Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[START: SOBOTA 19:00] VULCANUS - EXP: 100X, DROP: 50% || SEASON: 6, EP: 3

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 526
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam to samo 1501 i 801.

na lapku dziala, kopiuje pliki z lapka na pc.

Ja zdążyłem 3 razy rozpakować launchera i 2 razy pobrać na nowo, i nic.

Opublikowano

Tak jak mówiłem maszyna stoi już na nowym hoście. Jednak strona jak i upload do klienta wciąż po stronie awhost. Napiszę do igc wiadomość odnośnie nowego miejsca na UP i pozostanie czekać, aż zaktualizują licke.

@ Upload do launchera został już przeniesiony na nowy hosting. IGC podchodzi do sprawy bardzo profesjonalnie i na prawdę rozumieją Was - Graczy, bo nie czeka się na nic dłużej niż 30 minut. Problem z wejściem na serwer powinien całkowicie zniknąć. Nazwa serwer zaktualizuje się niebawem... wystarczy zmienić serverinfo....

Opublikowano

Bardzo mnie to cieszy ;)

@ Jestem już na prawdę zmęczony i wybaczcie mi jak zwyczajnie pójdę odpocząć. Jutro od godziny 8:00 rozdam wszystkim osobą które coś zakupiły rekompensatę i dopniemy wszystko na ostatni guzik. Pozdrawiam.

Opublikowano

Za chwilę zabieram się do dalszej pracy. Przerzucę również stronkę na nowy host.... Za chwilę wszystkim graczą rozdam to co powinienem.

@Strona w trakcie przenosin.....

Opublikowano

ozi sry że zawracam gitarę ale w wolnym czasie zapodaj mi wcoin za GR nick ImLegenD bo czekam już pare dni

ps i jak możesz to moje 120 wcoin za healinga który przez of poszedł na grzyby xD

pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Mam problem z niedziałającą stronką. Chodzi o to, że nie którym ona działa normalnie, a ja nie mogę się wbić i zrobić resa czy cokolwiek. Poza tym Osi mała prośba o ogarnięcie summonera, bo nie można założyć ani Divine stick of the archangel, ani seta eternal wind. Pozdrawiam.

EDIT: Stronka już działa, pozostaje tylko kwestia niemożności zakładania itemków

Opublikowano

Tak jak mówiłem stronka siedzi na atakowanym hostingu i raz będzie działać raz nie. Dlatego też zarzucę możliwość resetowania postaci w grze. Dzisiaj najpóźniej jutro strona usiądzie na OVH. Jeśli chodzi o itemki dla sumki to dziwna sprawa. Skąd wydropiłeś owe rzeczy? Jak nie może się ktoś zarejestrować na forum to niech mi wyślę na MPC wiadomość z konkretnymi danymi co mam zrobić. Na prawdę nie jestem w stanie stwierdzić co mam komuś dać po wiadomości typu "ej miałem dwa seale i był off, oddaj mi".  Piszta konkretnie czego chceta to otrzymacie to x10 razy szybciej ;))

Opublikowano

No własnie dodałem ową komyndę. Nie wiem jak działo winc fajno jakby któryś z ziomeczków to sprawdził.

Opublikowano

Ozi owe rzeczy wydropiłem z pumpkin of luck badz exc takie z boków (itemy eternal wind). Divine stick of The Archangel podnioslem z potworka.

Opublikowano

Nyd-Mort. Zaraz to zbadam. Ciesze się, że działa /reset. Dzwoniłem już do serwerowni najpóźniej jutro wszystkie problemy związane z WWW znikną. Dodam możliwość rejestrowania się przez launcher jeszcze... Ale Rebekka temu Andrzejowi dokucza :D - paczta jak szarpie cały hosting: http://stats.pingdom.com/hf8mze04krge/769058/2014/03

Typowo zmusił mnie do zmiany hostingu, ale co tam.....

Opublikowano

Naprawdę musi się nudzić, że utrudnia innym życie :D

EDIT: nie lubię przynosić złych wieści, ale muszę Cię  zmartwić: komenda /reset jednak nie działa. Nie tak, jak powinna( KingGraf po resie dostał pkt tylko za liczbę resów, 14k pkt za 2 gr mu nie uwzględniło).

Opublikowano

Tak.

@BTW. pointy przywróciłem - wszystkim osobą które się odezwały. Jak coś nie gra to pisać na PW. Postaram się uruchomić pomoc telefoniczną bezpośrednio do mnie, ale to jakoś w następnym tygodniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...