Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][Easy]Naveria.pl Start 20:00 Zapraszamy :)

Avenek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 479
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak sciagalem klienta myslalem ze jakies gowno odpali, pomylilem sie. Serwer jest fajny prawie 0 bugow lecz narazie wywala channele :s

@EDIT

Wywala w v2 jak bije....

je0o.png

Opublikowano

Dobra blancos nie spinaj każdy wie jak było z twoją azathią ,a z mordą do quaka jak on tutaj jest tylko gmem ,więc zamknij swój pyszczek prosze ja Ciebie

jak tak spinacie to dopingujcie roccat z shc ,a nie spinacie dupy o serwa ,który i tak padnie pis joł

@AW.Czy na serwie dropią jakieś szkaty?

Opublikowano

GZ ! KUR*WA GZ !

<20:49:46> You were banned permanently from the server by "Jedynka." (spierdalaj)
<20:49:46> Disconnected from server
<20:49:52> Trying to resolve hostname ts.naveria.pl
<20:49:53> Trying to connect to server on ts.naveria.pl
<20:49:55> You are banned permanently. Reason: "spierdalaj"
Widać ogarnięcie administracji na TS ... napisałem że gówno wywala co chwile z clienta i dostałem perma ... Mogę ub ?
Serwer fajny, ale 0 ale to 0 profesjonalizmu, strona główna jak serwery w 2009/10, forum razem z forum csa, w dodatku nie ma działów, serwer bez reklamy, ogarnijcie chociaż te bugi co wywala i będzie ok a tak to nawet grać sie nie chce.
nick gEk weźcie dajcie ub na ts... Bo wasz "zajebisty" admin nie potrafi banowac. Serdeczny chuj mu w dupe.
Opublikowano

za 15 min będzie przerwa eliminujaca ataki potrawa do 15 min !!

od 21:10 do 21:25 serwer OFF mała konserwacja zabezpieczeń !

V7bXmc2.png

Opublikowano

Dobra blancos nie spinaj każdy wie jak było z twoją azathią ,a z mordą do quaka jak on tutaj jest tylko gmem ,więc zamknij swój pyszczek prosze ja Ciebie

jak tak spinacie to dopingujcie roccat z shc ,a nie spinacie dupy o serwa ,który i tak padnie pis joł

@AW.Czy na serwie dropią jakieś szkaty?

Jakiej mojej ? człowieczku byłem tylko tam GM ^^

Opublikowano

JUŻ CH zostały naprawione na razie są 2 dla tego że jest cała nowa struktura w nocy zrobię resztę ch strona będzie zaraz online !

V7bXmc2.png

Opublikowano

JUŻ CH zostały naprawione na razie są 2 dla tego że jest cała nowa struktura w nocy zrobię resztę ch strona będzie zaraz online !

Dalej wywala w Lochu v2.

je0o.png

Opublikowano

Nadac co 10 sec wywala ch2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...