Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aurion.pl

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie Polecam Tak jak już Pisałem Serwer Padnie Jak Się Będzie Reklamować Anty Nie WBIJAC Sami Oszusci Przeważnie Administracja

Nie Polecam Tak jak już Pisałem Serwer Padnie Jak Się Będzie Reklamować Anty Nie WBIJAC Sami Oszusci Przeważnie Administracja

• Odpowiedzi 674
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powtarzasz się, ja też powtórzę poproszę o dowód.

Opublikowano

Jakieś uzasadnienie? "Nie polecam" Każdy umie napisać, ale uzasadnienia to już nie :) .

Opublikowano

No, no smoku :D Widze fajne pliczki zrobiliście. Polecam  !

Pozdrawiam CGB

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Kurwa, chyba się doczekałem porządnego serwera od porządnego Sponsora. xD

Jak najbardziej polecam i zagram, długo czekałem na takie ''dzieło'' :)

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Nazywając cesarstwo nie miałem na celu przywołania twojego nicku ;)

Ale wiesz... rozumiem jeszcze Miyoshi. Ale Mijoshi? xD Gdzie połowa MPC tak do mnie mówi. Dobra, ja nic do tego nie mam, ale to mnie rozśmieszyło. :D Dat fejm. xD

Opublikowano

Serwer wygląda ciekawie, co do administracji to nie znam więc się nie będę wypowiadał.

Lecz radze zmienić grafika, bo to aktualna to nie powala  :P

A ten interface robił ktoś naćpany? Nie no żart ale wygląda nie za ładnie, nie pasujące kolory + biały tekst = nic nie widać.

No nic zobaczymy co z tego będzie. Powodzenia.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

I po co daliście tych .... jako TGM? Założę się że będą rządzić się jak nie wiem, a ... potrafią w dodatku lecą na range do wszystkich serwerów.

Zagrałbym, gdyby team był mniejszy.

PS. Skąd bronie 75? Bo piszecie że szkatułka jakiegoś ... czyli rozumiem 1 boss na paręnaście osób?

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

I po co daliście tych .... jako TGM? Założę się że będą rządzić się jak nie wiem, a ... potrafią w dodatku lecą na range do wszystkich serwerów.

Zagrałbym, gdyby team był mniejszy.

PS. Skąd bronie 75? Bo piszecie że szkatułka jakiegoś ... czyli rozumiem 1 boss na paręnaście osób?

Jak moge sie rządzić jeżeli mam tylko prawa tak naprawde to penetrowania map? poprostu jezeli administracji nie spodoba sie moja praca, to mnie wywalą i tyle? wiec o co ci chodzi? druga sprawa skad wiesz ze 'lece' na range? poprostu złożyłem podanie i zostałem przyjęty.

Opublikowano

Jak moge sie rządzić jeżeli mam tylko prawa tak naprawde to penetrowania map? poprostu jezeli administracji nie spodoba sie moja praca, to mnie wywalą i tyle? wiec o co ci chodzi? druga sprawa skad wiesz ze 'lece' na range? poprostu złożyłem podanie i zostałem przyjęty.

Po twoich, jak i medalowego postach. ;)

odpowie mi ktoś skąd bronie 75? hmm?

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Szkatułka generała atlantydy

Opublikowano

Z tego co widzę to nic ciekawego zlepki z MPC , do tego jak czytam te posty  administracji to widzę że to kolejny serwer który  jedyny co będzie w nim pożytecznego to dodatkowy dump na kompie ( pozdro dla Avesti <3 ).

a i nie polecam.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Przepraszam ,ale nie doczytałem się kilku  ważnych spraw.

1. Kiedy Oficjalny START ?

2. Kiedy będą podane linki Do Forum etc. ?

CZEKAMY NA DRACONIS ;)

81492649835315255159.jpg

Opublikowano

Przepraszam ,ale nie doczytałem się kilku  ważnych spraw.

1. Kiedy Oficjalny START ?

2. Kiedy będą podane linki Do Forum etc. ?

Oficjalny start za tydzień w piątek o 18:00

Linki będą podane pare dni przed startem.

Opublikowano

Z tego co widzę to nic ciekawego zlepki z MPC , do tego jak czytam te posty  administracji to widzę że to kolejny serwer który  jedyny co będzie w nim pożytecznego to dodatkowy dump na kompie ( pozdro dla Avesti <3 ).

a i nie polecam.

Za pewne nawet nie przeczytałeś prezentacji a oceniasz, "Zlepki z MPC" i tu się zdziwisz :). Myślałeś że na sam start jak inne serwery wprowadzimy wszystko na raz? Wszystkie nowości stopniowo z czasem będziemy wprowadzać - oceniać książce po okładce . Typowy "Hejter" Nie znasz ludzi, z nikim z nas nie pisałeś/rozmawiałeś nawet przez 5 minut a już zbeształeś 3/4 Administracji. Nie rozumiem skąd tyle nienawiści w jednym poście.

Nie pozdrawiam. Daj nam szanse się wykazać - za długo nad tym projektem pracowaliśmy żeby zrobić zlepe z MPC i dobrać Administracje dzieci :)

bez gif

Opublikowano

Nie mam Bo mi GG archiwum Nie Zapisuje Ale Na Bank Oszusci  

Widzę, że jesteś smutny odrzuceniem twojego pseudo "podania", podczas rozmowy pokazałeś klasę ...

@

Powtórzę się, 

Start serwera odbędzie się 14.02 o godzinie 18:00 (tj. piątek)

forum, ts, strona główna, download clienta pojawią się oficjalnie dzień - dwa przed startem

Opublikowano

Sami Oszuści są Tu Oprócz True np Smok chciał Sponsora pisał do Mnie Pytałem sie czy za Polecenie Dobrego Dostane GM Powiedział Dobra i Tera Nie ma Miejsca  W Team i Dlatego Nie Polecam Zresztą Moim Zdaniem Serwer Pociągnie Max Miech Ponieważ ma w M1 za dużo Pierdol itp i Administracja nie Ogar Tyle Z Mojej Stron  Nie Polecam

Opublikowano

"Medalowego postach" Chłopie, napisałem tu jeden post " Polecam i pozdrawiam " widzę widzisz x10 ;)

Tyle z mojej strony. Zanim coś napiszesz, sprawdź i pomyśl.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Sami Oszuści są Tu Oprócz True np Smok chciał Sponsora pisał do Mnie Pytałem sie czy za Polecenie Dobrego Dostane GM Powiedział Dobra i Tera Nie ma Miejsca  W Team i Dlatego Nie Polecam Zresztą Moim Zdaniem Serwer Pociągnie Max Miech Ponieważ ma w M1 za dużo Pierdol itp i Administracja nie Ogar Tyle Z Mojej Stron  Nie Polecam

Najwidoczniej nie nadajesz się na tą range  no ja rozumiem,  że masz depresje , bo nie dostałeś rangi ale jakbyś chociaż dał jakiś dowód, bo pisać to ja też moge.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...