Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Virtual zapewne działa. Problemem są serwery co wychodziły w przeciągu miesiąca.

W postaci w jakiej został wrzucony po prostu na większości nowych już nie działa :unsure:

Widać wszystko da się zabezpieczyć <3

• Odpowiedzi 401
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a mi nie działa na metinek2 nwm w jaki sposób te pliki wkleić i gdzie. Dodajcie jakieś pliki typu rad me co i jak zrobić. Dzięki z góry :)

znaczy powiem tak dla kolegi działa a dla mnie nie nie wiem czemu

Opublikowano

Kwestia dzialania lub nie dotyczy tylko sposobu zaladowania kody pythona do gry, sposobow jest wiele i nie ma jednego ktory bedzie dzialal wszedzie. Skrypt bedzie dzialac NA KAZDYM SERWERZE a w nowszych serwerach zastosowano kilka pseudo zabezpieczen, gdzie gracze bez konkretniejszej wiedzy nie sa w stanie nic zrobic.

Opublikowano

Już pobieram i będę sprawdzał na CradosMT2 jak tylko wyjdzie :)

Na Pangea Yt2 WH pięknie działa, jednak jest strasznie widoczne, stąd pytanie. Czy można usunąć plik który odpowiada za WH, żeby został tylko wgrany przezemnie DMG Hack by TrueFight ? Jeśli tak to który to?

Już wiem, wystarczy usunąć wszyskto prócz DMG i binduble-cośtam i wszystko działa pięknie a WH bolącego w oczy już nie ma.

POLECAM, DZIĘKUJĘ

Opublikowano

misiekantos, na MPCforumie sprawdzałem wszystkie Twoje 3 metody na załadowanie jakiegoś wh/nok i nic. W sensie jak załaduje jakiś plik .py/./pyc to klient się wyłącza bez erroru. 

Dodam, że indexu nie można zmieniać bo patcher z niego korzysta więc nie sposób ominąć. Klient ten nie korzysta w ogóle z python22.

Jedyny pomysł jaki mam to zrobić kamermoda bo w końcu ma wbudowane wszystkie opcje ale.. poprzez netstat znalazłem ich IP i porty ale "CH1-CH4 ..." czyli kropki zamiast "NORM" a jak loguje sie byle jakimi passami to "Zostaniesz połączony" siedzi.

Drugi głupszy pomysł to wypakować ich PC/PC2 i zrobić własnego wh/nok ale problem jest z wypakowaaniem. Sprawdzałem eternexusem i dupa.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

misiekantos, na MPCforumie sprawdzałem wszystkie Twoje 3 metody na załadowanie jakiegoś wh/nok i nic. W sensie jak załaduje jakiś plik .py/./pyc to klient się wyłącza bez erroru. 

Dodam, że indexu nie można zmieniać bo patcher z niego korzysta więc nie sposób ominąć. Klient ten nie korzysta w ogóle z python22.

Jedyny pomysł jaki mam to zrobić kamermoda bo w końcu ma wbudowane wszystkie opcje ale.. poprzez netstat znalazłem ich IP i porty ale "CH1-CH4 ..." czyli kropki zamiast "NORM" a jak loguje sie byle jakimi passami to "Zostaniesz połączony" siedzi.

Drugi głupszy pomysł to wypakować ich PC/PC2 i zrobić własnego wh/nok ale problem jest z wypakowaaniem. Sprawdzałem eternexusem i dupa.

Co ci da wypakowanie, skoro musisz tak czy siak odpalić patcherem?

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Co ci da wypakowanie, skoro musisz tak czy siak odpalić patcherem?

@Metin2-Poland

A to mi da, że mogę wziąć "Tylko do odczytu" i gówno mi patcher zrobi. Z indexem mi to działa:) nie zmienia się nic jak masz tylko do odczytu a serwer działa ;]

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Czy można to zrobić jakoś na Mortyriusz.pl ? Ma patchera, a jak go włączam z DMG to nie pojawia się okienko i nie działa w grze.

Opublikowano

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy da rady jakoś zwiększyć zakres lurowania ? Bo luruje mi po kilka potworków tylko ;/ Server ARGENTUS. A mobber hack od ciebie nie chce mi się włączyć ;/ 

................

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...