gra najwiecej ludzi ?

GPArtiGp w piratach jak i w wikingach jest mniej wiecej po tyle samo ludów, a w sumie jeśli chodzi ci o lepszy handel, że wiecej osób bedziesz miał, które moga cos chciec kupic to o to sie nie musisz martwic, bo czat dla Piratach i Wikingach jest 1 :) Tylko koło kazdego nicku pisze [Pirat] lub [Wiking]

Pozdrawiam Jarexs

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Szczerze to Aura teraz jest tania :) A bedzie jeszcze tańsza, ponieważ dużo ludzi odryło sposób gdzie można otrzymać w łątwy sposób KU :D (ale trzeba miec kase) A co do Woja to zależy. Nie bedzie ci potrzebny buff jeśli umisz grać (grałeś na PL i wiesz jak sie robi eq itp) . Bo jeśli nie umisz aż tak dobrze to jednak buff ci sie moze przydać :) Chociaż dużo osób pozornie expi bez buffa na razie

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Tony !!! Powiesz mi kto ustawiał wszystko na mapie od 99 ? Przy 3x P + Bialy lew za potwora 0,01 to bardziej chyba w grocie się opłaca expić ... dodatkowo metina możesz pooglądać, a nie bić ... się nie da ma taką regeneracje ze nic nie daje to samo z bossami ;< 2uderzenia gleba pozdro .... to jest hard w takim razie od 99 ....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Doświadczenie leci teraz dobrze, bossy tak samo idzie uklepać jak i metki. Sam osobiście leje metki i bossy w mniej niż minutę, więc nie wiem skąd ten płacz. 

Ilu średnio serwer ma graczy?

Szybko wyexpię ten 100 lvl?

Jak z eq?

Zobacz od kiedy stoi serwer i jakie są poziomy. Twoje pytania są zbyt głupie. 

Opublikowano

Gram, gram i naprawdę jest serwer zajebisty! Z Administracją, szybki, łatwy, prosty kontakt! :)

Jeszcze niech tylko dopieszczą ogólne bugi (Tony pracuje nad tym jbc. ;p) i serwer perełka <3

btw. (Mini reklama) zapraszam do gildii CELTOWIE w Wikingach (Prezka znajduje się na oficjalnym forum, Mamy już ludu trochę, ale mimo wszystko wbijać.!

A co do serwera... Hmm. Powiem tak ogółem patrząc gram w metina koło 6-7 lat, ale ten priv no powiem jeden z lepszych Mediumów na jakim grałem i chyba tak zostanie... :)

Oby tylko ludzie się do niego przekonali to było by w chuj mega! :)

­graphic.png

Opublikowano

Mam problem z aktualizacją pobrałem wrzuciłem do folderu z klientem odpalam wyskakuje błąd nie możena połączyć się z serwerem odpalam inna ikonką też jakiś błąd miał ktos tak ? i wie jak to naprawić

Opublikowano

Wczoraj normalnie klient się uruchamiał, dzisiaj gdy chcę go włączyć trochę się ładuje i nic.

Jakieś rozwiązanie?

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Ogarnięta administracja przedewszystkim z doswiadczeniem  ( z tego co wiem 2 servy ich nadal stoja )  .

Exp / yang Dopracowany ,  Troszke irytujace ropienie dodan i zmianek na ziemie przez co zawalony jest najwazniejszy drop  . 

Ogolnie na takiego serva czekałem . 

Zostaje na stałe , pozdrawiam  I Zapraszam :) 

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...