Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GRASS-NETWORK (VULCANUS EXP: 350X, DROP: 50% / RESTIUS EXP:1000X, DROP: 50%) SEASON: 6 EPISODE: 3 || IGC FILES BUG FREE

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam parę sposobów ale nie wiem, czy podziałają:

- Ściągnąć program CCLEANER (klik w CCLEANER).

- Przeinstalować FRAMERWORK I C++ ewentualnie ściągnąć z innej strony starszą wersję.

- Ściągnąć DLLFIXER (klik w DLLFIXER) na stronie powinien być trial.

- Ściągnąć MSVCP100.DLL (klik w MSVCP100.DLL) wkleić do folderu z Windowsem lub MU.

Jeśli to nie podziała wasz klient to ...

U9evXUj.png

Pomogłem? Daj lajka! To nic nie zaszkodzi!

• Odpowiedzi 221
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Klient ma najnowsze zabezpieczenia za kilka ładnych złotych. Błąd z MSVCP110 pojawia się gdy ktoś ma nieaktualne oprogramowanie. U mnie też się pojawiał, po aktualizacji sterowników wszystko wróciło do normy/

Opublikowano

Hmm, tylko że w innych MU tak się nie działo. A ściągałem już parę wersji. Tylko z waszym są jakieś problemy. :rolleyes:

***************UPDATE STEROWNIKÓW POMAGA***************

SPRAWDZONE!

U9evXUj.png

Pomogłem? Daj lajka! To nic nie zaszkodzi!

Opublikowano

Spokojnie drodzy gracze, wieczorem wraz z moim znajomym programistą zobaczymy co może być tego powodem. Ale jak wspominałem, instalacja tych dwóch rzeczy które podałem powinna w zupełności wystarczyć.

@ start jutro, a na błędzik poradzimy coś na sto procent.

Opublikowano

Mam najnowsze - zresztą Nvidia sama mi aktualizuje...

a po 2 dziwne ze akurat 2 osoby maja taki problem , cos musicie mieć wy nie tak , ale Ozi napisał ze pomoże to pomoże spokojnie :)

Opublikowano

zrób sobie przypomnienie hasła na emaila, coś z rejestracją szwankuję właśnie to badamy.

za około 30 min będzie nowy skrypt rejestracji także nie powinno być już błędów z kodem i potrzebą przypomnienia hasła. Jak tam użytkownicy którzy mieli problem z zalogowaniem z powodu błędu? Poradziliście sobie? Czy poradnik Skitelsa pomógł? Dziś od godziny 22 zaczną się pojawiać następne spoty na następnych mapach. Nie mamy ogranicznika mobków na game serwerze, także dla każdego starczy, a w razie potrzeby możemy uruchomić dla każdego serwera sub serwer.

@ odblokowałem zakładanie summonerki i rage fightera, możecie od teraz testować te postacie.

Opublikowano

Problem rozwiązany, poprawiliśmy skrypt rejestracji i usunęliśmy potwierdzenie obrazkiem.

Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś problemy z zalogowaniem czy rejestracją to proszę o wyczyszczenie plików cookies, albo rejestracje na innej przeglądarce.

@ nie ma owego, póki co musicie się zaspokoić itemkami od pedlera. Aczkolwiek za chwilę siadam do pracy i będę wszystko kończył i nie wykluczam, że sklepy ulegną zmianie.

Opublikowano

jedna uwaga która mnie troche niepokoi. bardzo bym prosil zeby ES/TS nie bylo w sklepie na poczatku serwera na takim expie to wlasnie na ES/TS najwiecej jestes w stanie zarobic i troche to urozmaica poczatkowa gre :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...