Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[START: SOBOTA 19:00] VULCANUS - EXP: 100X, DROP: 50% || SEASON: 6, EP: 3

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 526
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znowu ^^  ehhh. Kochany awhost :)

Ale jedno mnie kur*** martwi czemu admin wszystko pisze w publikacji a nie na forum ^^

Nie udzielaj sie jak juz nie grasz !!!!

Opublikowano

Jak widać serwer jest już przeniesiony i odpalony. Męczę się z launcherem.

Opublikowano

Czekam na aktywacje Launchera po stronie IGC i serwer automatycznie zacznie działać. Dam info od razu jak zacznie śmigać.

Opublikowano

Proszę o potwierdzenie czy poprawnie idzie wbić na serwer. Nazwa Restius - zaraz ja uploadne, wskoczył servercode 2 serwera.

@ Co do seali itd. To zaraz zostaną zrobione tematy na forum i zarzucę tutaj linkami. Wszystko po kolei. Wiadomka.

Opublikowano

Jakie błędy? Piszcie konkretnie co wyskakuje to szybko będzie wiadomo.

@ Obecnie serwer jest już na nowej maszynie. Lecz hostingi wciąż są na atakowanym awhost. Jak macie nadal problem z wbiciem to zaraz podeślę jeszcze jedno PW do IGC i przekierujemy na localhosta dedyka.

Opublikowano

Dziwne, że w ogóle masz nie zaktualizowanego Launchera. Jesteś nowym graczem? U kogoś jeszcze występuję błąd tego typu?

@ Nie spamujcie mi teraz o nadawanie czegokolwiek. Za chwilę będzie temat na forum. Niestety jestem tylko sam a problemy piętrzą się pod sufit.

Opublikowano

Oki czyli wiadomo przynajmniej, że chodzi o przepchany host. No co zrobić.... Za chwilę napiszę do IGC nową wiadomość ...

Opublikowano

Ja również mam problem z odpaleniem tego "lanczera". Mogę Ci pomóc na forum jako moderator pełniłem tą funkcję na serwerowniach w cs, lecz na mu też dam rade bo to o to samo chodzi xD

\

@Edit Luncher działa sam sie naprawił xDD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...