Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@BoginiSexi

zawsze odpalam i grę i injector jako Administrator. Nie wiem, czy to ma znaczenie, gram na Negrosie. Nie działa mi zaden cheat - probowalem bs, wh, dmg loader itd...

• Odpowiedzi 401
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przeinstaluj gre bo masz uszkodzone pliki.

Gra pobrana i zainstalowana od nowa. Niestety, dalej to samo. Jakaś propozycja ? 

Opublikowano

"Nieprawidłowa wersja pliku 'lib/os.pyc'. Proszę zaktualizować klienta gry przy pomocy patcher."
Taki błąd wywala na plu, ale dopiero podczas logowania się na postać, jakieś pomysły?

Opublikowano

Chciałem sobie pobrać DMG Loadera i mobberhacka oczywiście muszę to robić 3h. - Zajebisty hosting

Druga sprawa to DMG Loader mi nie działa. Wrzuciłem do folderu z grą, uruchamiam i wyskakuje mi okienko, że czym mam uruchomić ten plik (Mam wybrać z listy, albo wyszukać w sieci).

Opublikowano

Pobrałem, rozpakowałem jak włączam  grę to wyskakuje error:

Nie znaleziono punktu wejściowego procedury PyRun_SimmpleString w bibliotece python22.dll. Pomoże ktoś?

@Edit:

Przeinstalowałem nie pomogło.

Opublikowano

hmm misiek pomóż na invorii podczas odpalania starterem zamiast wyskoczyć "DMG misiekantos..." wyskakuje "usuwam .... " usuwam..... " i jakieś 3 pliki usuwa co zrobić ? :D

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...