Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][Easy]Naveria.pl Start 20:00 Zapraszamy :)

Avenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server to wielkie dno , nie polecam ...

Grałem 10 min i nie da się grać ... Clienta wywala , bugi miast , expowisk , postaci , yang , expa .... ;/

bez linków wychodzących

• Odpowiedzi 479
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak gra dla was z co 4 min C ++ nie ma sensu wywalanie bez błędu etc zawaliłem na całej lini właśnie zrobiłem sobie 5 litrów kawy na koleją / 4 noc i robię porządnego klienta taka gra jak jest teraz to o kant dupy roz... ja sam grałem w metina 4 lata na pl i 3 lata na priv i jak mi c++ albo lagi wyskakiwały waliłem "głowa o ścianę" więc wiem że to męka a nie gra już teraz siadam tworze nowego klienta usprawnię jeszcze ch na serwerze 1 mapa = 1ch klient zejdzie mi zrobić cały czas będę was informował w jakim stopniu sa wykonane prace na serwerze niestety zawiodłem was i wiem o tym bardzo dobrze propozycja ode mnie jest poczekać 2 góra 3 dni zrobię nowego klienta i będzie można grać dodatkowo dodam jakieś nowości typu dungeony itp misje zrobiłem ankietę i mimo błędu widzę serwer się wam podoba ale mi się ten klient nie podoba i dla tego będzie nowy tag że więc licze na wasze wsparcie duchowe i że dacie mi jeszcze jedną szansę

Aktualnie wyciągam z klienta najważniejsze rzeczy i zaczynam robić nowego :)

To rób clienta od nowa, postaw 1chanell na nogi i niech gra, bo na weekend nie ma co robic ;D

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Powiem tak gra dla was z co 4 min C ++ nie ma sensu wywalanie bez błędu etc zawaliłem na całej lini właśnie zrobiłem sobie 5 litrów kawy na koleją / 4 noc i robię porządnego klienta taka gra jak jest teraz to o kant dupy roz... ja sam grałem w metina 4 lata na pl i 3 lata na priv i jak mi c++ albo lagi wyskakiwały waliłem "głowa o ścianę" więc wiem że to męka a nie gra już teraz siadam tworze nowego klienta usprawnię jeszcze ch na serwerze 1 mapa = 1ch klient zejdzie mi zrobić cały czas będę was informował w jakim stopniu sa wykonane prace na serwerze niestety zawiodłem was i wiem o tym bardzo dobrze propozycja ode mnie jest poczekać 2 góra 3 dni zrobię nowego klienta i będzie można grać dodatkowo dodam jakieś nowości typu dungeony itp misje zrobiłem ankietę i mimo błędu widzę serwer się wam podoba ale mi się ten klient nie podoba i dla tego będzie nowy tag że więc licze na wasze wsparcie duchowe i że dacie mi jeszcze jedną szansę

Ja cie rozumiem, tylko wiesz jak jest teraz... wychodza nowe dwa serwery w piatek i wiekszasc ludzi myknie do nich ;/ ... . Wspolczuje ci ,ze nie wypalilo i ludziom co czekali na ten serwer ,bo bylo na co. Pozdro

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

Chyba po raz pierwszy widzę, aby któryś z adminów pisał tak otwarcie o błedach w cliencie i te które popełnił sam. Oczywiście pisząc to tak z siebie, bez przymusu.

A nie jak kto miało miejsce np. przy serwerze z przed kilku dni, gdzie client był zawirusowany, a admini zamiast to sprawdzić to się kłocili i zapewniali, że nie ma w cliencie żadnego wirusa...

Tutaj dla was duży plus.

Kolejna rzecz, to jeśli nie chcesz stracić wielu graczy to muszisz aktualizaować "najlepszą odpowiedź" w tym temacie na jakim etapie i co nowego dodałes to clienta.

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Ja mimo wszystko dam wam drugą szanse, i jezeli serwer ma ruszyć za te pare dni, to ja i tak zagram! Tylko podawaj wiecej inferomacji na jakim etapie jesteś, bo naprawdę to wkurza (grzecznie mowiąc) jesli nie ma odzewu od administracji przez pare godzin/dni :))

pryzmat.jpg
Opublikowano

Avenek masz moją gwarancję że, pomimo hejtów jakie nasyłałem wrócę do Ciebie i czekam na nowego klienta ! :)

Widzę w tobie chłopcze ambicje ! Śpij spokojnie zdążysz zrobic kto ma wejsc na serwer to wejdzie :)

Prosze zmien te sztabki bo to jest meczace ;c albo dodaj opcje w pierscionku " Ile sztabek chcesz sprzedac ? [ cyfra ] / (cyfra ile mam sztabek)

Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem było zamknięcie go na 2 dni i ogarnięcie w weekend, nie robiąc żadnych cofek, graczy dużo na tym nie stracicie. Powodzenia panowie!

Opublikowano

Więc tak 5 min temu został odpalony serwer Testowali go. Pisałem do GM-a Maga jak dalej ma to wyglądać. Ma być nowy Klient ale oficialnie nie wiadomo kiedy :) Serwer zapowiada sie fajny :)

Opublikowano

klient w fazie bata tensam na razie 0 C ++ ale testy trwają

potem zmiany m1 większości obiektów etc i odchudzenie klienta i bedzie gotowy dla was :)

Przepraszam że nie odpisywałem ale zajęty praca byłem

V7bXmc2.png

Opublikowano

Musicie się liczyć z tym , że jak wystartujecie za 3 dni stracicie troche graczy , ale jeżeli aż taka lipa z klientem , że co 4 minuty C++ to też nie ma sensu ..

Nie chciałbym być w waszej sytuacji .. ;/

Ogólnie to nie wiem ale każdy serwer który teraz startuje ma problemy z wystartowaniem na czas ;/

Opublikowano

Ja normalnie gram. Wylogowywuje mnie ciagle, ale daje rade jakos i tym sposobem bije metki ( wpadło ponad 400sm (: ) Mam nadzieje, ze nie bedzie cofki, inaczej bedzie kiepko pozdrawiam Zyzz :)

pryzmat.jpg
Opublikowano

Ja po jakos pol hp zbijam i log :))

Ja na v2 pająki i troszke wywala :D

I jak coś cofka będzie nowa sonda jest

"Start Od zera za 3 dni z nowym w 100% Dobrym klientem co ma 800mb"

Opublikowano

W sumie kumpel znalazł przyczynę kickana takiego ciągłego ;P

moby miał 0 hp i to jest 100% moja wina lekko na fazie byłem jak dopinałem serwer i hp mobom zmiejszałem tak że query sobie napisałem :) ale + info dla was nowy klient rano :) waga 1 gb rozpakowany ( 300 mb mniej 0 c++ ) wszystko bd działać

Ja za 2h myślę skończę klienta odchudzać i zacznę uploadować upload +/- 6 godz ale Opłaca się zaczekać

Resetuję Konta jutro start 12:00

400 Kont założonych dostaje po 1000 SM ja na czasie dodam jakies misje fab poprawię do końca ch 0 lagów bd

PS. Cycu95 jest idiotą !! zapamiętajcie jak przyjdziecie mnie prosić o pomoc to nie armag tylko debilu a jak zacznę pijany serwer robić to przyjść do mnie i mi w morde dać

Podsumowanie napisze jak Klienta skończę

Dodam dkładną ilość sm jaką dam na te 400 kont jako pierwszych założonych + godz dokładną startu + co dodam wstępnie skrzynie ucznia co 10 lvl :) pozdrawiam ( i pamiętajcie armag = debil ) czyli jak ;P

V7bXmc2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...