Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[START: SOBOTA 19:00] VULCANUS - EXP: 100X, DROP: 50% || SEASON: 6, EP: 3

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer wyglada na OKEJ, ale to co wyprawiaja wasi gracze ( mam nadzieje, ze gracze, a nie Ateam) jest chore.. reklamuja serwer pod publikacjami innych serwow, wlaza na fora innych serwow i reklamuja go... Zastanawialem sie nad gra tu, ale patrzac na to jak gracze sa zachecani do gry to zostawia duzo do zyczenia, ta polityka rozglosu psuje obraz serwera.. 

Powodzenia ;]

• Odpowiedzi 526
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mam wpływu na to, że gracze spamują wszędzie. Ale jest to dla mnie wyróżnienie, że gracze na tyle się angażują w grę, że po prostu robią bezinteresowny spam. Ja takich metod nie preferuję, ale też nie zamierzam zabraniać ; )

Opublikowano

Nie mam wpływu na to, że gracze spamują wszędzie. Ale jest to dla mnie wyróżnienie, że gracze na tyle się angażują w grę, że po prostu robią bezinteresowny spam. Ja takich metod nie preferuję, ale też nie zamierzam zabraniać ; )

Ozirus, ty to jesteś jedyny zajebisty admin .

Zapraszam na serwer! 

Opublikowano

Niestety zrobilem wszystko wedle wskazan i nadal kiszka ten sam blad wyskakuje, pobierlaem nawet od nowa clienta probowalem i to samo. Pierwszy ram mam taki problem. Jakies inne propozycje? 

Opublikowano

mam pytanie a czy masz przypadkiem wlaczonego antyvirusa? moze jakis plik ci usuwa? napisz na pw podesle ci ten plik brakujacy (zobaczy czy w ogole go masz w folderze z gra)

PSYCHIC-DOOM 97J   | www.psychic-doom.eu !!! |  :) 1000 EXP 

Opublikowano

W razie problemów PW, albo support strony. Serwer został przed momentem zrestartowany. Wszyscy gracze proszeni są o przeniesienie wszystkich itemków do głównej skrzynki!!! Za kilka dni znikną pozostałe /ware!!

Opublikowano

Coś tam rzeczywiście Rebekka się obudził. Ale to już długo nie potrwa.

Opublikowano

Cała serwerownia traktowana jest potężnym atakiem: http://stats.pingdom.com/hf8mze04krge/769058/2014/02

Do godzin porannych operatorzy powinni wyciąć atak.

Jednak wejście do gry jest możliwe, jeśli ci bardzo zależy próbuj do skutku, w końcu odpali się gra. Spora część osób wciąż jest na serwerze.

Z godzin porannych:

@ Serwer jest online.

@Veiun dopracował forum, jest teraz bardzo przejrzyste no i jest shoutbox. Zapraszam do rejestrowania się. Ziomy i Ziomalki.

Opublikowano

Nieeeeeee, najpierw zamierzaliśmy dać 5 gr max. Ale gra by się szybko skończyła. Dlatego po 5GR będzie można dalej nabijać sobie ;)

Opublikowano

Hah, mi sie wydaje, ze w grze wiecej niz na stronie pisze :D Super sie gra, nie sluchajcie Shevrilla, mialem z nim do czynienia na serwerze jednym :D wszystko be jest dla niego.

Zachecam do gry ;]

Opublikowano

Tak tak dziś weszłem sprawdzić to wszystkie hacki działają oprócz TheEye, i na komendzie online pisało, że jest 34 online a na stronie 54

BTW. Jeśli chce ktoś hacka na attack speeda to PW

Opublikowano

Najpierw sprawdz czy Ci slownik dziala :D wszedlem sie pisze, a nie weszlem ( no chyba, ze blizej miales). SubSerwer1 jest na 100 osob, polowa jest zaladowana, ale Ty ostro sprawdzasz ile jest online haha

Przelec sie po mapach i policz ile jest ludzi :D, a za zachecanie i rozpowszechnianie hackow na dany serwer powinienes jakies banika zlapac. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...