Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aurion.pl

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 674
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwera nie polecam, ze wzgledu na sponsora - True.

Wiadomo jak było z Victorią, wzial się za sponsoring ze względu popularności serwera i tylko dlatego, by wypromować swój serwer - dreikon.

Wy skonczycie pewnie tak samo, zmiencie sponsora... dobrze Wam radze bo z True daleko nie zajedziecie.

Opublikowano

Wiadomo jak było z Victorią, wzial się za sponsoring ze względu popularności serwera i tylko dlatego, by wypromować swój serwer - dreikon.

Wy skonczycie pewnie tak samo, zmiencie sponsora... dobrze Wam radze bo z True daleko nie zajedziecie.

Proszę Cię człowieku już nie wchodź tutaj, pamiętasz co "odwaliłeś" w Aline2 z Sheilą [*]

Co do tematu, ataki nie przeszkodzą w starcie.

Opublikowano

True reklamowal swoj serwer bo widzial ze serwer pada. True jest uczciwy (75% sponsorow) kradnie pliki serwerowe True akurat nie ma zamiaru okradac ludzi z plikow serwerowych. Jeszcze raz podkreslam True reklamowal swoj serwer poniewaz Victoria padala tyle w temacie.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Czy to jest groźba? 

Za pewne miał na myśli czy Ataki nie przeszkodzą w starcie. Znamy ludzi i wiemy co potrafią zrobić. Oczywiście nie wszyscy ;> .. Czekam na start !! 

Będzie jakiś luncher/patcher  czy tylko client ?  

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Harnasiek czy Ciebie juz dawno na tym MPC nie powinno być?Na twój temat tyle już sie doczytałem na mpc że czasami aż się pośmiać idzie,ale już tłumacze bo jak zobaczyłem "like" pod postem od kolegi Avernuska to wiedziałem kto cie tu przysłał ^^ 

Miśku Ty drogi,historia z Victorią była taka że Kamil (Technik Victorii) napisał mi "a piepr.ze ten serwer róbcie se go sami,true masz pliki,se rób" po czym wyszedł z gg.True ten ZŁYYYY sponsor zaczął się zastanawiać co zrobić,kogoś z zewnątrz nie wezmie bo pliki albo ukradnie,albo wał wie co sie stanie,więc kontynuować serwera nie miałem jak.Zobaczyłem 200 osób na TS więc korzystając z okazji wiedząc że Kamil (Technik Głowny Victorii) zrezygnował zacząłem reklamować swój serwer który także sponsoruje (Dreikon.pl ) :)

Sponsorowalem już wiele projektów mt2,czy na którymś z nich reklamowałem Dreikona od tak sobie?Ten nawet nie zdążył wystartować a już wiedziałem że nici z startu więc reklama była jak najbardziej na miejscu :))

PS:Pozdrów Avernuska,zbuntowanego gimnazjaliste który na prawdę musi dorosnąć,bo jak mi spamuje na gg to na prawdę aż niewiem czy sie smiać czy płakać...

Może i jesteście siebie warci,w to nie wnikam :)

Co do serwera,strone dziś raczej odpale jednakże mam małe problemy z komputerem co mi "przeszkadza" w edycji strony no i niestety już mamy pierwsze ofiary...

sotu8g.jpg

Mojej ŚP.myszka :>

No nic,postaram się wyrobić z wszystkim godzinowo,tak samo jak z clientem :)

Opublikowano

ty imbecylu... a widzisz jakiś cel w pompowaniu kasy w Victorie która upada po 5 minutach tylko po to żeby wypromować Dreikona na którym i tak gra +1k osób? gdzie widzisz zysk? no powiedz gdzie...

21025763467572689828.png

Opublikowano

Hmm wybaczcie ale nie sledzilem serwera na biezaco i czy info z 1-szej strony o jutrzejszym starcie 18:00 jest nadal aktualne? Startowanie w piatkowy wieczor w walentynki to troche strzal w stope?

1 nie hejtowalem serwera tylko sponsora wiec nie piszcie "hejtuje a bedzie gral! jaki gimbuch!"

2 true pisze z zimna krwia ale smok i reszta bandy nie powinna rzucac kupą i odpowiadac jadem i hejtem na hejt tylko jak True "i don't give a sh*t, piszcie co chcecie, ja jestem spokojny" i ze spokojem odpowiedziec albo olac bezpodstawny hejt np moj post o nieogarniajacym sponsorze, smok sie na mnie rzucil jakbym mu dziecko bił, lol.

Chociaz co do tego spokoju true to mam watpliwosci po powyzszym ^^

zhda.png

Opublikowano

Pkt statusu będą zwiększone do tych 110?

Jak się tu skille wbija?

Nie będą zwiekszane.

Skille u handlarki na P.

Start jest o 18:00, dziś między 20-22 będzie klient + strona.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

zmieńcie max lvl na 250 :P ten 254 chuyowo wygląda :D

Max lv to 254, lecz można powiedzieć, że obecnie max to 180lv, ponieważ potem nie ma map do expa, więc jeżeli parę osób przekroczy 130lv, lub więcej zostaną dodane nowe mapki podczas update :)

xD ProUser xD

Opublikowano

Forum też dziś będzie? Forum ważna sprawa ;)

PS. 254 lvl to dobry lvl więc nie wiem w czym problem :)

PS. Będą kostiumy YouTuber'ow? Będzie specjalna strefa youtube dla youtuberow na ts3?

Nie ma strefy Youtube'r dostaję jedynie rangę na TS.

Co do kostiumów pytaj Athlety.

xD ProUser xD

Pomocnik
Opublikowano

Na Harnaska nie zwracajcie uwagi, to jest kopia HakeraBonzo, bez gumisia jest gownem.

Opublikowano

Niestety, ale oryginalny Metin2 już nie istnieje.. Oryginalny to był jeszcze w 2008, potem szedł na dno cały czas.

I pytanie do administracji, bo chyba True pisał, że na 150 w av3 czy 4 0.51% za moba. Serio? Czy się pomylił? :P

Chyba raczej chodziło mu o spota

Opublikowano

Jeśli chcecie cofnąć, berka, silne, udajcie się do Starszej Pani.

down,

wygląda lepiej niż zero na końcu :)

Technik mial serwer w dupc.. :)

A zamknalem go i tak po 10dniach od kiedy licznik w grze wynosil rowne 0 :)

Mial tyle bugow,ludzie przestali grac a ja go trzymalem poki dedyk sie nie skonczyl,a moglem cos innego na nim postawic :)

PS:Z tego co pamietam staralem sie wyslac do kazdego smsa,kto wydal chodz grosz na isa w azerii i proponowalem rekompensate w postaci takiej samej ilosci SM na innym serwerze ktory takze byl pod moim sponsoringiem!

AH TEN ZLY TRUE!Serwer padl a on daje za to na innym serwerze...Nie lubie ludzi naciągać na nieudane projekty,dlatego zawsze staralem sie byc wobec kazdego fair i oddawac na innym serwerze te same SM jesli czas mi na to pozwalal

Przyklad osoby z victorii ktora zdazyla wyslac smsa,a otrzyma smy na aurionie (niestety cos mi nie odpisuje :/)

Jakies pytania na temat zlego sponsora?:)

Opublikowano

Forum też dziś będzie? Forum ważna sprawa ;)

PS. 254 lvl to dobry lvl więc nie wiem w czym problem :)

PS. Będą kostiumy YouTuber'ow? Będzie specjalna strefa youtube dla youtuberow na ts3?

Forum będzie dzień po starcie (sobota) . Był problem z kupnem wiec będzie mała obsuwa czasowa jeśli chodzi o forum

Przy pierwszej aktualizacji (+/-) tydzień po starcie zostaną dodane kostiumy dla Youtuberow. 

Dziś wieczorem (20/22) będzie do pobrania client, już jest ale tylko dla Administracji także wyczekujcie :). Strona juz jest lecz czekamy na przypięcie do domeny . 

Dziś do max 22  będzie client i strona 

ldnhqv.jpg

Gotowi na start? :)

bez gif

Opublikowano

Wy mowicie ze nawet jeśli 0.51 ze spota to jest mało ? ... to widać że nigdy na pl nei wbiliście 65lvla ...

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Wy mowicie ze nawet jeśli 0.51 ze spota to jest mało ? ... to widać że nigdy na pl nei wbiliście 65lvla ...

ziomek ale wiesz:) Pl a prywatny serwer EASY się różni czymś ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...