Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[START: SOBOTA 19:00] VULCANUS - EXP: 100X, DROP: 50% || SEASON: 6, EP: 3

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 526
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozważamy, ale to przy większych Grand Resach.

Kiedy w koncu rozważysz  dodanie spotów ?

Jest wiele nie przyjemnych sytuacji...top-gracz wpada na spota , ksuje albo ubija, bo przeciez musi levele nabic po resie .

Rozumiem, ze to serwer  <wszystko wolno > ale bez przesady .

Zreszta chyba wiesz co sie dzieje na serwie, masz postac w jednej gildii .

To na tyle .

Opublikowano

Dziwne, bo nie gram na serwerze. Ani żaden administrator. Co myślicie o drugim sub serwerze?

@ Serwer ma zawieszone 14 na liczniku i nie ma to na celu oszukiwanie kogo kolwiek, tylko po prostu był szybki restart i się zwiesił/chodzi o wczorajszy atak Rebekki. Ciekawe, że działają ci wszystkie hacki. Z pewnością trafiłeś do Hack Loga z którego zbanuję postaci pod koniec miesiąca, pozdrawiam serdecznie, nie wiem skąd w was taka nienawiść. Chillout....

@ Zdecydowałem się na uruchomienie drugiego SUBA. ZOSTAŁY JUŻ W NIM USUNIĘTE SKRZYNKI.

Opublikowano

2 sub serwer non PvP  ( chyba, ze afk ktos - dowod w postaci ss), exp na non pvp 90x i gitarka

Niestety prawda jest to, ze gracze z wyzszymi resami lataja i zabijaja slabszych. Zniecheca to bardzo do dalszej gry na serwie ;]

Opublikowano

Glorg nie chcę cie urazić ale nie rozumiesz chyba Pojęcia serwer PVP

Co z PK Kill? I Jakiegoś smiesznego duel? Tu chodzi o build i o umiejętność gry a nie o to kto naku.... 24/7 i ma 50 rr i jest super

Opublikowano

Zresetowałem serwer. W takim razie za chwilę naprawimy tego gra.

@ Nie mógł się zmniejszyć exp. Prawdopodobnie trafiłeś na happy hour event....

@ Sissy ogarnąłem ci to ręcznie.

Opublikowano

Happy hour event i przed resem serwa exp 300k z 2 sealami i panda, po resie serwa 1 500 000 expa za moba :D HH to chyba + exp a nie minus jest :P

Opublikowano

ozirus to jak z tym gr ile pkt dostaje sie za gr najwpierw mialem po gr 7000 a jak zrobilem 1 rr po gr to mam 700 ?? to ile ich sie dostaje?

Opublikowano

XIVIO  mowisz ze zapraszasz i tak lejesz kogo popadnie to ze 5 osob gra na Twoim koncie nie znaczy ze wpadniesz z setem swiecacym sie jak psu jajca i zaczniesz nas napierdzielac tych noobow co maja 2-4 resy ulzy Ci? gdy takiemu z  "ROZDZKI" przyppierdzielisz? bo z tego co widac tak,  spot zajety a co tam nie zapytam sie czy pomoc , walne mu ;) w koncu GR uciekaja co nie? hehehe pozdrawiam ;] bijjjjjjjjjjj huehue coraz mniej tu wiary

PSYCHIC-DOOM 97J   | www.psychic-doom.eu !!! |  :) 1000 EXP 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...