Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Travica.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

#Tony

Ankieta Travica.pl  

404 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pobraleś już klienta?

• Pewnie
      169
    • Jeszcze pobieram
      235
  2. 2. Pobrałeś nowy Akutalizator dostepny na stronie? + Zaktualizowales Klienta gry?

• Tak
      167
    • Nie
      237
  3. 3. Będziesz używać ulepszonej grafiki?

• Tak
      243
    • Komp mi chyba nie uciągnie
      73
    • Małż
      88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie szybkie pytanie , gdzie expić na 99 bo ta nowa mapka z pierścienia za 50 kk jest trochę przesadzona tzn. dmg mobów jest potężne nawet 4k z hita....

trzeba sobie radzić, najlepiej z bufkiem przyjść :P ale co do dmg mobów to potwierdzam, ja mentalem z bufkiem czasem się wykładam na plecy :P

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co jest ? strona nie działa, serwer nie działa wtf ?

Powiem tak, serwer aktualnie jest atakowany, wiec wywala ciagle CH1 i wystepuja lagi, ale administarcja pracuje nad tym. Co do strony to była równiez atakowana, ale już ten problem zostal rozwiazany i za jakiś czas powinna spokojnie działać. Wiec wystarczy jeszcze przez jakiś czas poczekać

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

kurw.. jak mamy sie zarejestrowac jak strona nie działa od rana prawie

odstraszacie tylko graczy pozdrawiam

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

To nie od nich zależy czy ktoś zaatakuje ich stronę czy nie... Nie bądź egoistą.

143516sygna.png

Opublikowano

Jak można być tak ślepym ? Bao Bao kontratakuje, to nie ich wina że każdą konkurencje ... sorry to za wiele powiedziane bo niemożna porównać niektórych serwow do innych ... Bao Bao wita DDOSami i innymi atakami 

Opublikowano

Polecam serwer , jako jedyny przypadł mi do gustu ze względu na rozmowe z Adminem @ Sa Tony witam ^^ , miło się gra , rozmawia , widać że się starają i robią tak by było dobrze dla wszystkich , też skorzystałem z awaryjnego serwera i bez problemu się zarejestrowałem . 

Pozdrawiam LesIO .

Opublikowano

Grę skończyłem. Po dłuższym analizowaniu serwera postanowiliśmy powymieniać konta na coś na PL'u bo tutaj widzę powoli wdaje się chaos i wątpie, by było lepiej... ;)

Jak odbugujecie DMG map, exp map 99, zrobicie PORZĄDNĄ KOMNATĘ SMOKA (I tutaj zdradzę wam tip. Jak macie 3 kręte to po ubiciu smoka, zbierzcie drop, wylogujcie się na inne CH i macie następnego smoka za frajer), i postaracie się w końcu zawitamy ponownie...

CELTOWIE żegnają, buuu :D

­graphic.png

Opublikowano
@Gnypek.  Jak rozmawaliśmy na Team Speaku powód był inny czyż nie? :) Ale cóż. Nowi nadchodzą. Co do Komnaty (wiemy o tym juz dawno)

DMG na Mapach 99 jest prawidłowy. - Zwiększymy tam expa i będzie bajka

sygna.png

Opublikowano

paiter. Oglądałem, kwestia wybonowania eq, ale widze że wiele osób naciska na to.

Powiedz mi czy takie rozwiązanie Ci pasuje:

O Wiele większy exp kosztem dmg mobów czy mniejsze dmg + exp na tej mapie pozostaje bez zmian.

sygna.png

Opublikowano

paiter. Oglądałem, kwestia wybonowania eq, ale widze że wiele osób naciska na to.

Powiedz mi czy takie rozwiązanie Ci pasuje:

O Wiele większy exp kosztem dmg mobów czy mniejsze dmg + exp na tej mapie pozostaje bez zmian

Powiem tak widzę ze jest juz 119 lvl tak wiec exp leci przyzwoicie co nie znaczy ze mogło by być lepiej w tym ze padam tam :) Eq nie mam złego jeśli chodzi o bony po za tym porównywałem je z innymi którzy jakimś cudem biją solidnego spota a ja na dwóch grupkach sie wykładam oczywiście jak pytam o to czy wiedza co i jak to cisza i zazwyczaj logaja.... chore . Fajnie było by gdyby exp był większy zapewne każdy wybierze tą opcje ale co do  dmg to ciężka sprawa....

Opublikowano

co do UP, słyszałem, że będzie mapka od 110 poziomu, czy to prawda? bo od 110 poziomu na mapie 99 nie leci juz najlepiej

a co do DMG to z bufkiem te mobki prawie nic nie biją, więc ten kto pada niech zatrudni kogoś do bufowania lub zrobi swojego bufka + zainwestuje w dobre eq duzo bloku duzo hp + pet 

pozdrawiam

Opublikowano

A ja nadal sądzę,że ulepszanie tutaj jest znacznie przesadzone... Serwer ma parę dni,a ludzie 75+ latają albo w śmiertelkach,albo w itemach +6 max... Jeżeli nic się nie zmieni (nie mówię,że nagle perły u handlarzy,ale o wiele bardziej zwiększona szansa na ulepszenie na +7/8/9) to będzie z ekipą musieli zmienić serwer,bo nie do śmiechu mi codziennie grać po pół dnia żeby nadal zostać w eq +6

Opublikowano

Tak to potwierdzę mogliby troszkę dodać małże np do npc bo ciężko zrobić eq. Co do expa to ogarnijcie się exp przyjemny nie ma co narzekać.

Skąd bronie 75?

Opublikowano

Tak to potwierdzę mogliby troszkę dodać małże np do npc bo ciężko zrobić eq. Co do expa to ogarnijcie się exp przyjemny nie ma co narzekać.

Skąd bronie 75?

Mapa 75 z metków/bossów, grota z mobów a co do małży za wymienianie bananów u małży masz 10xszt, więc za łatwo by było gdyby było w sklepach.

Opublikowano

Dodajcie KD +5 do gry bo bez jaj ze na serwerze ' Easy medium ' jak wy to mowicie sa kD +4 max..
Zwiekszcie szanse na ulepszenie :)

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...