Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][Easy]Naveria.pl Start 20:00 Zapraszamy :)

Avenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm.. to będzie tak, Starego clienta wypakowuje usuwam folder pack wlaczam patrchera i jak sie pobierze bd smigało ? :D

Zbieram teraz >>>>>>.LUBIE TO.<<<<<<
Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

• Odpowiedzi 479
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

miejmy nadzieje, że tak to trzeba zrobić haha , bo jeśli nie tak to troche lipa :P mogli by spakować clienta wrzucić linka do pobrania , i by było okej : P

Zbieram teraz >>>>>>.LUBIE TO.<<<<<<
Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

Opublikowano

boshe xD a skad mam wiedzieć jaki nr konto zalozyłem :P? a tak wgl to teraz to nie fair bo wczoraj grałem i nie dostanę sm :)? bo mam konto np. nr. 401?

Opublikowano

boshe xD a skad mam wiedzieć jaki nr konto zalozyłem :P? a tak wgl to teraz to nie fair bo wczoraj grałem i nie dostanę sm :)? bo mam konto np. nr. 401?

sprawiedliwe jest bo jak by nie patrzec gdyby na starcie nie bylo problemow to nikt by nie dostal sm a tak jest nie spodziewanie i nikt po 50 kont nie zakladal wtedy wiec do 400 jest ok

Opublikowano

to jest nie fair bo ja miałem gorączkę 38,4 i umierałem a kolega miał 39,1 i jeździ na Rowerze

V7bXmc2.png

Opublikowano

ale czaisz, że a ja wczoraj tam grałem ^^? i też straciłem na tym servie 4 h około a teraz się dowiaduję, że przez 15 minut nie dostanę tego czego inni gracze dostali za 10min gry ^^?

Opublikowano

@Up, dobrze gada :)

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

PROPONUJĘ z tych kont co są wylosowac te 400 i dostają 1000 sm i gitara

haha śmieszni jesteście ,bo nie graliściei jesteście łasi na SM niestety tak nie zrobi ,bo są już przydzielone:)

Opublikowano

bez sensu z losowanie bo bylo trzeba zobaczyc ile jest kont i ile postaci;] miales 10lvl i juz byles w top 400;]

trzeba bylo zaczac grac o 20 a nie od 21 ;]

Opublikowano

P4ckeR ja grałem wczoraj z 4h i teraz tak troszke się poszkodowany czuję :) że ktoś kto pograł 5 minut i wyebał serva teraz dostanie 1k sm a ja troszke się pomęczyłem i mam chuja :)

Opublikowano

P4ckeR ja grałem wczoraj z 4h i teraz tak troszke się poszkodowany czuję :) że ktoś kto pograł 5 minut i wyebał serva teraz dostanie 1k sm a ja troszke się pomęczyłem i mam chuja :)

Ale to bylo wiadome ze bedzie reset i lepiej nie grac wiec to juz nie ich wina ze grales te 4h a ja gralem 2min i mam 1k sm bo wiedzialem ze nie pogram jak tak wywala i bedzie reset

Opublikowano

Dla tych którzy nie wiedzą!

1. Pobieramy patchera! xxx

2. Zawartość patchera wrzucamy do folderu np. Naveria.

3. Następnie po wrzuceniu klikamy na ikonke: _Patcher_Naveria, patcher pobiera nam clienta.

4. Po pobraniu w folderze głównym clienta powinna pojawić się paczka rar o nazwie: _Naveria.exe. W tej paczce będzie pliczek do uruchamiania o nazwie: _Metin2.exe. Wrzucamy go do głównego folderu clienta. Jak wyskoczy nam zeby podmienić - podmieniamy. :)

5. Jeżeli nie masz tej paczki RAR w cliencie o nazwie: _Naveria.exe tutaj masz linka do niej: xxx

5. Następnie czekamy do 12 na uruchomienie server'a.

6. W RAZIE JAKICHKOLWIEK PROBLEMÓW ZAPRASZAM NA TS3: xxx

Opublikowano

dobra autopatcher zakończył pobieranie :) Widzimy się na starcie POLECAM SERWER I ZAPRASZAM :))

Avenek jest jakiś problem, bo pisze po zaktualizowaniu calego klienta: Fatal error File not exist: pack/Index . oco chodzi i jak to naprawić?

tez tak mialem i z rara klienta wyciagnolem idex i tam dalem i dziala

Opublikowano

tez tak mialem i z rara klienta wyciagnolem idex i tam dalem i dziala

Ja już wiem jak to trzeba zrobić. patcher pobrał plik w win rarze: _Naveria.exe masz to wypakowac do klienta ( w tym jest plik _metin2) i nim masz odpalać gre ;)

Opublikowano

Ja już wiem jak to trzeba zrobić. patcher pobrał plik w win rarze: _Naveria.exe masz to wypakowac do klienta ( w tym jest plik _metin2) i nim masz odpalać gre ;)

a ja dalem index z klienta co mialem w .rar to mi bedzie poprawnie dzialac?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...