Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Travica.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

#Tony

Ankieta Travica.pl  

404 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pobraleś już klienta?

• Pewnie
      169
    • Jeszcze pobieram
      235
  2. 2. Pobrałeś nowy Akutalizator dostepny na stronie? + Zaktualizowales Klienta gry?

• Tak
      167
    • Nie
      237
  3. 3. Będziesz używać ulepszonej grafiki?

• Tak
      243
    • Komp mi chyba nie uciągnie
      73
    • Małż
      88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z kolegą postanowiliśmy zagrać na serverze i pobrać go , pobralismy go i latke z stronki i gdy odpalamy clienta wyskakuje nam :

nie mozna uruchomic programu, poniewaz na komputerze nie znaleziono d3dx9_29.dll. sproboj ponownie zainstalowac program aby naprawic ten problem

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer miodzio ale troszeczke nudzi sie po 110 :(

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Ta gra stała się denna ponieważ by zrobić swój serwer , potrzebna jest reklama bez niej na twoim serwerze gra 100+|- graczy . Spójrzcie i nawet ty weezy na wszystkie publikacje serwerów , w każdej prezentacji jest komenatz/e typu "jak reklama" serwer który nie ma reklamy "żal nie ma reklamy , ludzi mało" w czasach 2009-2011 nie było czegoś takiego jak reklama serwera ta modę wprowadził znany wam FuBu gdy na youtube wybil balmore

Jeśli się ze mną nie zgodzicie to pozdrawiam i tyle

#była kiedyś taka osoba o nazwie iPlayM2 znają go sami weterany , większość z was pewnie go nie zna pozdrawiam

Opublikowano

NIE POLECAM WCHODZIĆ NA TSA SERWEROWEGO, TONY DAŁ ROOTA ZAWODOWCOWI, KTÓRY ROZDAJE WSZYSTKIM IP WROGICH GILD. MOJA GILDIA DOSTAJE CIĄGLE DDOSY ODKĄD JEST TEN ROOT, A TYLKO DLATEGO, ŻE PODPIERDZILIŚMY GILDIE ZAWODOWCA, ŻE GRAJĄ NA WH, TERAZ SIĘ MSZCZĄ. CO Z TEGO, ŻE DOSTALI BANA OD JAKIEGOŚ TAM GMA, SKORO POSZLI PRZYLIZAĆ DUPE KRETYNOWI TONEMU I DOSTALI UB. TYP O NICKU MOJŻESZ GRA OD POCZĄTKU SERWER NA WH. DOSTAŁ BANA POTEM UB FILMIK ZOSTAŁ PODESŁANY JAK GRAŁ NA WH I BANA NIE DOSTAŁ W DALSZYM CIĄGU. NIE POLECAM SERWERA POD TYM WZGLĘDEM. 

SERWER NAWET CIEKAWY, TYLKO WYKONANIE GORSZE. BARDZO DUŻA ILOŚĆ BŁĘDÓW I BUGÓW, NIEKTÓRE BARDZO PRZYDATNE MOŻNA SIĘ BARDZO DOROBIĆ:) 

Opublikowano

Nie będzie cofki. To nie jest amatorka.

Osoby  " te które coś mają " zostały zbanowane/wycięte/ i tak dalej. Garstka ludzi.

I nic więcej. Wszystko jest wporządku.

sygna.png

Opublikowano

Ta gra stała się denna ponieważ by zrobić swój serwer , potrzebna jest reklama bez niej na twoim serwerze gra 100+|- graczy . Spójrzcie i nawet ty weezy na wszystkie publikacje serwerów , w każdej prezentacji jest komenatz/e typu "jak reklama" serwer który nie ma reklamy "żal nie ma reklamy , ludzi mało" w czasach 2009-2011 nie było czegoś takiego jak reklama serwera ta modę wprowadził znany wam FuBu gdy na youtube wybil balmore

Jeśli się ze mną nie zgodzicie to pozdrawiam i tyle

#była kiedyś taka osoba o nazwie iPlayM2 znają go sami weterany , większość z was pewnie go nie zna pozdrawiam

Dobrze mówisz , ale nie chodzi tylko , jak każdy może zauważyć każdy server z 2014/końców 2013 pada z wyjątkiem MPCforuma ale myśle że niedlugo padnie , ja już do tych serverów zaufania żądnego nei mam bo wiem że to się skonczy upadkiem , ufać można tylko serverom np PL lub coś typu virtualmt2 , elite , pandora balmora itd. bo jest pewność że nie padnie , ja nie rozumiem rozumowania tych noulajfów co wydają po +/- 50zl na is bo to jest bezsensowne ale skoro nie mają życia realnego żeby sb kupić buty piłke cokolwiek to wolą na grę ale spk.  Servery np Pandoramt2 , elite to jest ten sam właściciel a reklamy servera żadnej nei ma poza mpc  i się utrzymuje 2000-2600 os.

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

[ADD] Sprawdzanie poziomów na mapach 99/110+.

[ADD] Nowy pet (Bejbuś)

[ADD] Możliwość uzycia trzech petów naraz.

[ADD] Nowa Misja 100 poziom.

[FIX] Kilka fixów

sygna.png

Opublikowano

[ADD] Sprawdzanie poziomów na mapach 99/110+.

[ADD] Nowy pet (Bejbuś)

[ADD] Możliwość uzycia trzech petów naraz.

[ADD] Nowa Misja 100 poziom.

[FIX] Kilka fixów

Pieseł, kowal i zwierz 200/200.

Chore?

zhda.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...