Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[START: SOBOTA 19:00] VULCANUS - EXP: 100X, DROP: 50% || SEASON: 6, EP: 3

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Propozycja GR. chodzi mi o nagrody, same staty to niezbyt fajnie :P moze z 1000 wcoin lub 1 item +15+L+28+1 opcja ( tylko 1 opcja)

Proponuje dodac rozniez spoty na karutan np. bo tlocznie sie zaczyna robic

• Odpowiedzi 526
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do spocików to dzisiaj dodamy 20 sensownych spotów. Powinno starczyć dla wszystkich. Jeśli chodzi o grand res, to osoby które wykonały GR'a na stronie proszone są o wysłanie krótkiej wiadomości korzystając z supportu na stronie. Wiadomość ma się składać z loginu i nazwy postaci. Skopany moduł jest od tego, jak tylko pojawi się Veiun to zmotamy na nowo skrypt.

@ nie widzę żadnych nieprawidłowości odnośnie expa.

Opublikowano

Poczekam na spoty jednak, nie ma sensu tu grac jak na razie .

Przed chwilka wpadł koks BK i.....ja tu zawsze expie ^^^ no i po grze. Jeden hot spot na caly serw...marnie to widze .

Przerwa w grze !

EDIT: co do expa, tez cos zauwazyłam ze po mału idzie .

Opublikowano

Jakbyś troszeczke pochodzil i poszukał a nie latał z każdą pierdołą na skarge to wiedzialbys ze dobrych spotów jest wiecej , fakt jest ich za mało ale nie przesadzajmy sa jeszcze z 3 spoty na ktorych tak samo szybko sie wbija jak na k1 . Oczywiscie dla ciebie najlepiej zeby ci ktos powiedzial gdzie albo zaprowadzil . Pozdro

Poza tym killuje Cię dlatego że nie dość że na poscie wyzywales mnie ( co szczerze mówiąc mam w dupie ) to jeszcze obrazales moich rodziców co świadczy o Twoim niskim poziomie intelektualnym , połowa serva moze poswiadczyc :) 

Opublikowano

to jeszcze obrazales moich rodziców co świadczy o Twoim niskim poziomie intelektualnym , połowa serva moze poswiadczyc :)

hm, tak myslę , czy to o mnie chodzi, sama jestem rodzicem , wiec nigdy wyzwiska typu "twoja matka " nie przeszły by  mi przez klawiature .

Co do spotów , poznałam juz troche mape tego serwa , wiec mi tu nie wytykaj, ze czekam az mnie ktos za rączke poprowadzi na spota !

Koncze ten temat , nie ma sensu  !

Opublikowano

tak jak to zwykle bywa mimo paru niedogodności gracze zaczynają się wypinać bo mało spotów, problemy z tym albo z tamtym, serwer pvp ale jak już ktoś pk to nie tak.. wydaje się większości że łatwo prowadzić serwer a napewno jeszcze łatwiej krytykować a uwierzcie mi Ozirus odwala kawał dobrej roboty sam nie gram ale czasami się zastanawiam czy stawiać własny serwer skoro tak doceniacie naszą robotę.. jak to śpiewał jeden gość - "dziwny jest ten świat..." dlatego przybijam piątkę Ozirusowi i wszystkim porządnym adminom!

Opublikowano

uwierzcie mi Ozirus odwala kawał dobrej roboty

Ja nie musze wierzyc, ja wiem ! i dziekuje mu za to, ze moge grac na tak dobrym serwie  ! <wyzej juz napisalm pochlebna opinie o Ozirusie >

A co do kłótni...coz, bez nich nie byla by tak podbita ta publikacja  :P .

Gdyby nic sie nie działo , gracze by nawet tu nie zaglądali a tak mamy co mamy  ;)

Pozdrawiam graczy Vulcanus  <3

Opublikowano

Witam wszystkich,z czystym sumieniem moge polecic ten server,administracja bardzo pomocna,jest latwiej o zdobycie eq lecz bez seali itp w miare ciezko sie expi co za czym idzie gra robi sie ciekawsza.Nigdy nie bylem przekonany do grania na s6 byc moze dlatetego ze uczylem sie grac w mu na starszych wersjach,lecz server vulc przekonal mnie do sprobowania,i naprawde tego nie zaluje.Mozemy znalezc wiele servow na ktorych mozemy zagrac np Ap* na ktorym administracja nie radzi sobie z roznego rodzaju problemami,tutaj rowniez wystepuja problemy ale zarzadcy servera staraja sie to jak najszybciej zrobic.tak ze zapraszam na server.Pozdrawiam CasanovaDL

Opublikowano

admin chyba wiem co sie stalo.... bylem high elf i dostawalem 5pkt co lvl  a po GR zrobilem questa na Muss elfa i wziolem od marlona questa..... teraz na rankingu mam uknow class i moze to jest problem....

Opublikowano

@ Jesteśmy w trakcie naprawy skryptu do grand resa --->  Wszelkie problemy zgłaszajcie poprzez email: [email protected], odpowiadam każdej osobie która konkretnie sprecyzowała problem i szukam rozwiązania.

@ Przy 3 Grand Resie każdy gracz będzie mógł sobie wybrać jeden dowolny itemek EXE FO + 13/Bądż Exe + Luck + 3 Opcje + 15.

Opublikowano

Dla mnie ozi nie da sie grac codziennie po pracy nie ma bata zebym mogl wejsc do gry.

odpowiedz mi tylko na jedno pytanie.

czy host zostanie ten sam? Czy rozwazasz zmiane?

Opublikowano

Wiem wiem Sissy,  że to wkurwiające. Sam chętnie tej osobie co atakuje rozj... bym bańke :D Ale obiecuję,  że na dniach całkowicie zniknie ten problem.

http://stats.pingdom.com/hf8mze04krge/769058/2014/02

Są to ataki na łącza zagranicznych operatorów, dlatego większość osób mających problem jest spoza granicy. Polscy operatorzy robią co mogą, dlatego gracze z PL nie mają owych problemów, a jeśli to bardzo bardzo rzadko.

Opublikowano

Wiem wiem Sissy,  że to wkurwiające. Sam chętnie tej osobie co atakuje rozj... bym bańke :D Ale obiecuję,  że na dniach całkowicie zniknie ten problem.

http://stats.pingdom.com/hf8mze04krge/769058/2014/02

Są to ataki na łącza zagranicznych operatorów, dlatego większość osób mających problem jest spoza granicy. Polscy operatorzy robią co mogą, dlatego gracze z PL nie mają owych problemów, a jeśli to bardzo bardzo rzadko.

To jest prawdziwy admin :)

BTW mam tez problem z questem 3lvl dostaje 5pkt zamiast 6.

Naprawcie niebieskiemu elfa :D

Opublikowano

Postać Niebieskiego została poprawiona. O te pkt lukne jutro, za chwilę będzie gotowy system Grand Resa. Jutro również jakoś o godzinie 13 wprowadzę kilka zmian mianowicie na Arenie nie będzie można zabijać. Więc będziecie mogli sobie tam spokojnie expić. Oraz dodam spociki na innych mapkach, arena jest już pyknięta, a jutro pojawią się tam jeszcze dodatkowe spoty.

Opublikowano

Serv spoczko

Zapraszam to gry

Xivio:)))))

jak mamy grac hehe skoro server nie dziala :P

PSYCHIC-DOOM 97J   | www.psychic-doom.eu !!! |  :) 1000 EXP 

Opublikowano

Nie wiem dokładnie co się stało, więc nie byde wkręcał na banie. Napisałem smsa do hostingu. Będę informował na bieżąco.

Opublikowano

Nie wiem dokładnie co się stało, więc nie byde wkręcał na banie. Napisałem smsa do hostingu. Będę informował na bieżąco.

strona dziala , launcher normalnie pali , jedynie nie widac servera bo bije DC  na starcie , mam nadzieje ze szybko sie uporacie z usterka , POZDRAWIAM 

PSYCHIC-DOOM 97J   | www.psychic-doom.eu !!! |  :) 1000 EXP 

Opublikowano

Napierdalam twardo na telefon, nie ma co :P

@ Dodzwoniłem się, hura! :D:D Już paczy co nie gra mechanik.

@ Przy okazji jak już się odwiesi dostęp to odwieszę licznik na www.

@ Nadal nie wiadomo co się stało...

@ Odzyskaliśmy kontrolę nad dedykiem. Sprawdzimy co było przyczyną Offline'a i wznowimy działanie serwera.

@ SERWER ONLINE.

@ Skrypt na Grand Reset został poprawiony i śmiga elegancko. --> info na stronce. (o wcoiny proszę pisać pod suport na stronie, bądź na mój email: [email protected])

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...