Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 401
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dzięki na Virtualu działa mi  ;]

+ dla pana

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Na inverii nie dziala. A jak ktos ogarnal to prosze o pomoc

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Działa ale bardzo laguje nwm czemu np. na pandorce client bez tego normalnie działa 0 scinek a z tym loaderem scinki czasami nawet wywali ... ;x pozatym jest ustawiona za duza predkosc bicia da sie to gdzies zmienic ? ;x

mr76n6.png
Opublikowano

Jak nie potrafisz wrzucic do czystego klienta to nie bedzie dzialac.

To czyli jak mam w folderze z metinem MODKAMERA to nie  będzie dziaąłć razaem z nim ???

Czy da radę to jakoś połączyć aby razme działało ?

RMCF

Opublikowano

Jak odpalisz gre przez kamermoda to nie bedzie dzialac, bo kamermod zastepuje czesc plikow odpowiedzialnych za uruchomienie dmg loadera. Jak wypakujesz dmg loadera to nie odpalaj gry przez kamermoda. Z reszta po co ci ten loader na PLu z kamermodem, jak w kamermodzie mozesz sobie wlaczyc nieodpychanie i podmienic pliki tylko, bedzie dokladnie to samo.

Opublikowano

Jak na razie działa na każdym serwerze METIN2 PRIV / Globala nie sprawdzałem ! 

Misiekantos jesteś miszczem ; ) 

Czekamy na coś nowego i sprawniejszego !! Np. jakiś GM detector działający wszędzie 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Jak odpalisz gre przez kamermoda to nie bedzie dzialac, bo kamermod zastepuje czesc plikow odpowiedzialnych za uruchomienie dmg loadera. Jak wypakujesz dmg loadera to nie odpalaj gry przez kamermoda. Z reszta po co ci ten loader na PLu z kamermodem, jak w kamermodzie mozesz sobie wlaczyc nieodpychanie i podmienic pliki tylko, bedzie dokladnie to samo.

ktore dokladnie pliki trzeba podmienic ..... mozesz podac. chce miec to z kamermodem. pozdrawiam :)

Opublikowano

A więc tak:

Hack działa na PL'u i na PandoraMT2(Za co masz like)

I mam pytanie, jak zrobić żeby hack działał jak biję? W tym momencie działa tylko jak się nie ruszam, jak sam uderzam to hack nie działa, przez co hack jest bardzo widoczny. Da się zrobić tak, żeby hack działał tylko jak biję?

"Niech ryczy z bólu ranny łoś...."

Opublikowano

@mgatka

Ale powiedz mi po co ci to uruchamiac jak rownie dobrze mozesz podmienic moje wh z loadera i wrzucic do folderu gdzie sa pliki z dmg z kamermoda i odpalic kamermoda z wlaczonym w konfiguracji dmg.

Zmodyfikuj go poprzeaz wrzucenie czystyh plikow wait.msa albo wypakuj inne dmg i podmien sobie pliki.

Opublikowano

Mógłbyś zrobić krok po kroku jak wrzucić tego dmg hack'a żeby działał z kamer modem? ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...