Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][Easy]Naveria.pl Start 20:00 Zapraszamy :)

Avenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieje ze do 1 będzie odpalony, bo jak wpadnie mnóstwo dzieci ze szkoły to nie bd fajnie xD

Zbieram teraz >>>>>>.LUBIE TO.<<<<<<
Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

• Odpowiedzi 479
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Człowieku, normalni ludzie w nocy śpią a nie siedzą przed kompem, żona by mnie chyba zabiła..

Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

Opublikowano

Człowieku, normalni ludzie w nocy śpią a nie siedzą przed kompem, żona by mnie chyba zabiła..

To jak gram w nocy jestem nie normalny ? Do poludnia w pracy potem cos porobic w domu , znajomi a w nocy spac zwykle nie moge bo spie 2h i wyspany jestem to gram w nocy :)

Opublikowano

NAJNOWSZY CLIENT NAVERIA! https://mega.co.nz/#!DcY3UIYK!2y3n_q2efxKnezJsDoSZVU0hGzFqsVqPEPWuA1PvtVw

JEZELI KTOS NIE POTRAFI Z TYMI PATCHERAMI TDI POBIERA NAJNOWSZEGO CLIENTA! https://mega.co.nz/#!DcY3UIYK!2y3n_q2efxKnezJsDoSZVU0hGzFqsVqPEPWuA1PvtVw

Szczerze nie znam cie i jakos nie zaufam tobie zeby to pobrac, moze tam keylogger jest albo wirus czy cos , administracja niech potwierdzi

Opublikowano

Szczerze nie znam cie i jakos nie zaufam tobie zeby to pobrac, moze tam keylogger jest albo wirus czy cos , administracja niech potwierdzi

Może dać skana :)

Opublikowano

Dla tych którzy nie wiedzą!

1. Pobieramy patchera! xxx

2. Zawartość patchera wrzucamy do folderu np. Naveria.

3. Następnie po wrzuceniu klikamy na ikonke: _Patcher_Naveria, patcher pobiera nam clienta.

4. Po pobraniu w folderze głównym clienta powinna pojawić się paczka rar o nazwie: _Naveria.exe. W tej paczce będzie pliczek do uruchamiania o nazwie: _Metin2.exe. Wrzucamy go do głównego folderu clienta. Jak wyskoczy nam zeby podmienić - podmieniamy. :)

5. Jeżeli nie masz tej paczki RAR w cliencie o nazwie: _Naveria.exe tutaj masz linka do niej: xxx

5. Następnie czekamy do 12 na uruchomienie server'a.

6. W RAZIE JAKICHKOLWIEK PROBLEMÓW ZAPRASZAM NA TS3: xxx

5. Na ma wirusa na moim kompie Powodzenia :D

@edit moderator zmienił treść oryginału wiec też osuwam linki

Opublikowano

skoro Avenek jest na MPC, może by dał jakieś info dlaczego się opóźnia ?? i wg ?

Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

Opublikowano

a my dalej czekamy:D

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Status ostrzezen

dostalem 10% za to ze chcialem pomoc smieszne-.-

Opublikowano

Tu macie link do Registerki na stronie

http://scr.hu/0oo8/wp7tp

prosze ;d dales sie jako osoba polecajaca i dostaje sie sm za to ;) no ale ja juz mam konto wiec nie skorzystam i dla wszystkich mozecie sie na to rejestrowac bez problemu ale wtedy ktos dostaje za to ;)

Jeśli ktoś założy konto używając Twojego linku polecającego (widoczny powyżej) dostaniesz 10% (zaokrąglone w górę) gratisowych SM od każdego doładowania dni VIP użytkowinka przez Ciebie zaproszonego.

Jeśli któraś z postaci użytkownika przez Ciebie zaproszonego osiągnie 150 level to będziesz miał możliwość jednorazowego odebrania nagrody w postaci 3 dni VIP i 300 gratisowych SM.

Nagroda będzie możliwa do odebrania poniżej.

Opublikowano

&nbsp;

Tu macie link do Registerki na stronie xx

&nbsp;

"ref" - Uważaj bo ktoś ci wejdzie..

Avenek był na forum i wyszedł ^^

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

a idę z pieskiem na spacer, jak wrócę może akurat będzie ON ? .. tyle czekania, a on ma nas gdzieś ( NAS-graczy )

Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

Opublikowano

&nbsp;&nbsp;

"ref" - Uważaj bo ktoś ci wejdzie..

Avenek był na forum i wyszedł ^^

A może po prostu się wkurw** na wasze beznadziejne komentarze?Zrobiły się ponad 2 strony spamu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...