Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][Easy]Naveria.pl Start 20:00 Zapraszamy :)

Avenek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 479
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogarnijcie wywalanie clienta.. przedtem ddosy teraz client co minute (czasami nawet wcześniej)

Klient bedę robił od 0 Nowy bo to jest Parodia jakaś myśle że w 2 góra 3 dni zrobie nowego klienta ale zmieną się wyglądy broni / zbroi :)

V7bXmc2.png

Opublikowano

Klient bedę robił od 0 Nowy bo to jest Parodia jakaś myśle że w 2 góra 3 dni zrobie nowego klienta ale zmieną się wyglądy broni / zbroi :)

Czyli co? Mamy grać tak, że co 5 sekund będzie wywalać?

To ja podziękuje, bye.

Opublikowano

Nowy Klient Będzie zawierał

- Nowe bronie / Zbroje

- Nowe ( Poprawione Wszystkie Textury )

- 0 C ++

- Waga +/- 800 Mb

+ Patcher przy nim nie będzie się wieszał

V7bXmc2.png

Opublikowano

12online... to jest kurwa smieszne ! Już wole tego aliena. Szkoda że tak to zjebaliście bo serwer fajny. Ale wejdzie i wywala, i jak kurwa grać ? Radzę to ratować co jest teraz, teraz na starcie było około 200osób, start wgl. nie przemyślany, prezentacja dzisiaj i tak samo start nikt wcześniej nie słyszał o serwerze. W next starcie będzie 100 osób bo połowa (w tym ja) napewno już nie zagra. Ratujcie to co zostało bo można kurwicy dostać.

Opublikowano

- Nowe bronie / Zbroje

- 0 C ++

- Waga +/- 800 Mb

A kiedy on bedzie ?????

5b8a2eda64.png
Opublikowano

- Nowe bronie / Zbroje

- 0 C ++

- Waga +/- 800 Mb

Ja nic nie kumam to mamy pobierac, czy co do kur*wy nedzy ?

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

Jesteście w błędzie jak myslicie że teraz wszyscy odłożą serwer, wrócą za 3dni i pobiorą z powrotem. Taki serwer ma jedną szanse potem jest o połowę gorzej albo wgl. pada.

Gdyby tylko nie te wywalanie ;x byłoby spokojnie 150+ dziś a jutro coraz więcej. No ale, ze tak powiem zjebaliście po całości. Sam już miałem po kilka stali/pdków/rękawic, 1500PO i około 1100sm.

Opublikowano

Dajcie jakies info co i jak, bo ja nie wiem czy mam to pobierac czy nie?

Walnijcie sobie 3 RedBulle i zresetujcie serwer dzis w nocy, clienta wstawcie na nogi i jutro od nowa wystartujcie xD

///edit:

Zmiencie te zbroje i bronie bo to jest ochydne ;d

Serwer wręcz zajebisty, ale niech stanie na nogi i jakiś system dobry dajcie xdd

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Avenek wez cos powiedz kur*wa ,bo nie wiadomo co robic ?!

Powiem tak gra dla was z co 4 min C ++ nie ma sensu wywalanie bez błędu etc zawaliłem na całej lini właśnie zrobiłem sobie 5 litrów kawy na koleją / 4 noc i robię porządnego klienta taka gra jak jest teraz to o kant dupy roz... ja sam grałem w metina 4 lata na pl i 3 lata na priv i jak mi c++ albo lagi wyskakiwały waliłem "głowa o ścianę" więc wiem że to męka a nie gra już teraz siadam tworze nowego klienta usprawnię jeszcze ch na serwerze 1 mapa = 1ch klient zejdzie mi zrobić cały czas będę was informował w jakim stopniu sa wykonane prace na serwerze niestety zawiodłem was i wiem o tym bardzo dobrze propozycja ode mnie jest poczekać 2 góra 3 dni zrobię nowego klienta i będzie można grać dodatkowo dodam jakieś nowości typu dungeony itp misje zrobiłem ankietę i mimo błędu widzę serwer się wam podoba ale mi się ten klient nie podoba i dla tego będzie nowy tag że więc licze na wasze wsparcie duchowe i że dacie mi jeszcze jedną szansę

Aktualnie wyciągam z klienta najważniejsze rzeczy i zaczynam robić nowego :)

V7bXmc2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...