Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aurion.pl

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up racja easy z pl to nie to samo ,a co do tego exp powienien byc duzo wiekszy nie chodzi mi o 0,51 ze spota, tylko  chodzi o roznice miedzy easy - pl 

• Odpowiedzi 674
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy to jest groźba? 

Dostanie on clienta tylko po, żeby wejść i nagrać gp, krótką informację, postać zostanie naturalnie wyczyszczona.

Pierdolnij ty sie w łeb, przyznawał bym sie na publicznym forum do czynu który jest zabroniony i można mieć za to przejebane ?

Ile jest CH ? 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Pierdolnij ty sie w łeb, przyznawał bym sie na publicznym forum do czynu który jest zabroniony i można mieć za to przejebane ?

Ile jest CH ? 

Przed przeczytaniem moich postów zapoznaj się z pojęciem ironia.

Z broni an 75 obecnie robi się nowych, ale przy pierwszej aktualizacji zostaną dodane.

5

Opublikowano

Generał będzie w av2? Av1 od 75, av2 od 105 bodajże jest, więc troszkę lipa jak trute dopiero na+100 lvl będziemy mieć....

Chyba, że coś źle rozumiem? Gienek w av1 czy av2????

PS. Szukam ludzi do gildii w Kakashi (Chunjo)

- Wiek +15/16 (mutacja)

- Kultura, szacunek do innych, pomaganie innym itp...

Pisać gg w racie czego; 37051927

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Opublikowano

Na serwerze wystarczy przylizać dupę GM'owi i ma się chody! :)

Nie polecam, nie zagram!

Jesteś bezczelny, jeśli to Ty napisałeś informację do tej dziewczyny na tsie ciesz się, że byłem AFK.

Zarzucasz mi coś, poprzyj przykładem, dowodem :) (coś=nieprawdę)

Generał będzie w av2? Av1 od 75, av2 od 105 bodajże jest, więc troszkę lipa jak trute dopiero na+100 lvl będziemy mieć....

Chyba, że coś źle rozumiem? Gienek w av1 czy av2????

PS. Szukam ludzi do gildii w Kakashi (Chunjo)

- Wiek +15/16 (mutacja)

- Kultura, szacunek do innych, pomaganie innym itp...

Pisać gg w racie czego; 37051927

Źle zrozumiałeś, nie ma tej zwykłej Atlantydy V1, jej wygląd został zmieniony na wygląd av2 oraz respią się tam mistycy itd., czyli trute można zdobyć zabijając  Generała Atlantydy V1

Opublikowano

Możecie zrobić żeby łuczniki podchodziły pod konia? Ile razy mam to pisać?

Przy aktualizacji zostanie to poprawione.

Smok klient juz upany? :D Mam nadzieje ze klient bedzie przed 21;00 :) Tak jakos nastawilem sie na tą 21 xD

Client jest już od wczoraj, ale do 20:00 serwer jest tylko do dyspozycji Administracji.

Opublikowano

Tak dla ludzi którzy uważają że "Wystarczy przylizać się do GM i ma sie wszystko"

Prosta sprawa, siedze sobie na ts z bliską mi osobą płci pięknej i wchodzi pan "NoName" i gada że coś ode mnie chce, byłem zajęty więc mu napisałem żeby pierw napisał co chce nim go wrzuce . Dalsza rozmowa wyglądała tak:

bofxdw.jpg

Oczywiscie po rozmowie dostał bana na 3 godziny.  Tak więc, pozdrawiam Cię kolego bo wiem że to akurat jesteś ty :). Więcej kultury naprawde nikomu nie zaszkodzi. 

bez gif

Opublikowano

a czy generał w AV1 bedzie miał określony resp/y czy będzie to zależeć od szczęścia  czy znajdziemy? :)

Opublikowano

Tak dla ludzi którzy uważają że "Wystarczy przylizać się do GM i ma sie wszystko"

Prosta sprawa, siedze sobie na ts z bliską mi osobą płci pięknej i wchodzi pan "NoName" i gada że coś ode mnie chce, byłem zajęty więc mu napisałem żeby pierw napisał co chce nim go wrzuce . Dalsza rozmowa wyglądała tak:

bofxdw.jpg

Tak więc, pozdrawiam Cię kolego bo wiem że to akurat jesteś ty :)

Jak już wspomniałem, wykazał się bezczelnością i brakiem szacunku wobec twojej osoby jak i koleżanki, za takie rzeczy nagradzam stała blokada za bezczelność,

więc miał dużo szczęścia, że akurat pisałem questa ;)

Będzie client do tej 22? :)

Ile % na drop broni 75 z tej skrzyni generala?

Client będzie o 20:00, strona jest już, pełen dostęp dostaniecie do 22:00.

Ze szkat. generała możesz wyciągnąć tylko jakąś broń na 75 więc nie widzę problemu w tym, że owy boss respi się co 15min. i respi się ich trzech na jednym ch, dodam, że jest 5 ch.

a czy generał w AV1 bedzie miał określony resp/y czy będzie to zależeć od szczęścia  czy znajdziemy?  :)

Nie potrzebujesz do tego szczęścia, sam Ci się nasunie podczas expienia.

Opublikowano

jest i klient dziekujemy bardzo!: ) Punktualnie :)! Miejmy nadzieje ze tak bedzie rowniez ze startem :) Teraz zassysamy klienta i czekamy na start!:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...