Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wam też nie działa na szamanie? da się to jakoś zrobić, żeby szamanem też można to było używać? ogólnie super, leci +

Mała korekta: działa na szamanie, ale tylko z ziemi. Na koniu nic sie nie dzieje

• Odpowiedzi 401
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiedz jeśli na danym serwerze zablokowana jest możliwośc podmiany plików pc np maja inna nazwe, to moge wykorzystac tego dmg loadera do wlaczenia pc z dmg hackiem?Zauważyłem ze w folderze dmg jest pc i pc2 folder ale jest tam cos wypakowane.Majac plik pc.eix i pc.epk  gdzie je wrzucic aby twoj dmg loader je czytal i zalaczal?

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem "wywalic wszystkie pliki z tych folderow procz plikow z rozszerzeniem .msa" Z  których folderów?Z tych co wrzuce?W twoich sa tez pliki .msk

A i czym wypakowac pliki pc.

Opublikowano

Mógł byś podać czysty wait.msa?, albo czysty dmg bez waithacka (łatwo bana można wyłapać) Ponieważ chcę grać z twoim dmg bez wait hacka + autobot od Kamera
Z góry dzięki.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o PL, Próbowałem już wszelkich kombinacji. Na czystym metku. Potem z kamerem (podmiana PC i PC2 na te od  kantosa)
Dla porównania sprawdziłem swoje DMG na czystym metku i było takie samo jak z DMG. Jeśli komuś to naprawdę działa - niech nagra filmik i naocznie uduwodni.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam pytanie :) dodalem to na pandoramt2 i wszystko dziala na poczatek :( ale potem juz sie normalnie uruchamia gra :) jest "hack by cos tam xD" i ok i sie laduje i nic jak by zwykly metin ;d

PandoraMT2 kto gra pisać :Di nie wiem

Opublikowano

Jak odpalam to na invorii, to mi automatycznie usuwa pliki damageload, damageload.py, dmg22.pyc i dmg27.pyc przez co mi nie działa :( co zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...