Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wgl nie dziala trzeba podac numer telefonu zeby sciagnac a to tlyko glupia prenumerata z aktora sie placi

Jak nie umiesz pobierać to nie pobieraj proste i logiczne ;) 

Dajesz darmowe , wolne pobieranie 

I tak pobierze Ci szybko a nic nie trzeba podawać ja jakoś zaczekałem to 60 sekund i pobrało mi w 5sekund ... i nie musiałem podawać żadnego numeru telefonu tak jak ty ;)

I to nie jest powód żeby pisać "nie działa"

"nie działa" , "nie umiem pobrać"

To są 2 różne znaczenia :) jak nie wiesz co to znaczy wpisz w google

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 401
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Nowicjusz
Opublikowano

Nie działa, powie mi ktoś jak to włączyć? Wrzucam do folderu metina i odpalam gre, wyskakuej mi 
"LOG"
i tam jakies system costam pare razy i na końcu

Run - ExceptionsOSError[Error13] Permission denied "dmg" 

O co biega? :) 

Jasny gwint.

Opublikowano

Działa na Demilus. Świetna sprawa z tym DMG loaderem. Działa to tak że folder robi za spakowany plik .epk i .eix dzięki czemu nie trzeba się bawić w pakowanie :D

Mozna na bieżąco dodawać/edytować pliki DMG. Świetna sprawa. Dodam że Demilus w folderze PACK ma pliki w formacie eix, epk oraz dm1 i dm2 dzięki czemu można je pominąć :D Dodatkowo jest inna zawartość w plikach eix, epk ale wystarczy tylko dostosować rozpakowując plik eix z epk i układając odpowiednio pliki w folderze dmg. GIT! Mój dmg działa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...