Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[START: SOBOTA 19:00] VULCANUS - EXP: 100X, DROP: 50% || SEASON: 6, EP: 3

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpowiedziałem na wszystkie maile. Co do liczby osób sam nie wiem dlaczego. 

FIXY:
*Selupan - Spawn co 12h
*Castle Deep Event - Godzina:  10:00, 20:00
*Castle Siege - Czas trwania zmieniono na 2h
*Crywolf Event - Godzina: 10:00, 22:00
*Podniesiono party-exp
~~rozdano nagrody, oraz odpowiedziano na wszystkie maile.
  • Odpowiedzi 526
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przepraszam za zbędny offtopic. Piszę się MÓWISZ.  Wybacz za interwencje, jednak błędy przedszkolne strasznie dziabią w paczydła.

Opublikowano

Przepraszam za zbędny offtopic. Piszę się MÓWISZ.  Wybacz za interwencje, jednak błędy przedszkolne strasznie dziabią w paczydła.

Ja tez przepraszam za offtopic .....patrzysz  - patrzydła    = oczy  :P

Opublikowano

Bardzo fajnie sie gra... ale, admin przepadl w wode, od x dni upraszam sie o wazne sprawy i nic... zniecheca brak czasu, moze zainteresowania serwem? nie wiem, ale niestety to prowadzi do spadku liczby graczy.

Opublikowano

oj oj oj. moj bład. nie odpowiedziales mi na pytanie ^^

Zgadzam sie z Glorgem wyżej.

Opublikowano
Witaj Ozirus prosze ododanie mi pkt w coin i za 6 gr no i oczywiscie itemek chialbym obys to jak najszybciej ogranol bo brakuje  coin na pety :P a itemek jest nastepujacy 

brave armor +15+ref+dd+hp+L i 5 miejsc na scokety. prosze o odp kiedy bd gotowe. A pytanie czemu nie moge qlesta zrobic 3 lvl klasy wiesz co jest? moze recznie mi ustawisz :P Blade mastera :)

pozdrawiam KingGraf
Opublikowano

Ja tydzien czekam juz na wingi :P

Idol to pytanie zadaje z 4 graczy od ok 10 dni

Nasz admin bardziej udziela sie na tym forum na temat innych serwow, a swoj zaniedbal, pustka wiekla po 15 online, jeszcze pare dni i pewnie res acc bo jak sciagnac graczy ;]

Opublikowano

Hahahaha, ozirus bo mnie jak narazie rozwalasz. czyżby R.I.P bo brak kasy na VPS i Licencje do pliczków o ile takie pliki posiadasz :D

Pytam po raz drugi  dalej Sobie dodajesz wiecej online na www? i mowisz ze komenda zbugowana? ze swoim GM Xearthem?

Opublikowano

aaaa i res acc nie byl by taki zly tylko trzeba sporo poprawek np: cw i lot no i pare innych zeczy  ja bym byl za ress acc i startem nowej edycji. kto jest za mna reka w gore :D

nom i bd rip xD

Opublikowano

aaaa i res acc nie byl by taki zly tylko trzeba sporo poprawek np: cw i lot no i pare innych zeczy  ja bym byl za ress acc i startem nowej edycji. kto jest za mna reka w gore :D

nom i bd rip xD

Od tego zacznijmy że on pliki wynajmuje. A licencja mu sie na pliki konczy, a juz awhost pada to tej licencji od niego nie kupi, no chyba ze prosto od igc kupi, jak sie da :D

Żeby nei było, Sam mi Xearth napisał w grze ze pliki wynajmują od awhosta :D

Zamartwil sie wszystkim, i ma w dupie all bo i tak nic z tego nie bedzie

Niestety ale taka prawda :(

Przecież nikt normalny nie bedzie placił VPS za 15 Online. Więc 100% R.I.P

Opublikowano

. Więc 100% R.I.P

Co ty wróżka, czy jasnowidz ^^

Bedzie RIP to bedzie, nikt se ^^ włosów nie bedzie wyrywał z głowy -_- 

Swoje żale wylewaj na innym  forum !

To na tyle  :angry:

Opublikowano

Co ty wróżka, czy jasnowidz ^^

Bedzie RIP to bedzie, nikt se ^^ włosów nie bedzie wyrywał z głowy -_- 

Swoje żale wylewaj na innym  forum !

To na tyle  :angry:

Spokojnie, bo złość piękności szkodzi :)

Opublikowano

Elusliven zalisz się, placzesz czy co. Jak każdy serwer tak i na ten przyjdzie pora i nic na to nie poradzisz. Zapewne niedługo bo już mało osob gra.

A Admin miał trochę wyjebke na serw od początku ....

Opublikowano

Spokojnie, bo złość piękności szkodzi 

Jestem nie spotykanie spokojnym człowiekiem, skąd u ciebie bierze sie tyle jadu ?

W kazdym temacie serwa wylewasz swoje madrosci  , jaki to z ciebie spec ^^, jakie to pliki posiadasz ^^

Postaw serwer , zobaczymy jak to u ciebie wszystko super bedzie działac ^^

Tak, ze skoncz juz  !

Opublikowano

Jestem nie spotykanie spokojnym człowiekiem, skąd u ciebie bierze sie tyle jadu ?

W kazdym temacie serwa wylewasz swoje madrosci  , jaki to z ciebie spec ^^, jakie to pliki posiadasz ^^

Postaw serwer , zobaczymy jak to u ciebie wszystko super bedzie działac ^^

Tak, ze skoncz juz  !Ja już tworze se

Ja już tworze serwer :* bedzie zajebiscie

E tam tyle jadu... Ze prawde mowie?

Opublikowano

Administracja tak jak byla super teraz strasznie znizyla loty. Dzisiaj tylko 3 ludzi sie pozegnalo z serwerem.

:D

Ozi jak szukasz GMow to ja i Niebieski sie zglaszamy na chetnych

Potrzeba Kogos kto bedzie online codziennie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...