Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GRASS-NETWORK (VULCANUS EXP: 350X, DROP: 50% / RESTIUS EXP:1000X, DROP: 50%) SEASON: 6 EPISODE: 3 || IGC FILES BUG FREE

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

arena troche psuje klimat gry ale jak zrobisz tak będzie. Troche lipa, że nie odpisałeś co do daty starty ani tutaj na forum ani na forum serwera więc zapewno odp na nie ;/

zgaduje ze michał z forum ;p no start w srode i raczej na 99% tak zostanie :)

• Odpowiedzi 221
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak to ja, więc lipa.

Poza tym client mi nie działa.

Przy włączaniu jest cannot find coś tam a przy koncowce logowania Data\Local\Eng\itemtooltip_Eng.bmd - file corrupted

Opublikowano

Tak to ja, więc lipa.

Poza tym client mi nie działa.

Przy włączaniu jest cannot find coś tam a przy koncowce logowania Data\Local\Eng\itemtooltip_Eng.bmd - file corrupted

jaki system operacyjny ? odpalasz mainem czy lunchere m ?

a ściągnij sobie - Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable

Opublikowano

win 7 64 i tym i tym efekt taki sam

mam

odpal jako admin... ze zgodnością xp próbuj rożnych zgodności , a jak nie usuń cale pliki i pobierz jeszcze raz

Opublikowano

Panie mam nadzieję że będzie zmiana roździelczości.

no ja tez mam nadzieje , bo samemu nie da sie ustawic ;/ i troche lipnie to wyglada , a ja lubie w okienku grac ale nie takim ;p

Opublikowano

Zostały wgrane ustawienia, oraz spoty. Arene przemyślę już dzisiaj jak wstanę. Zapraszam do pisania sugestii na forum teraz nastała ich kolejność :)

Matko !!!! tylko nie arena !

Opublikowano

Witam , mam problem przy rejstracji wyskakuje mi : Are you really a human? Enter the verification code correctly!

A kod przepisalem dobrze , probowalem 3 razy.

Ps. Ok za 6 razem sie zrobilo :D

Nerubianin_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Poprawiam już moduł rejestracji. Klient już się uploaduje na inny host. Najlepiej będzie mi spytać was. Vulcanus bez areny? Restius z areną?

Opublikowano

Vulcanus bez oczywiście tylko aby spotów nie braklo :D Osobiście na tym wiekszym expie też bym nie dawał aby ludzie expili na mapkach, co sądzicie?

Opublikowano

Dlaczego jesteście przeciw Arenie .... ?

Pobrałem klienta ze strony i podczas włączania wywala mi błąd MSVCP110.dll + później klient się uruchamia i wywala błąd od itemtooltip_Eng.bmd - File corrupted.

Opublikowano

Dlaczego jesteście przeciw Arenie .... ?

Pobrałem klienta ze strony i podczas włączania wywala mi błąd MSVCP110.dll + później klient się uruchamia i wywala błąd od itemtooltip_Eng.bmd - File corrupted.

dokładnie tak samo mam.

Opublikowano

Gdybyś miał zainstalowane to co podałem to nie rzucało by ci błędu na temat nie aktualnego oprogramowania. MSVCP110.dll - odpowiada za Microsoft Visual C++ 2012 Redistributable.

wymagane pliki:

NET FRAMEWORK:

http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=30653

Microsoft Visual C++ 2012 Redistributable:

http://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=30679

Pozdrowionka powinno działać na sto dziesięć procent.

@ dałem ci link do red'a 2012 najnowszego ściągnij zadziała na pewno.

@ dziwne bo u mnie po instalacji owych programów wszystko działa jak trzeba.
spróbuj może: http://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=30679

Opublikowano

Najnowszy FrameWork jest zainstalowany, a gdy chce redistributable 2010 zainstalować to wywala mi, że mam już nowsze na komputerze...

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...