Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS] [EP2] Shadow LC

Lezz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co zauważyłam (i nie tylko ja tak mam) to zagłosujesz raz na stronie na jednym koncie, to na drugim jak chcesz zagłosować to już się już nie pojawia obrazek.. xD'

Opublikowano

Z tego co zauważyłam (i nie tylko ja tak mam) to zagłosujesz raz na stronie na jednym koncie, to na drugim jak chcesz zagłosować to już się już nie pojawia obrazek.. xD'

Jesli masz zmienne IP to zresetuj modem a jesli nie to zainstaluj " tor browser"

1386175744-U112610.png
Opublikowano

chodzi o to Lezz że ja nie mam tych ikon mam same napisy "Mega Dont forgot to update launcher! Click on image!" "google driveDont forgot to update launcher! Click on image!" i nie ma w co kliknać :)

Opublikowano

Cofam wszystko! Serwer jest naprawdę przyjemny i gra coraz więcej ludzi. : o Pomijając fakt, że przylazł tam plebs i zakała z Genesis/1337 (mówię tutaj o pewnych osobistościach, nikt od nas) to jest naprawdę okej. ^^

Opublikowano

Cofam wszystko! Serwer jest naprawdę przyjemny i gra coraz więcej ludzi. : o Pomijając fakt, że przylazł tam plebs i zakała z Genesis/1337 (mówię tutaj o pewnych osobistościach, nikt od nas) to jest naprawdę okej. ^^

Mówisz o Appofisiu?

@Affi farmi się łatwo?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Fajnie xD Wiesz, że go nie lubię i będę się go czepiać aż mi się znudzi (a się dopiero nakręcam), a że Ty jesteś wielce "zakochana" przez internet nie moja wina ani sprawa (nie umiesz olać? mam to gdzieś, Ciebie się nie czepiam)

@Gdzie się expi i jak? Na questach czy normalnie?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Fajnie xD Wiesz, że go nie lubię i będę się go czepiać aż mi się znudzi (a się dopiero nakręcam), a że Ty jesteś wielce "zakochana" przez internet nie moja wina ani sprawa (nie umiesz olać? mam to gdzieś, Ciebie się nie czepiam)

@Gdzie się expi i jak? Na questach czy normalnie?

Lol, ale ja Ci nie każę go lubić. Tylko, że takim zachowaniem udowadniasz, że jesteś jeszcze bardzo dziecinna, a za taką poważną i dorosłą się uważasz. "Nie lubię go to będę wszędzie wypisywać, jaki to on jest be i fuj", ojojciu.

@Normalnie do 165, od 165-175 questy w Juno, a później do 185 normalnie exp w Ramslo.

Opublikowano

Nie jestem dorosła, nie chce nawet być ^^ Poza tym "this is game", w realu mnie nie znasz, więc nie możesz określić jaka jestem.

@Exp petów szybki?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Mówisz o Appofisiu?

@Affi farmi się łatwo?

Affinity 5k z każdego mobka, ponadto możesz kupić już full w IS.

Nie jestem dorosła, nie chce nawet być ^^ Poza tym "this is game", w realu mnie nie znasz, więc nie możesz określić jaka jestem.

@Exp petów szybki?

Jeszcze nie próbowałam expić petów, znaczy... P2 i w miarę podczas dropu fajnie leci, bez platynki go expiłam więc z platynką byłoby o wiele szybciej. ^^

Btw. Doma, nie musisz rozmawiać z Apo, nie będzie Ciebie przecież zaczepiał. Ignorujcie siebie i tyle, Monika jak chce to i może nawet z Michałem dzielić miłość, jej sprawa. : P

Opublikowano

@Exp petów szybki?

tania to nie jesteś xdd A Apo każdy normalny kocha <3

#czy był darmowy cash, oraz jak wygląda pvp

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Nie, nie jestem tania ;) "A Apo każdy normalny kocha" --> przemilczę to.

Aga grasz tutaj?

Gram, nawet razem z Markiem mamy gildie która się zajebiście rozwija. :3 Podejrzewam, że może w tym tygodniu się wybierzemy na Dratan/Merak.

Opublikowano

Gram, nawet razem z Markiem mamy gildie która się zajebiście rozwija. :3 Podejrzewam, że może w tym tygodniu się wybierzemy na Dratan/Merak.

To pobieram, jak pobiorę dam Ci znać na skype, przygarniesz mnie, oczywiście jak chcesz xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Affinity 5k z każdego mobka, ponadto możesz kupić już full w IS.

Jeszcze nie próbowałam expić petów, znaczy... P2 i w miarę podczas dropu fajnie leci, bez platynki go expiłam więc z platynką byłoby o wiele szybciej. ^^

Btw. Doma, nie musisz rozmawiać z Apo, nie będzie Ciebie przecież zaczepiał. Ignorujcie siebie i tyle, Monika jak chce to i może nawet z Michałem dzielić miłość, jej sprawa. : P

5k z każdego moba? To wychodzi około 2.5k mobow na owl. Wiesz ile punktów potrzeba na custom affinity?

Z Michałem? Bleh, koszmary będę mieć przez Ciebie. xD

Opublikowano

5k z każdego moba? To wychodzi około 2.5k mobow na owl. Wiesz ile punktów potrzeba na custom affinity?

Z Michałem? Bleh, koszmary będę mieć przez Ciebie. xD

Wiem, że na Darkness na otworzenie Merchanta potrzebujesz 35kk ;_;

Jakie koszmary, przecież on się każdemu podoba :/! Rwałabym.

Opublikowano

Wiem, że na Darkness na otworzenie Merchanta potrzebujesz 35kk ;_;

Jakie koszmary, przecież on się każdemu podoba :/! Rwałabym.

Rwałabyś, jak Reksio kotleta?xD

35kk? To tylko 7k mobków. ^^ Nie tak dużo. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...