Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][Easy]Naveria.pl Start 20:00 Zapraszamy :)

Avenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Że jest 0Online to znaczy że padło?

Puknij się w łeb...

NIe padł po prostu Administrator poszedł sobie spać :)

Tak własnie to nic nie znaczy, poszedł spać, ja mu tak kolorowych snów życzę ,.. a wy dzieci jeśli macie się tak spinać jedno na przeciw drugiego , to odróbcie zadanie domowe, a jeśli ferie macie, to pomóżcie coś rodzica w domu..

Zbieram teraz >>>>>>.LUBIE TO.<<<<<<
Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

• Odpowiedzi 479
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jezu świety ludzie! Poczekajcie troche, od razu świata też nie wymyslono! dajcie mu troche czasu niech to ogarnie, a potem pogramy ...

Opublikowano

JA PIERDOLE.. SERIO LUDZIE? SERIO? JEGO WINA, ŻE NIE SPAŁ 4 DNI, ROBIŁ SERWER, I ZASNĄŁ PRZED KOMPEM? JA JEBIE.. CZYJEJŚ PRACY USZANOWAĆ NIE UMIECIE...

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Hmmm powiedz mi jaki normalny gm idzie spac 20 minut przed starem :D?

a może tak nie miał już sił, i musiał chwilkę odpocząć ?, spokojnie dzieci spokojnie ! ...

Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

Opublikowano

JA PIERDOLE.. SERIO LUDZIE? SERIO? JEGO WINA, ŻE NIE SPAŁ 4 DNI, ROBIŁ SERWER, I ZASNĄŁ PRZED KOMPEM? JA JEBIE.. CZYJEJŚ PRACY USZANOWAĆ NIE UMIECIE...

są debile i są ludzie....

Opublikowano

Widzicie ?? To jest normalny człowiek, który doświadczenie ma, i umie docenić czyjąś prace ! .. Leci Like,

Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

Opublikowano

Robią to wszystko dla was żeby gra była WYGODNIEJSZA i spokojna. Żeby potem do chuja pana nie bylo waszego spamu GM mam problem z tym iz tym C++ mi sie wypierdziela.. Niech to wszystko on dokończy. Ciekawe jaki "FAKE" by, był wasz Serwer?

@UP

Kolego dobrze mówisz :)

Opublikowano

server o 14:30 zostanie uruchomiony na 100000%! :)

ZAPRASZAMY DO GRY! :)

oficjalna informacja!

Pasjonat
Opublikowano

Widzicie ?? To jest normalny człowiek, który doświadczenie ma, i umie docenić czyjąś prace ! .. Leci Like,

gówno ma a nie doświadczenie. jakoś nie ma wielu serwerów co Gm olewa wszystko i idzie spać. podał termin to powinien się go trzymać. nikt mu nie kazał pisać że serwer będzie on o 12. mógł przewidzieć że będzie spał jeszcze.

Robią to wszystko dla was żeby gra była WYGODNIEJSZA i spokojna. Żeby potem do chuja pana nie bylo waszego spamu GM mam problem z tym iz tym C++ mi sie wypierdziela.. Niech to wszystko on dokończy. Ciekawe jaki "FAKE" by, był wasz Serwer?

i dlatego startuje z błędami. kto mu kazał się śpieszyć z otwieraniem niedopracowanego serwera? wystartował by 2-3 dni później nie było by problemu. wkurwia mnie takie wasze gadanie żę on też musi spać. Owszem musi ale nie jak czeka na niego 160 osób na ustaloną godzinę.

Opublikowano

O czym Ty mówisz ? , ich serwer ?, oni maja zapewne po 12-15 lat, nie wiedzą jak Ciężko jest zarobić pieniądze , nie wiedzą nic o życiu, ślęczą całymi dniami przed komputerem, wyżywając się na niewinnych osobach, którzy chcą dać im coś , na czym mogą się rozerwać, pobawić.. Ale NIE , oni nie potrafią tego uszanować..

@@ Widzę tylko że my we dwóch się rozumiemy, i potrafimy docenić jego prace :> ( nie mówię że nikt inny nie potrafi, ale większość komentarzy na to wygląda )

Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

Opublikowano

Dobra, Koniec spamowania, nie kłóćmy się już bo to nie prowadzi do niczego .. Serwer ma wystartować teraz o 14:30 więc GA się obudził : ] życzę powodzenia w grze ;3

Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

Opublikowano

Przepraszam miałem kimnąć się godzinkę ale nikt nie zdołał mnie obudzić przez to serwer nie wystartował teraz nie śpię to 100% serwer ruszy o 14:30 Pozdrawiam i Przepraszam.

V7bXmc2.png

Opublikowano

No i jedna dobra informację tylko niech napisze to ktoś z administracji. Pozdrawiam i życzę wielu graczy i udanego startu :) Drugiego :P

Edit:

Jak pisałem to napisał :) Ok a więc czekam na stronie aż ch będą odpalone :)

Opublikowano

O czym Ty mówisz ? , ich serwer ?, oni maja zapewne po 12-15 lat, nie wiedzą jak Ciężko jest zarobić pieniądze , nie wiedzą nic o życiu, ślęczą całymi dniami przed komputerem, wyżywając się na niewinnych osobach, którzy chcą dać im coś , na czym mogą się rozerwać, pobawić.. Ale NIE , oni nie potrafią tego uszanować..

@@ Widzę tylko że my we dwóch się rozumiemy, i potrafimy docenić jego prace :> ( nie mówię że nikt inny nie potrafi, ale większość komentarzy na to wygląda )

I tu doskonale cie kolego potwierdze! Like trzymaj i widzimy sie w grze :) !

Opublikowano

Macie ból dupy o ból dupy, takie rzeczy tylko na MPC :D Ja czekam zobaczymy co z tego będzie ! :D Może ktoś dać download do tego nowego clienta ? :D

Opublikowano

Macie ból dupy o ból dupy, takie rzeczy tylko na MPC :D Ja czekam zobaczymy co z tego będzie ! :D Może ktoś dać download do tego nowego clienta ? :D

Nie... tylko niektóre dzieci się skarżą o to. Spokojnie oczekujemy na serwer, a niekótre osoby mają tylko tydzien Ferii żeby dobić TOP-ki :D

Opublikowano

Przepraszam miałem kimnąć się godzinkę ale nikt nie zdołał mnie obudzić przez to serwer nie wystartował teraz nie śpię to 100% serwer ruszy o 14:30 Pozdrawiam i Przepraszam.

Trzeba pobierac nowego clienta ,czy wystarczy odpalic Patchera?

715a95fd31834.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...