Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][Easy]Naveria.pl Start 20:00 Zapraszamy :)

Avenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=uC3mHT2eT5Q&feature=youtu.be

Te Konta co są założone 400 Kont od id 1 do 400 dostaną po 1k sm

Start (2) o 12:00 Dziś

Nowy Klient !!

Mały rozmiar !!

Praktycznie nie spotykane ( wyeliminowałem grzyba ) C++

Klient od 800mb go 1 gb :) czyli - 600 mb co miał aline2 :)

Dodam Skrzynie co 10 lvl nowa

Zmniejsz wymagane perły i ich drop

Uwierzcie że max dać można 50 żeby exp nie leciał 100 101 102 103 104 105 106 na 1 spocie ;P ( na tym expe co jest ustawiony :)

25% exp na 24h

50% drop na 24h

1000 % drop yang

+ 500 % yang Bomba

Przepraszam jeszcze raz za wczoraj i Mam nadzieję że zobaczymy się na starcie :)

V7bXmc2.png

• Odpowiedzi 479
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=uC3mHT2eT5Q&feature=youtu.be

Te Konta co są założone 400 Kont od id 1 do 400 dostaną po 1k sm

Start (2) o 12:00 Dziś

Nowy Klient !!

Mały rozmiar !!

Praktycznie nie spotykane ( wyeliminowałem grzyba ) C++

Klient od 800mb go 1 gb :) czyli - 600 mb co miał aline2 :)

Dodam Skrzynie co 10 lvl nowa

Zmniejsz wymagane perły i ich drop

Uwierzcie że max dać można 50 żeby exp nie leciał 100 101 102 103 104 105 106 na 1 spocie ;P ( na tym expe co jest ustawiony :)

25% exp na 24h

50% drop na 24h

1000 % drop yang

+ 500 % yang Bomba

Przepraszam jeszcze raz za wczoraj i Mam nadzieję że zobaczymy się na starcie :)

Ładna przemowa xD

Co do graczy,

Mamy nadzieję, że jednak dacie nam 2 szansę i pojawicie się o godzinie 12:00! Warto :)

Jeżeli ktoś jeszcze czegoś nie wie to pisać, lub chce pogadać na ts to wbijać ts.naveria.pl

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Pz mobów owszem bardzo male jest ale nie musicie o wiele podnosic poniewaz taki body/dagger/archer/badz healler nieda sb rady w av2 jak na wiekszosci :) + mi w logach klienta wyskakuje cos o fryzurach wiec sprawdzcie i to aby nie bylo dalej bledow. Serwer zapowiada sie super lecz te sztabki to jest udreka + te wymienianie ich po 100sztuk? Szkoda czasu na to, lepiej niech dropi wiecej kasy badz sztabki 1,2 oraz 5 kk i wyjdzie na to samo ( tutaj juz zmniejszyc drop ich o pare % ). o 12 napewno wbije o ile dziewczyna pozwoli na to :P , pozdrawiam.

Opublikowano

Pz mobów owszem bardzo male jest ale nie musicie o wiele podnosic poniewaz taki body/dagger/archer/badz healler nieda sb rady w av2 jak na wiekszosci :) + mi w logach klienta wyskakuje cos o fryzurach wiec sprawdzcie i to aby nie bylo dalej bledow. Serwer zapowiada sie super lecz te sztabki to jest udreka + te wymienianie ich po 100sztuk? Szkoda czasu na to, lepiej niech dropi wiecej kasy badz sztabki 1,2 oraz 5 kk i wyjdzie na to samo ( tutaj juz zmniejszyc drop ich o pare % ). o 12 napewno wbije o ile dziewczyna pozwoli na to :P , pozdrawiam.

Co do fryzur to zostaną naprawione.

A o sztabkach pomyślimy :P Najpierw technik musi ogarnąć clienta, potem te luźniejsze sprawy. :)

Opublikowano

Mi sie zdaje ze to przez kodowanie ( czy jakos tak ) klienta te bledy, bo pierwszy raz widze w folderze pack jpg oraz png zamiast np epk / eix . Rozumiem zabezpieczyc klienta ale po co jak i tak znajdzie sie osoba, ktora go odpakuje. Ale mniejsza o to, zycze aby udalo sie to co macie w planach.

Opublikowano

Bugów tu żesta tam nawalili jak na ruskiej zabawie D:

Najlepsze jest to kickanie klienta D

Nie kicka już, kilka postów wyżej masz info.

Opublikowano

Bugów tu żesta tam nawalili jak na ruskiej zabawie D:

Najlepsze jest to kickanie klienta D

Weazy juz jest git mam nadzieję że i ty dasz na 2 szansę może ok 9/10 rano się umówimy byś GM nagrał ;P potem na topa bd mógł lecieć ;PP

edit

4twa.jpg

Przepraszam że Taki wielki ;/ ;PP :D

V7bXmc2.png

Opublikowano

wbije ale 12:00 to dobra godzina? Kazdy w szkole . PRoponuje przynajmniej 15:00, bo o 12 bedzie 50osob.

a co z reklama ? BO pasowaloby aby tu luda duzo gralo, wykkupujesz ?

Dodaj mozliwosc sellania sztab u handlarzy bo męczy klikanie, wiem o pierscieniuu ale lepiej u npc.

pS. od 90 w av2 leci slaby exp

Opublikowano

Yhy :D a zapowiadał się tak fajnie :) , no cóż poczekamy do godziny 12:00 ; ) , mam nadzieje że wszystko już bedzie okej, nie bedzie wywalało, channele będą git, a co do GM'a troche zaj***eś że nie było Cię wczoraj na starcie :P .. noo cóż czekajmy :P

AAAA i kiedy bd Client ? lub coś ?! !

Zbieram teraz >>>>>>.LUBIE TO.<<<<<<
Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

Opublikowano

@UP .. masz pewnie 10-12 lat jesteś w szkole.. to wrócisz po 1.. lub przed 2, dasz rade nadrobić straty :D więc się nie bulwersuj tak, chcemy start o godzinie 12:00 ! :) powodzenia :P

Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

Opublikowano

a co do GM'a troche zaj***eś że nie było Cię wczoraj na starcie :P .. noo cóż czekajmy :P

AAAA i kiedy bd Client ? lub coś ?!

Witaj kolego! :)

Co do Administracji na starcie nie było tylko GM Quake, z racji tego iż być może nie miał czasu, za to inni inni dostępni GameMasterzy (w tym właściciel [GA]Armag), [GM]come., jak i [GM]Dahran byli, dlatego proszę - zluzuj majty szczerze mówiąc. ;)

Opublikowano

Szanowna administracjo, można link do Patrchera ?, nie jestem pewny czy to te ze strony głównej ;)

Proponuje zrobić całkowity reset kont !

Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

Opublikowano

Szanowna administracjo, można link do Patrchera ?, nie jestem pewny czy to te ze strony głównej ;)

Proponuje zrobić całkowity reset kont !

Tak, to ten se strony głównej :)

Będzie reset postaci i dozorcy :)

Zapraszam na serwa :D

~Pablo

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...