Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 401
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie działa na pl. Zrobiłem wszystko według poradnika i nie działa.

Sorka jednak działa, zrobiłem błąd bo próbowałem go przez moda odpalić, jesteś miszczu. Pytanie brzmi czy dzięki temu będzie działał np. ninja hack? I jak to z modem połączyć ?

Opublikowano

kurwa nie rozumiem cie mam wait ale dmg chyba nie dziala wez zrob mi mape albo cos wypakowalem wszystko do glownego i jak dmg hack mam zrobic nierozumiem wytlumacz dokladnie ale nie ma - ani + dopuki nie dostane odpowiedzi chociaz wait dziala :)

Opublikowano

kurwa nie rozumiem cie mam wait ale dmg chyba nie dziala wez zrob mi mape albo cos wypakowalem wszystko do glownego i jak dmg hack mam zrobic nierozumiem wytlumacz dokladnie ale nie ma - ani + dopuki nie dostane odpowiedzi chociaz wait dziala :)

Ponieważ tu musisz sam wgrać dmg, tu jest tylko waithack wgrany ...

jak chcesz dmg wgrać to musisz rozpakować pc i pc2 (z Ninjahacka czy innego dmg hacka) skopiować z tych rozpakowanych plików z dmghackiem, foldery "assasin" "warrior" "sura" "shaman" po czym wkleić je do folderu z grą a dokładniej do folderu "dmg" Jeżeli pliki były kopiowane z pliku pc to wklejasz do folderu pc jak z pc2 to wklejasz do pc2. Prościej się chyba nie da.

kozakreggae.jpg

Opublikowano

Mozna to połączyć z metin2mod ??

sam Wh dziala na pl ale jak chce wlączyć przez moda zeby miec autopota, pelerynki to wyskakuje błąd os.pyc odmowa dostępu ;/

Opublikowano

Jak wyłączyć automatyczne atakowanie mobów? Chcę tylko aby moby nie odlatywały jak biję z konia. 

Opublikowano

Dlaczego na szamance na koniu nie działa wh? ;-)

Możecie to naprawić? Bo bez konia to normalnie działa wh.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Mozna to połączyćarrow-10x10.png z metin2mod ??

sam Wh dziala na pl ale jak chce wlączyć przez moda zeby miec autopota, pelerynki to wyskakuje błąd os.pyc odmowa dostępu ;/

Opublikowano

Da się tak zrobić aby zamiast tego Wh co jest w tym hacku dać Warrior Hacka?

Trzeba to chyba rozpakować ale się nie da; )

Opublikowano

Da się tak zrobić aby zamiast tego Wh co jest w tym hacku dać Warrior Hacka?

Trzeba to chyba rozpakować ale się nie da; )

Da się, sam mam Warrior Hacka wgranego

kozakreggae.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...