Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GRASS-NETWORK (VULCANUS EXP: 350X, DROP: 50% / RESTIUS EXP:1000X, DROP: 50%) SEASON: 6 EPISODE: 3 || IGC FILES BUG FREE

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podaj mi dokładna szerokość i wysokość bannera

Twoja strona została dodana do poczekalni toplisty "MuOnline Prywatne Serwery"

Umieść poniższy kod na dodanej stronie:

.......

czyli sie udało lecz zeby sie pojawilo musisz ty na swoja strone wystawic ich bannera ;p wiec idzie to w 2 strony ;p nie ma łatwo

Spróbuj tak z XTREMETOP100

U9evXUj.png

Pomogłem? Daj lajka! To nic nie zaszkodzi!

• Odpowiedzi 221
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

468x60 na xtremetop tak piszę No banner? then keep the http:// part. 468 x 60px Max/Minimum CHYBA ŻE ŹLE ZROZUMIAŁEM.

nie wiem wiem tyle , tym musi się zając Admin poniewaz on musi wystawić ich bannera na swoja strone i jak oni to srawdza to dodadza wtedy jego banner na swoja stronę ;p ok spadam do roboty bede po 16 narka

Opublikowano

468x60 na xtremetop tak piszę No banner? then keep the http:// part. 468 x 60px Max/Minimum CHYBA ŻE ŹLE ZROZUMIAŁEM.

nie wiem wiem tyle , tym musi się zając Admin poniewaz on musi wystawić ich bannera na swoja strone i jak oni to srawdza to dodadza wtedy jego banner na swoja stronę ;p ok spadam do roboty bede po 16 narka

Opublikowano

Ooo Skitels Dzięki za Info czyli zupełnie zostałem wprowadzony w błąd przez znajomego.

Yhymmm... Dzięki jeszcze raz no ale z mojej strony to nawet lepiej,

będę miał więcej czasu na zakończenie prywatnych spraw a potem skupię się tylko na grze :)

Pomogłem Daj "+"

Wcześniej Zbierałem Minusy Teraz Czas Na +

1390893245-U45191.png

Opublikowano

Ooo Skitels Dzięki za Info czyli zupełnie zostałem wprowadzony w błąd przez znajomego.

Yhymmm... Dzięki jeszcze raz no ale z mojej strony to nawet lepiej,

będę miał więcej czasu na zakończenie prywatnych spraw a potem skupię się tylko na grze :)

No, no :D

U9evXUj.png

Opublikowano

Admina w tej chwili nie ma. Pewnie gdzieś w robocie jest albo co. Na pewno przed 19 wszystko poprawi.

Ponawiam prośbe o zmienienie potów na liczbę 255 :)

Wtedy byłoby za łatwo. To ma być HARD serwer. Mój pomysł to taki aby nie dawać ich 255 tylko, 100-120.

U9evXUj.png

Opublikowano

Nie bylo by za łatwo. To nie ma znaczenia. Ja nie chce LEPSZYCH potow tylko WIEKSZA ilość bo trzeba latać co chwile do sklepu poki sie potuje.

Opublikowano

Czemu podczas Wybiaraniu serwera w MU Dostaję DC ?

Z Góry thx.

Pewnie dlatego że trwają prace nad serwerem.

U9evXUj.png

Opublikowano

No Prawdopodobnie tak otwarcie już niedługo i mogę się z tobą zgodzić.

Pomogłem Daj "+"

Wcześniej Zbierałem Minusy Teraz Czas Na +

1390893245-U45191.png

Opublikowano

Niby test jest a piszemy co jest nie tak i co chcielibyśmy zmienić i cisza :)

Nie cisza , wszystko widzimy , właśnie w tej chwili wszystko zostaje dopracowane , wiele Waszych Sugestii weszło w życie już i wejdzie do startu :)

Opublikowano

Co z vipem, donate, nagorda za GR

Co do Vipa , nie będzie takowego , donate będzie z tego co wiem lecz nie full więc lepsze itemy itp będzie można zdobyć za gr , a co do gr nagrode , to zapewnie kredyty do webshopa będą , ale zaraz Wam dam znać dokładnie , bo jak mówiłem Ozi dopracowuje serwer przed startem :)

Opublikowano

goldy troche podciągcie żeby miały lepszy dmg hp i defa więcej

a co do GR to pasowałoby ustalić ile tych crd i ile itemy kosztuja i jaka maja wartosc bo web shop nie działa

Opublikowano

goldy troche podciągcie żeby miały lepszy dmg hp i defa więcej

a co do GR to pasowałoby ustalić ile tych crd i ile itemy kosztuja i jaka maja wartosc bo web shop nie działa

web shop bedzie dopiero do tygodnia działał i do tego czasu ustalimy ile kredytów i tak wczesniej nikt gr nie wbije ;] a co do goldów już zgłaszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...