Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 401
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to serwery sie zabezpieczyly, starczy sprawdzic jakiej wersji pythona uzywa gra (privki zazwyczaj uzywaja wersji 2.2), wrzucic sobie python loadera i potem zaladowac plik dmg22.pyc (oczywiscie zmienic jego nazwe na inna, np. dmg22old.pyc) i ten plik zaladowac do gry.

Opublikowano

Zrobiłem tak jak napisałeś czyli wrzuciłem python loadera a później wrzuciłem plik dmg22.pyc (nazwe zmieniłem). Usuwa python loadera i dmg22.pyc

Opublikowano

Pobrałem, rozpakowałem jak włączam  grę to wyskakuje error:

Nie znaleziono punktu wejściowego procedury PyRun_SimmpleString w bibliotece python22.dll. Pomoże ktoś?

@Edit:

Przeinstalowałem nie pomogło.

Wrzuć python22.dll z innego clienta.

hmm misiek pomóż na invorii podczas odpalania starterem zamiast wyskoczyć "DMG misiekantos..." wyskakuje "usuwam .... " usuwam..... " i jakieś 3 pliki usuwa co zrobić ? :D

Na invorie jest inny dobry sposób :)

Zrobiłem tak jak napisałeś czyli wrzuciłem python loadera a później wrzuciłem plik dmg22.pyc (nazwe zmieniłem). Usuwa python loadera i dmg22.pyc

To jest zabezpieczenie które będzie usuwało loadera..

Opublikowano

Dobra by była opcja żeby można było wyłączyć go jakimś hot key'em bo tak to trochę przypał w mieście jak zaczynasz bić wszystkich obok :>

Opublikowano

Czy zrobi ktoś z tego, żeby działało wh z szamanki z konia? : )

Na innych postaci mi działa normalnie.

Ponawiam pytanie, dziękuję. ;)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Trzeba sobie przerobic i bedzie dzialac, hack bedzie dzialal na kazdym serwerze tylko ten sposob jego ueuchomienia nie dziala na wszystkich serwerach, trzeba go uruchomic w inny sposob (kombinowac) i wtedy bedzie dzialac.

Misiek jak to zrobić? Pomożesz - jestem zieeeeelony, będę wdzięczny!!! 

Bez-nazwy_hanxnrr.png

Opublikowano

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...