Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[START: SOBOTA 19:00] VULCANUS - EXP: 100X, DROP: 50% || SEASON: 6, EP: 3

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 526
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja z Irlandii nie pogram. Może to robi różnice ze z zagranicy .

tylko ze ja jestem z Polski dokladniej Siedlce woj.Mazowieckie i mam takze taki sam problem jak ty i kolega wyzej . strone zanim zaladuje mija ok 5 minut czasami launcher mnie wpuszcza ale co z tego skoro podservera wcale nie widac albo gdy sie gra zaladuje po chwili mam dc..... zero informacji od Administracji co jest nie tak -.-

PSYCHIC-DOOM 97J   | www.psychic-doom.eu !!! |  :) 1000 EXP 

Opublikowano

Po raz 5 powtarzam ze są DDOSY.

Dla idiotów 

https://www.active24.pl/main/main.php?id=824&t=Poradnik_-_ataki_DDOS_i_Brute_Force

KAZDY SERWER JEST OFF !!

jrpdl

zadnego R.I.P

podziękujcie Rebbece :)

Cytat z jednego serwera pewnego :)

(21.02.2014 - 18:29)są ataki DDos dlatego musimy czekać, pracujemy nad 2 vps ale mamy małe problemy, nie jest to nasza wina ze serwer jest off.

Opublikowano

Po raz 5 powtarzam ze są DDOSY.

Dla idiotów https://www.active24.pl/main/main.php?id=824&t=Poradnik_-_ataki_DDOS_i_Brute_Force

KAZDY SERWER JEST OFF !!

jrpdl

zadnego R.I.P

podziękujcie Rebbece :)

Cytat z jednego serwera pewnego :)

(21.02.2014 - 18:29)są ataki DDos dlatego musimy czekać, pracujemy nad 2 vps ale mamy małe problemy, nie jest to nasza wina ze serwer jest off.

Sugerujesz cos elus?? 

Przecież wiem ze ddos ataki sa ale nie o to chodzi. Chodzi ze jedni maja problem drudzy nie. jakbys musial czekac do 19 codziennie prawie zeby zagrac w mu to tez bys sie irytowal, wiec nie oceniaj ludzi.

Opublikowano

Jak to czytam to się zastanawiam co mam nie tak, od 7 rano gram cały czas do teraz bez ani jednego DC, lagi co prawda mam ale to wina mojego laptopa.

Relogam i wchodzę do gry bez problemu, depo też działa normalnie.

P.s. dla graczy online to też jest utrudnienie, nie da się pt zrobić i uczciwie grać.

Opublikowano

i po co jest dodawany drugi pod server z innym exp skoro sam Vulcanus dobrze nie fukcjonuje.... ja pierrrrr ale to przechodzi juz ludzkie pojecie , czlowiek chce sobie pograc itd a tu zonk tylko sie wkur**a ;)

minuta - max 2 i dc 

Opublikowano

cicho siedz lepiej bo zaraz reprymende dostaniesz ze serw za darmo i wogole, ze jest duzo innych itp itd.

BTW.. na cholere taki ziebany hosting? a najfajniejsze sa opisy na stronie hostingu:

Ochrona

Nie obawiaj się ataków DoS/DDoS! Sprzętowe firewalle firmy Juniper Networks powstrzymają ataki i zapewnią graczom komfortową rozgrywkę."

"Niezależnie od przeznaczenia serwera, na pewno mieli Państwo do czynienia z atakami na własną infrastrukturę oraz serwery. Nieplanowane przestoje, nadmierne obciążenie - to tylko niektóre z efektów ataków na serwery, a wszystko to sprowadza się do niemożliwości prowadzenia działalności w internecie i strat finansowych. Nie idziemy na kompromis, sprzętowe firewalle firmy Juniper z serii SRX oraz systemy IDS/IDP automatycznie wykrywają większość ataków i blokują je zanim nadmiarowych ruch spowoduje problemy z działaniem usług. Dodatkowo dla każdego serwera ofertujemy spersonalizowaną konfigurację reguł firewall, która nie pozwala na dojście do serwera niepowołanego ruchu, dzięki czemu nie występuje problem braku zasobów spowodowany koniecznością obrabiania niepotrzebnych pakietów przez serwer. Wszystko to gwarantuje bardzo dobrą ochronę przed wszystkimi niebezpieczeństwami jakie mogą Państwo spotkać na swojej drodze w sieci."

hahah tere fere

Opublikowano

chyba nie predko ;]  a na zakupionej pandzie czas ucieka za w coiny (zdobyte poprzez glosowanie na server) ktore zapewne sie nie zwroca , wiec po co tu glosowac i grac skoro server nie ma zadnej stabilnosci? graczy nie przybywa lecz ubywa.... na stronie pokazuje srednio 50 osob a w praktyce jest ich 20-25 na servie odstraszaja wszystkich ddosy , dc i lagi z dupy ;) pozdro

Opublikowano

Witam! Z miejsca przepraszam za brak jakiejkolwiek informacji z mojej strony, lecz byłem atakowany od godziny 20:00. Na serwerze zostały poprawione SEALE. Od teraz posiłkujcie się  sealami, które po prostu już działają jak trzeba. Pierwszy Castle Siege odbędzie się w następną sobotę o godzinie 20:00. Rejestracja na Castle Siege rozpocznie się dzisiaj o godzinie 20:00. Z dropu zostały usunięte niewidzialne itemki, a w ramach rekompensaty od tej godziny exp wzrósł o 50, na eventach o 100 i przez cały Boży dzień do godziny 24 będziecie mogli na owym expie grać. Każda osoba która ucierpiała w jakiś sposób proszona jest o wysłanie emaila na adres: [email protected] podając swój login i treść co ma zostać zwrócone. Zadbam o to by nikt nie był pokrzywdzony. Administrator strony bez mojej wiedzy spisał się na medal wymieniając layout, który jest po prostu ładniejszy i bardziej przejrzysty. Poprawione zostały też rankingi postaci. Pozdrawiam serdecznie kochani i przepraszam za niedogodności - Ozik!

Opublikowano

Witam, zabezpieczenie odnośnie odpalania kilku okien w grze zostało zdjęte. W celu pobrania poprawki należy wyłączyć grę, oraz launchera i odpalić launchera ponownie. Co do depo to już nad tym pracuje. Na pewno już nie będzie wyrzucało z gry z powodu hacka.

@ Za chwilę dociąganie owego pliki będzie możliwe.

@ UPDATE AKTYWNY

Opublikowano

Powiem tak !

Serwer jest na prawdę dobry, Ozik, czy jak mu tam :P stara sie jak moze !

Zapraszam na serwer , na prawdę warto !

EDIT: jeszcze z depem cos zrob i bedzie super :)

Opublikowano

Dziękuję to właśnie takie słowa motywują mnie do dalszej pracy. Pozdrawiam Ozik.

Opublikowano

Została wprowadzona poprawka na to depo. Jeśli jeszcze będą występowały problemy proszę o zgłaszanie owych.

@ Mogą wystąpić problemy z podłączeniem do serwera. Staramy się filtrować na bieżąco .....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...